03-06.02.2018г. Барселона и мистичната Дева в Монсерат, тайните на катарите 3 нощувки, самолет 256/ 299евро! Пътуващ семинар.
03-06.02.2018г. Барселона и мистичната Дева в Монсерат, тайните на катарите 3 нощувки, самолет 256/ 299евро! Пътуващ семинар.

Специален енергиен пътуващ семинар на Виделей до перлата на Каталуня - Барселона и загадъчната планина с черната Мадона  - Монсерат. До момента не е известно, кой и как е напртавил тайнстената икона изпълняваща желания поискани от сърце - промяна на съдба, изцерения, намиране на точните духовни и брачни партньори. Ще се състоят специални наричания и медитации дадени ни от местен шаман. това е 5-то посещение на Виделей до мястото, но този път е със специална насоченост към   Монсерат. Ще видим и по желание с местен водач: Саграда Фамилия, Каса Мила, Каса Калвет, Санта Мария дел Мар, Дворец на каталунската музика (Palau de la Música Catalana),музеят „Пикасо“Парк Гюел, катедралата на Барселона, аквариума на Барселона (L'aquarium Barcelona), езотеричните символи и зони на Хермес Трисмегист. Ще чуем специални беседи на най-святото място в Каталуня, където редовно се забелязват НЛО  - Монсерат.  Лек поход по пътеката на загадките и 100 - те видения, както я наричат местните. Минава покрай странни скали на върха и манастири. Именно в тази област са описваните от пресата загадъчни случки и видения. 

 

 ЦЕНА с ДВУПОСОЧЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ:

 ( И ДАМСКА / МЪЖКА РЪЧНА ЧАНТА, КАКТО И БАГАЖ ДО 10 кг. Малък куфар или раница. Няма точни размери. )

 

- 256 ЕВРО до дата 09.01/2018г. или първите 6 билета

- 299 евро след след 09.01/2018г или за останалите 6 билета. 

 Групата е добре да е точно 12 човека.

Програма

 

1-ви ден 


Отпътуване от София в ( уточнява се часа ). Пристигане в Барселона в ( уточнява се часа ). Трансфер от летището до хотела

( цена 40 евро, като сумата включва и обратния трансфер: хотел - летище. Заплащане на място в Барселона на местната компания

Настаняване в хотела.

Пешеходна обиколка на хълма Монджук, където е създадена Барселона и докосване, медитация на спец. историческо място, до крепостта и фонтаните.


2-ри ден 

Закускаот 07:00 до 08:30

- Посещение на манастира и енергийнити зони в Монсерат с влак и местен - водач на български език, медитации, беседи по желание. Също така и срещу допълнително  заплащане от 69 лева на човек ( 35 евро) на местния лектор.

- Завръщане в Барселона към 19:00.

- Свободно време. Нощувка.

 

3-ти ден 

- разглеждане на „Саграда Фамилия”, но отвън . След приключване на програмата може да я видим отвътре.

-  площад Каталуния,

-  известната улица Ла Рамбла,

-  плаза Реал,

-  готическия квартал

-  паметника на Колумб и готическата катедрала.

- св. Време, нощувка.

- Посещение на парка “Гауди”- това е специално енергийно място, за положителни емоции, веселие и радост. Проектирано от  Гауди  по поръчка на индустриалеца Гюел, който мечтаел да построи природосъобразно и приказно красиво място за живеене. Виждаме две къщи, които сякаш са излезли от приказките, построени от бисквити и лакомства, големият и многоцветен гущер - символ на града, обсипан с керамични парченца и други. Разглеждане на улицата на модернизма - Пасейдж де Грасия с двете къщи на Гауди – Каса Мила и Каса Батльо

- Свободно време за обяд.

 

4-ти ден 

 Освобождаване на хотела в 06:00

Придвижване до летището.

Полет в...( Уточняв се ) от Барселона до София.

Кацане в ( Уточнява се ) в София.

