Абонирай се за съобщения
3 дневен семинар - Азбука на Душата в Бургас, 04, 05, 06 декември, 2015г. Водещ: Тина Електра
АЗБУКА НА ДУШАТА
 
„Каня ви на едно уникално пътешествие към най-съкровените, свети и райски кътчета на душата, където Бог е вложил своите съкровища, за да ни има нас – хората. Ще преминем през периоди на осъзнаване, през време за вътрешна корекция, ще осмисляме възможностите си за усъвършенстване, за да достигнем до изначалната красота на душата си или поне до онази степен, до която ни е позволено и възможно в този живот.
За да се върне човекът при Бога и да бъде такъв, какъвто е създаден Божествено, той трябва да е абсолютно чист. Енергийната чистота е основният фактор за постигане на всичко добро, красиво, любящо и мъдро, на всичко Божествено, към което се стремим. Чистотата е основен фактор за постигането на сърце, чисто като кристал, ум, светъл като Слънцето, душа, обширна като Вселената и Дух мощен като Бога и едно с Бога. От всички видове чистота – физическа, емоционална, умствена, душевна и духовна, най-важна и на първо място е душевната чистота. Когато душата е замърсена, тя привлича подобното. Когато душата е чиста, тя привлича Божия дух в живота си, възстановява връзката си с Него и дава възможност на най-сладките плодове – любов, радост, мир, дълготърпение, благост, милосърдие, вяра, кротост и въздържание, да се проявят. Следователно най-важна е вътрешната чистота. Именно оттам би следвало да започнем, когато искаме да постигаме добра връзка с Божественото начало, вложено във всеки от нас. Когато душата е чиста, тя не позволява в нея да виреят греховете. За нея те са бурени, които тя собственоръчно изкоренява, когато е будна и добре свързана с Божественото начало, а ако не може да се справи, тя моли за помощ своите приятели от Светлината и Виделината. Всяка ситуация, в която се проявява нещо негативно в душата на човека като преживяване, което се реализира като мисъл и после като слово и действие, е показател, че в душата има съответните проблемни зони. Важно е да знаем, че ако някъде в живота се е създал енергиен проблем, първо настава енергийната нечистота, което означава, че в душата или по енергийните системи на човека се наслагват различни видове енергии, които могат да го объркат, да го извадят от равновесие, да го разболеят и да го изведат на ниско или негативно изходно ниво. Имах възможността да достигна до няколко от най-вътрешните зони на душата, където открих невероятни съкровищници. Те могат да бъдат пълни със съкровища или да бъдат оставени да се замърсят и да се превърнат в склад на ненужни стари, отровни или разяждащи енергии – това зависи от самия човек.”
„Вътрешен дизайн на Душата” е една уникална система от знания и медитации, подпомагащи осъзнаването и промяната на вътрешната реалност с цел повишаване на личните вибрации, извисяване и разширение на съзнанието.
 
Каквото имаме вътре в себе си, това проявяваме и отвън. Ако наистина искаме този свят да стане по-добър, по-чист и по-прекрасен за живеене, трябва да започнем с промяна на своя вътрешен свят, на себе си, но не само на думи, а на най-ключовото – на енергийното ниво. Ето защо най-важна в живота ни се оказва Вътрешната Енергийна Чистота, която ни свързва с Вечността.
С това ново знание се разширяват нашите възможности да проникваме в себе си, за да откриваме защо и в нашия свят има негативни проявления. Колкото повече хора с почистени енергийни системи и души има, толкова по-лека ще става работата на нашите ангели и сложните задачи в живота ще се решават с лекота и любов.
Пригответе се за това уникално преживяване навътре в себе си, към самите себе си.
Тина Електра е автор на книгите "Тринадесетият ключ - енергийният ключ за връзка с Вселената от Светлина - послания от Плеядите" и "Приказка за Най-голямото богатство", в която е събрана и подредена ценностна система, отнасяща се до най-скъпото, което ние хората имаме. В момента българската езотерична писателка, чийто авторски псевдоним носи името на една от звездите на Плеядите, подготвя книга за "Енергийните закони на Вселената". Авторката работи в посока енергийната чистота на човешката душа и човешкото проявление в този свят. Следващите й книги ще излезнат в поредица "Енергийна чистота".
 
СЪДЪРЖАНИЕ :
1. Дванадесетте вътрешни врати и Тринадесетият ключ
2. Семенният атом, душата и ДНК
3. Кристалният свят на душата и нейното ложе
4. Вътрешният диамант
5. Танцът на душата
6. Изходни нива
7. Връзка между световете
8. Потенциали на разсейване
9. Режим на вътрешна корекция
10. Запалване на Свещения огън
11. Свещеният граал ///бел. В него капе мир_О на Живота. На този етап само човешката душа може да произвежда такова миро///
12. Свещеното пространство на душата – Любов от Вечността
13. Кои сме ние, българите и защо сме Божият народ.
 
