Абонирай се за съобщения
14-15.08.2018г. Водопада Скаквица до с. Раждавица, първата пещера на Св.Й.Рилски, светилището с. Лиляч, ПАНАГЕЯ- Въздигане на хляба, тракийски и богомилски артефакти. Цена 16 лв.
14-15.08.2018г. Водопада Скаквица до с. Раждавица, първата пещера на Св.Й.Рилски, светилището с. Лиляч, ПАНАГЕЯ- Въздигане на хляба, тракийски и богомилски артефакти. Цена 16 лв.
 
Панагия - въздигането на хляба и посещение на енергийните зони:
 
 
 
 
1. До уникалния водопад в с. Скакавица ни води живописна еко пътека извиваща се с лек наклон и странна, много интересна пещера с коминен таван. Мясо за медитация и продължаваме към водопада. Това е можеби единствения такъв, под който може да минем и заобиколим, така че водата да пада пред нас и по желание може да се изкъпем или да преминем без да се намокрим. Природата се е постарала да ни предостави много интересно преживяване и пречистване от падащата вода, където се наблюдава много силна прана. Според местните се случват чудеса около водопада и кацналия на върха - само на 3-4 метра параклис.
 
2. Посещаваме и  лечебната мистична пещера - първата и най-силна на Йоан Рилски, почти неизвестна -  според местните изследователи на светеца. Намира се до същото село,
 
3.  Очаква ни и светилището с уникална енергия и сбъдване на желания ( сериозно) - с.Лиляч. Тук се намира провиралката, където според легендите всеки човек преминал презь нея го очакват много добър късмет.
 
4. Ще посетим и пшразнига " Панагия" - ( натисни ТУК)  въздигането на хляба, крепостта "Хисарлъка" и ни очакват приятни, неподозирани изненади.
 
5, Очаква ни и местния музей с уникални тракийски хирургични инструменти, шлем и каляска, както и др, изненади за които ще имаме специална беседа.
 
Пътешествието се осъществява както и миналата година с лични автомобили, но сме предвидили и микробус - 18 местен за желаещите да се ползват от него.
 Нощувката е лична организация. За целта сме се спрели на хотел Велбъжд, където вечерта на тересата на 13-ти етаж ни очаква гледка към планината Осогово. Под небето и звездите ще похапнем и ще се насладим на една...приятна изненада:)
 
Всеки си прави резервация сам някъде в Кюстендил - за предпочитане хотел "Велбъжд", където ще си направим специална вечер на покрива на дата 14.08 - вторник - ресторант, гледка, чист въздух, красота. На другия ден - изненади...:))
 
 
Програма: 14.08.2018г.
 
09:00 - събиране на автомобилите и отпътуване от
Бул.Царица Йоана 72. Паркинга на магазин Билла, който е между бул.Т.Александров и МЕТРОСТАНЦИЯ ЛЮЛИН, но се влиза от Т.Александров, на кръстовището
 
10:30 - пристигане на светилището в с. Лиляч. Беседа на място. Почивка, медитация и преминаване под провиралника - по желание. 
 
12:00 - отпътуване за гр. Кюстендил.
 
12:30 - 13:30 - обяд в прохладната гора и лечеба зона в местността " Хисърлъка", гр. Кюстендил.
 
13:45 - отпътуване за с. Скакавица и водопада. Похода е леко "екстрийм".:)) Свободно къпане под него - водата не е студена :
 
https://www.facebook.com/asen.xermes/videos/10206790190893008/ Уникални снимки, наричане, медитация - кой, каквото желае!
 
19:00 - отпътуване за хотела в гр. Кюстендил.
 
21:00 - ВЕЧЕРЯ. Може да има гайди, хорово пеене, акапелно пеене, почерпки от местни хора:)
 
15.08.2018г. Сутринта оцелелите се нареждат за закуска с баничка и айрян, посещаваме празника " Панагия", където може да дегустираме безплатно различни питки хляб, погачи и др., и отпътуваме за пещерата на Йоан Рилски - с. Раждавица. Малко след селото оставяме автомобилите и правим лек поход до самата пещера. Медитация и наричане за добър късмет. Към 16:00 - завръщане в селото и приключване на събитието. 
 
Записвания:
 
1. Обаждате се на телефон: 0889 22 05 27 или  0897660662 за информация относно брой свободни места.
 
2. Резервирате си някъде хотел - за предпочитане е " Велбъжд", където ще е вечерното събитие и основната група.
 
3. Пращате майл. Голяма група е трудно да се придвижи до пещерата на Йоан Рилски и молбата ни е да пишете майл до: bulgaria.videlei@abv.bg Колко човека сте и къде сте запазили хотел, както и ваш телефон за връзка. Лични данни не са необходими. 
 
Така може да организираме групата по - добре и да спрем навреме записванията, ако надвиши 25-30 човека
 
 
 
Цена 16 лв. за покриване разходите на лектор, организация на Виделей и подготвените изненади..:)) Плащат се на място. 
 
Отговорници: Борис Бедросов и Даниела Петкова...Търсете ги.. Не ги жалете:) https://www.facebook.com/boris.bedrosov , https://www.facebook.com/daniela.petkova.395
Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"