 

- Плащането на сумата е в лева - равностойността на цената в евро по централен курс на БНБ. При записване се заплаща 50% от стойността, а до 20 дни преди отпътуване се заплаща пълната сума.

Туристическа компания "ТеДеВе" ЕООД : 

BG59FINV91501017100033 в лева. Първа инвестиционна банка. ( Fibank).

Моля, ако сте платили преди това капаро по друга сметка на Виделей Тур, то доплащането трябва да е по горепосочената сметка на ТеДеВе. Благодарим

 Основание:  Барселона - Монсерат

Молим за следната последователност от действия, която досега е показала добри резултати и улеснява всички:

1. Позвънявате на тел. 0897-660-662, за да проверите за наличие на свободни места. 

2. Превеждате сумата ( 50% или цялата ) 

3. Пращате е-майли на:  europa.videlei@abv.bg 

 

В е-мейла е нужно да има следната информация: 

1. Трите имена по лична карта на латиница  

2. ЕГН. 

3. Телефон за връзка

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 

 •          Самолетен билет София - Барселона - София с полет на Райниер и включен малък салонен багаж до 10 кг.
 •          Летищни такси - 42 евро към 12.10.2017
 •          3 нощувки със закуски в хотел 2/3 звезди ВЪВ БАРСЕЛОНА.
 •          Медицинска застраховка с покритие 5000 евро


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: 

 •          Трансфер летище - хотел – летище - ( 40 евро) С МИРОБУС СПЕЦИАЛНО НАЕТ ЗА ГРУПАТА, А НЕ С ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ ( заявява се предварително и се заплаща НА място в Барселона). Счита се, че всички участници ползват трансфера, ако изрично не са подали заявка за отказ от трансфер ( ПРИ ЗАПИСВАНЕ - ПЛАЩАНЕ НА КАПАРО ИЛИ ЦЯЛАТА СУМА) на майл: europa.videlei@abv.bg
 •          Чекиран багаж до 20 кг. на човек за две посоки - 136 лева за две посоки - по желание (заявява се и се заплаща предварително от България )
 •          Входни такси за туристически обекти
 •          Екскурзовод, водач и лектор до Манастира и забележителностите в Монсерат. Цената се определя от броя желаещи за това. Около 35 евро. Заплаща се на място.
 •          Градска такса - при нощувки в Барселона се заплаща задължително градска такса (city tax) в размер на 0,75 -1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2,3 звезди и на 1,25 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от всеки турист на рецепцията на хотела, при настаняване.
 • Автобусни билети, карти за пътуване до обекти по маршрутите. разходи от личен характер


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ: 

 •          Депозит от 50% при записване. Ако е направен до дата 09.01.2018г. важи цената от 246 евро. След тази дата депозит и крайно плащане се смята към цена 299 евро.
 •          Доплащане - до 14 дни преди отпътуване.


ЗАБЕЛЕЖКИ: 

 •          Хотелът се определя 5 дни преди отпътуване
 •          Минимален брой записани туристи: 12. Срок за уведомление при недостигнат мин. брой - до 5 дни преди началната дата на пътуващия семинар
 •          Срок за връщане на сумите при неосъществяване на път.семинар от 5 до 35 дни от крайната дата на семинара.
 •          Възможна е промяна в програмата и пътуванията, реда на изпълнение на програмата по преценката на организатора или екскурзовода и сезоните промени в работата на обектите за посещение
 •          Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните места
 •          Предоставяме възможност, чрез нашия партньор и тур. оператор за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващи и негови близки, материални щети в жилището в резултат на кражба, пожар или природни бедствия, стачки в транспорта. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като имат значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на участника стойността на застраховката е между 1,5% и 7% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Заплатено капаро не се възстановява. Договорите за участие се пращат до 10 дни преди датата на начало на пътуващия семинар. Фондация Виделей не носи отговорност при неизпълнение на програмата или части от нея при фосмажорни обстоятелства.

За въпроси: тел. 0897660662 Виделей.

 

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"