Абонирай се за съобщения
21.01.2018. Укритата от нас сила на българите - древните познания за съвременните хора. Велико Търново. Хотел Панорама от 12:00ч. Вход Свободен.
Приятели! Каним Ви на великолепни беседи с вход свободен! "ДУХОВНАТА СИЛА НА БЪЛГАРИТЕ. УКРИВАНИ ИСТИНИ, МЕТОДИ И ВЛИЯНИЕ"
 
Ето специалните лектори:
 
1.Уста Дарин - наследник на древен прабългарски занаячтчийски род - дърворезбари, вплитащ методите на сакралната геометрия и влиянието и в дрехи, нощви, ясли, маси, столове, тронове, кристали и др. върху енергетиката, дома, семейството, здравето и просперитета. На живо ще видите част от тези енергийни хармонизатори и ще може да ползвате някои от тях. Носител на първа награда във Флоренция с покани и участия в световни форуми и изложения. Тук може да видите част от уредите и получите повече информация: https://www.youtube.com/watch?v=G2f_hPHVIK8
 
2. Александър Стойчев - библиофил, военно образование, руски изследователски практики и най-добрия специалист по древните епоси "НАРИМАН ТАРИХ" И "ДЖАГФАР ТАРИХ " за рода Дуло, Атила и древните Българи. ТЕМА:
"БОЯН МАГА В РУСИЯ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА БОГОМИЛСТВОТО ТАМ". Вижте видео с него в култово предаване: https://www.youtube.com/watch?v=WCYWOU4Sz0c
 
3. Георги Мелихранов - психолог, езотерик, изследовател с 5 висши образования, ученик на вътрешната Рилска Школа Самайа Саманд, свободно напускащ тялото си и в будно състояние, диагностик и с други феноменални способности.
ТЕМА: ДУХОВНИ ЗАЩИТНИЦИ, СИЛА НА РОДА ДУЛО, И ВЪТРЕШНИ МЕТОДИ ЗА ЕВОЛЮЦИЯ.
Видео: https://www.youtube.com/watch?v=ji8WqvCxpH8
( има и още видеа в youtube)
 
Вход свободен или дарение 3 или 5, или 7, или 9, или повече лева. Кой, колкото има на сърце на място.
 
Възможни са промени и още един лектор.
 
21.01.2018г. Велико Търново, хотел " Панарома", голямата конферента зала.
 
Начало 12:00 ч.  Залата не е голяма и за да си гарантирате приятели участие е добре да се запишете предварително.
 
 
 
Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"