Абонирай се за съобщения
Две дати: 21- 23.09 и дата 04-06.10.2019Г. БОГОМИЛСКИЯТ ОБЕЛИСК И ЗAГАДЪЧНИТЕ СФЕРИ, БОГОМИЛСКИ ТРОН, ЗАВИДОВИЧ, ОЛОВО, САРАЕВО 295 лв. СПЕЦИАЛНО ПЪТЕШЕСТВИЕ НА ВИДЕЛЕЙ.
Две дати: 21- 23.09 и дата 04-06.10.2019Г. БОГОМИЛСКИЯТ ОБЕЛИСК И ЗAГАДЪЧНИТЕ СФЕРИ, БОГОМИЛСКИ ТРОН, ЗАВИДОВИЧ, ОЛОВО, САРАЕВО 295 лв. СПЕЦИАЛНО ПЪТЕШЕСТВИЕ НА ВИДЕЛЕЙ.

ПРОГРАМА  С ДВЕ ДАТИ: 21- 23.09 И ДАТА 04-06.10.2019г

Маршрута е авторски, специално изготвен, с местни водачи и изпълнен с нетрадиционни места,

уникални, единствени артефакти в света.

 София - Белград - Белина - ТУЗЛА -  Завидович - Сараево - София  60 - 70% от новият маршрут е магистрала, без завои

 

 

 

1.Ден 

Тръгване НА ДАТИ:

- 21.09.2019г и на

- 04.10. 2019г

в 07:00ч. от София  СРЕЩУ ЦЕНТРАЛНА ГАРА - НА 20 МЕТРАСРЕЩУ КРАЯ НА СГРАДАТА НА ЦЕНТРАЛНА ЖП. ГАРА В ПОСОКА ИЗТОК - МАЛКАТА АВТОГАРА "СЕРДИКА". БИВШ "ТРАФИК МАРКЕТ".

Маршрута ни е София - Белград - Биелина ( 530 км.) Почти целия път е равен - пътуваме по магистралата за Загреб и навлизаме в Босна и Херцеговина след Белград - Кузмин. От там до Биелина са 43 км. прав път с няколко леки завоя.

Почивки по пътя по желание, обяд.

Разглеждане на крепостта в Белград и богомилските стечки.

Нощувка в Биелина до специален етно комплекс с превъзходна храна и природа.

 

2.Ден

Биелина - Тузла - Завидович - Олово - Сараево ( 272 км. )

- Закуска

- Отпътуване за гр. Тузла. Посещаваме богомилската твърдина, която се именува като крепост в Тузла. беседи. Почвика.

Продължаваме към Завидович и необяснимите за науката и цивилизацията кръгли каменни сфери в горите. Освен получената, подбрана информация до момента, ще имаме удоволствието да се срешнем и чуем от местен водач легендите за чудесата около сферите. По желание медитация на място, специални беседи.

- Продължаваме към Олово и Сараево и по пътя посещение на богомилския обелиск, единствената в света богомилска „антена“.  Хората от околностите споделят за необясними сияния вечер, прелитиния на светлини и мълчаливи хора с дълбоки очи, които "случайно" се срещат по горските пътеки. Може би не всичко е легенда, а мълвата за разрешване на трудни житейски ситуации след докосване на обелиска не е просто мит...

Подробности и беседа за това мощното енергийно съоръжение, оказало се единствено в света ще чуем на място. Предстои ни медитация до обелиска и докосване до спиралите му за кодиране, излъчване и засилване на молитви, намерения, желания. Информацията е от физици, електроинжинери и изследователи от международния екип на проф. Османагич. 

- Нощувка в Сараево. Вечерно Сараево по желание. Разходка, бар, ресторант.

 

3. Ден

Сараево – София  ( 565 км )

- Закуска

- Отпътуване за София. По желание посещение на каменния град на Костурица без доплащане.

 

- Цена  на цялото пътешествие - 295 лв. на човек настанен в двойна стая.

 

 ЗАПИСВАНИЯ:

- Това е специално изготвен маршрут, авторски, съобразен според енергетиката на региона, откритията за обелиските и каменните сфери, специална информация

Записването е на два етапа, по две различни сметки, които ще намерите по-надулу в текста.

За да участвате в това приключение е необходимо да се направят следните стъпки:

 

1. Обаждане  на тел. 0897 660 662 за наличие на свободни места.

2. Изпращане на сумите посочени по-надолу на два етапа по сметка на фондацията и на тур. компанията

 

 ----1 Етап. Изпращане на сума от 135 лв. ( разходи и хонорар за лектор, водач, местен водач, такси ) ПО СМЕТКА НА ФОНДАЦИЯ ВИДЕЛЕЙ БЪЛГАРИЯ С ОСНОВАНИЕ САМО " СЕМИНАР ОБЕЛИСК" и съответната ДАТА ( МОЛЯ НЕ ПИШЕТЕ НИЩО ПОВЕЧЕ В ПЛАТЕЖНОТО) ПО СМЕТКА: BG19STSA93000025307630   Д.С.К БАНКА

 Титуляр : ФОНДАЦИЯ ВИДЕЛЕЙ БЪЛГАРИЯ

 

 -----2.Етап. Изпращане на сума от 160 лв. ( туристическо и екскурзоводско обслужване, хотели, автобус, магистрални такси) ПО СМЕТКАна туристическа компания "ТеДеВе" ЕООД : BG59FINV91501017100033 в лева. основание ЕКСКУРЗИЯ ОБЕЛИСК И СЪОТВЕТНАТА ДАТА.  Удостоверение за ТО - PKK-01-06022, изд. на 20.12.2007год.

 Първа инвестиционна банка ( Fibank). 

 

3. Следва изпращане на и-майл с имената на латиница по лична карта, както и телефон за връзка на: bosna.videlei@abv.bg  

 

Последователност при плащането - записването :

1. По сметка на фондацията.

2. По сметка на туристическата  агенция.

Може и в един ден да извършите плащанията, може и в различно време, като първо е необходимо заплащане  сумата на фондацията и до 20 дни преди отпътуването е необходимо да се зплати и сумата на туристическата  агенция.

Моля - имайте в предвид, че това е различно и специално пътуване с още приятни изненади - необявени в програмата.

- Пътува се с лични карти, не е необходим паспорт

- На 2 места влизаме в гористи местности. Те не са високопланински и няма твърда необходимост от туриситически обувки, може и с добре затворени маратонки да се достигнат някои от обектите. Но не пречи да си носите и туристически обувки, ако прецените. 

- Има леки походи в рамките на 10- 20 - 30 мин. по черен, добре утъпкан път, като на две места е с наклон 20 градуса за около 5 - 10 мин пеша. Наклона не е стръмен, както на Рила.

В цената влизат:

- 2 нощувки

- 2 закуски

- лицензиран, гарантирано добър туристически автобус

- водач

- лектор

- местен водач

- беседи

- местни такси

 В цената не влизат:

 - обеди и вечери

 - разходи от личен характер

 

Възможни са промени в програмата.

При отказ от участие до 20 дни в пътуващия семинар, но  заплатени и двете суми според посочената по-нагоре информация по двете сметки, то се възстаноява по-голямата сума, ако е заплатена. При заплатена само едната ( първата ) сума, но неизвърешено плащане на 2-та сума в посочения по-нагоре в текста срок, то считаме, че е налице отказ от участие и не се възстановява вече заплатената сума.

Повече информация и записване само на тел. 0897660662 Асен Асенов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"