 
Програма :
 
04.12.-Петък 
 
Вход свободен за всички от 18:00 - 19:30 ч. Бизнес инкубатора - гр. Бургас 8000, ул. "Княз Ал. Батенберг" № 28, до стълбите за казиното към централния плаж.
 
 
Събота, 05.12.2015 от 09:00 -17:30 с почивки.
 
Неделя, 06.12.2015 от 10:00 - 14:00 с почивки.
 
За дните събота и неделя семинара е платен : 
 
Цена 144лв. Сумата се плаща по сметка : IBAN: BG39CECB97900093269249 , BIC: CECBBGSF Христинка Грозева. Това е И-пей. Гишета имам във почти всяка банка. Цена на семинара на място, ако има свободни места е 166лв.
  
След превода по сметката, моля задължително сканирайте бележката или я снимайте с телефона си и я пратете на е-майл : videlei@abv.bg
Семинара е за малка група – 10-15 човека. Моля преди да платите се обадете за информация, за свободни места на тел.0897-660-662.
 
Всеки участник получава удостоверение за завършен семинар по Вътрешен дизайн на душата.
 
Осигурени са печатни материали за участниците.
още инфо на www.videlei.com
 
Материали от медиите за Тина Електра : 

1. Цитат от Поли Паскова : Паскова е категорична - народната музика се развива и усъвършенства, като всичко останало във Вселената. Затова тя създава авторски стил в универсалния. Няма как да излезе с носия отпреди 100 години с китка в косите. Има запазена стратегия - изравя автентични песни от нафталина и им придава ново звучене. Според нея кризата в България е не само икономическа, а преди всичко духовна. Затова винаги търси послания. "Неотдавна прочетох няколко книги на Тина Електра, които са наситени със смисли от различните Плеяди, от Христос, от Дънов... Въздействаха ми безкрайно - намерих Тина и станахме приятелки. Помолих я да напише няколко послания и за концерта.

"Идват направо от ангелския свят", обясни ми тя. А това е важно, защото хората напоследък са доста манипулирани. Двете основни сили, които движат света, са Светлината, получаваща сила от любовта, и Тъмнината, подхранвана от страха. Постоянно ни държат на нокти - от сутрешните новини до вечерните. Постоянно ни предизвикват да се питаме дали ще оцелеем. Вменяват ни вини, че сме грешни и недостойни. Така се превръщаме в енергийни донори на Тъмнината." Копирано от standartnews.com Това е линкът на цялото интервю с нея http://www.standartnews.com/kultura-koncerti/poli_paskova_folklorat_e_nashiyat_stalb_kam_nebeto-252507.html

2. Следващ цитат Веднъж взех Тина Електра (езотерична писателка, б.а.) с мен, на мой концерт във Вършец – тя пише книга за плеядите, за Дънов, за Христос, има много силни послания и книгите й са една ядрена бомба за духовните знания, тя пише за т.нар. 13-и ключ – или 13-ото ниво на съзнание, което е много замърсено, масовото ниво на съзнание. Когато концертът започна, Тина ми каза, че вижда един голям портал и много същества, ангели, които също са влезли сред хората. Винаги има хора, които продължават много време, часове… и именно те привличат най-много тези същества. Явно нашите хора са като кодови стъпки за земята, които, като набиваме, вдигаме вибрациите. Ние все сме около светлина и тъмнина, във всяка човешка душа борбата е в тях, но и двете са от Бог. http://www.blitz.bg/article/40693

3. Трети цитат: - Жена ли ще спаси България?

- При сътворяването на земята първо е било женското начало, по-късно нещата се обръщат и мъжкото агресивно начало е било водещо. На концерта в "Арена Армеец" направихме важен ритуал, в който отново женското начало е водещо. Тези указания бяха дадени още през 2009 г. на езотеричната пистелка Тина Електра, защото е писано, че българите ще бъдат духовните водачи на света. Затова и Ванга, и Слава Севрюкова предсказват, че през 2017 г. светла духовна жена повежда България и тогава страната ни тръгва нагоре. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4710990

 

 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ОПЦИЯ – ИНДИВИДУАЛНА РЕГРЕСИЯ Регресията представлява връщане в минал живот или разчитане на информацията от близка или далечна реалност, която по един или друг начин оказва влияние върху нашата реалност и създава определени събития в живота на човека, в това число и повтарящи се събития. Регресиите се заплащат допълнително. Цената за регресията е различна за всеки човек, както и различна е работата. Тя се определя след регресията и обикновено се движи между 30 и 65 лв. и е в зависимост от преди всичко от еквивалента на извършената енергийна работа. При желание можете да си запишете часове, но също така е възможно регресията да бъде извършена от разстояние.
Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"