Абонирай се за съобщения
28.01.2017. Новолуние, първото и най-силно за 2017г. Сбъднете плановете и мечтите си, чрез силата на магичната луна. Ето как
Новолунието е във Водолей днес - най-съкровените ни желания се сбъдват!
Какво е добре да знаем за Новолунието и как то се отразява на нас самите?
Новолунието има силата да сбъдва желания. Хубаво е да не пропускаме този магичен момент, а ето защо:
 

 
За да се отправи силен импулс към Вселената е хубавода формулираме ясно и точно няколко желания, а не десетки и едва тогава подредено и ясно да ги напише на лист бяла хартия. Започваме от нас самите, нашия живот и преминаваме към Цялото, близките и приятелите
Желанията е добре да се пишат в рамките на 24 часа от настъпването на новолунието. Колкото по-малко желания - толкова повече сила се концентрира за изпълнението им.
 
Новолуние във Водолей покровителства новите контакти и приятелства, както и духовното усъвършенстване.
 
Първите осем часа от новолунието са най-интензивно наситени с енергията на Новата луна и затова в рамките на този период трябва да извършим ритуала за желанията. Колкото по-скоро, толкова по-добре. В случая е препоръчително още със ставането си на 28.01 да започнете, тъй като новолунието настъпва през нощта.
 
Нека бъдем кратки и ясни в желанията си - без излишни думи и емоции;
Използвайте само думи с положително значение, избягвайте частицата „НЕ“ и отрицателно заредени думи. Всяка ваша дума има значение и веднъж пожелана и написана, тя ще започне да си проправя път към материализирането си.
 
 
Използвайте сегашно продължително време - сякаш желанията ви вече са реалност.
Ако поставяте срокове, нека те да не бъдат твърде кратки. Имайте предвид, че за сбъдването на желанията са необходими месеци, понякога година и повече. Можете да използвате и срокове, но го правете внимателно, защото така рискувате желанието ви да се реализира само частично, макар и бързо.
Искайте, но не прекалявайте: Бъдете реалистични, пожелавайте си смело, но запазете една граница на нормалното. Вярвам, че ще усетите къде е тя.
 
 
Използвайте и силата на визуализацията, не просто пишете желанията си, а се опитайте да се потопите в тяхната емоция и да почувствате, че те вече са се случили.
 
Новолунието във водолей е период, в който можем и трябва да си позволим да бъдем смели, нетрадиционни, нестандартни в желанията си. Още повече, че според източния зодиак от този момент настъпва новата астрономическа година.
 
 
Ето защо още по-важно става полагането на нови начала, желания и мечти. Сега е моментът да си направите и план за една година напред.
Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"