Абонирай се за съобщения
05 -07.05.2018г. РЕСТАРТ: „Енергийни пътешествия”. Българският
05 -07.05.2018г. РЕСТАРТ: „Енергийни пътешествия”. Българският

ПРОГРАМА РЕСТАРТ: „Енергийни пътешествия”.

ЕМЕНСКИ КАНИОН И ХОТНИШКИ ВОДОПАДИ. Цена с две нощувки, закуски, лектор, музикална програма и изненади 128лв. до 30.03. 2018г.и 140 лв. след 30.03.2018г - цена 140 лв.

05 -07.05.2018г. 

Вижте български стоунхедж, който посещаваме. НАТСИНИ ТУКhttp://www.peika.bg/statia/Balgarskiyat_Stounhendzh_v_selo_Rayuvtsi_l.a_i.102525.html

И още:

 

                1 Ден.

- 07:00ч. Отпътуване от София, Варна и Бургас към Велико Търново.
- София - автогара Сердика, бившия Трафик маркет - на 10 метра от Централна жп гара 07:00ч.
- Варна - зад катедралата до пощата, спирката на тролея 07:00ч.
- Бургас - химическото чистене на ул. Булаир 07:00ч.

 

 

- 10:00Посещение на Българския стоунхендж: http://www.peika.bg/statia/Balgarskiyat_Stounhendzh_v_selo_Rayuvtsi_l.a_i.102525.html Беседа на място.

 

- 11:30ч. Пристигане и посещение на Никополис ад Иструм, античен римски град, разположен на север от Велико Търново. Градът е основан през 102 г. от император Траян в чест на римската победа над даките. Никополис ад Иструм и околността представлявали най-вече занаятчийски, животновъден и земеделски район, в който имало множество богати села, имения и тържища. Градът е сякъл и свои собствени бронзови монети, върху които са изобразени божества, крепостни стени, обществени и религиозни сгради. За развлечение на населението са се провеждали гладиаторски борби и лов на диви животни. Днес може да се види как са изглеждали античните улици с настилка от огромни каменни блокове, тротоарите, централната улична канализация с ревизионни шахти в настилката и др. елементи на античното градоустройство.

- 13:00ч – 14:00ч. Обяд.

- 14:00 ч15:00ч.- специална беседа и взимане на вода с 567 микроелемента, единствената в България появила се след силен тътен и разцепване пода на ателието на уникален художник – Зографа. Водата е чудотворна и повлиява благотворно до краен резултата редица заболявания включително и перде на очите и много очни проблеми. Собственоръчно пълнене от чудодейния извор и докосване до коритото а хляб в което странно са се появили букви и послание от Йоан Рилски. Всичко това може да видите тук : https://www.youtube.com/watch?v=5U_93XfXDNU 

-15:30ч.  Посещение на най-големия от великотърновските манастири – „Св. Преображение Господне”.  Живописно разположен в Дервентския пролом на р.Янтра, той е свързан със значителна част от историята на второто българско царство.

-18:00ч.Настаняване в къща за гости във или около село Емен. Свободно време

2 Ден.

- 07:00ч. - 08:00ч.Закуска.

- 08:00 - поход, енергийно дишане в зоната с концентрация на отрицателни анийони по Еменския каньон, който дава началото на екопътека. Тя започва с пещерата със силна прана и завършва с приказния водопад "Момин скок" на река Негованка-десен приток на р. Росица. Въздуха става обилно наситен с лечебна прана в тази част от годината. Медитация. Енергийни упражнения по желание.

Негованската екопътека е първата екопътека, построена на територията на България. Над петдесетметровите отвеси, венци, ниши, сводове, водопади, пещери и др. са изненадваща гледка за равнинния терен, сред който се намира каньонът на реката. През 1980 г. Еменският каньон е обявявен за защитена територия. Следобедът продължава с тематични беседи, лекции, почивка и музикално развлекателна програма( изненадаJ)

3 Ден.

 - 07:00ч -08:00ч.Закуска.

- 08:10ч. Отпътуване към  друга енергийна зона отново с концентрация на целебни анийони - другата екопътека - хотнишката. Тя е изградена в каньона на река Бохот на около 15-тина километра от град Велико Търново, като е дълга около 1.5 км и започва от високия почти 30 м Хотнишки водопад. Зоната е богато наситена с уникална прана и силна енергия от природата в комбинация с водопада и микроелементите наоколо.  Гледката трудно може да се опише, дори и снимките не са достатъчни ... Пътеката тръгва в лявата част на водопада, изкачва се по скалите и стига над него и навлиза в каньона, в който над реката са направени поредица от дървени мостчета, с помощта на които достигате до още впечатляващи каскади и по-малки водопади. С нужното внимание по цялата пътека може да се премине и с малки деца. В началото на пътеката до Хотнишкия водопад и големия вир пред него има хубава поляна, подходяща за пикници. Точно до нея е изградена и покрита дървена беседка с огнище.

14:00 – обяд – и отпътуване за София. Цена с две нощувки, закуски, лектор, музикална програма и изненади 128лв. до 30.03.2018г. След тази дата цена 140 лв. ако имаме места.

За записвания:

Молим за следната последователност от действия, която досега е показала добри резултати и улеснява всички:

1. Позвънявате на тел. 0889 22 05 27 или 0897-660-662, за да проверите за наличие на свободни места.

2. Превеждате сумата 128 лв. ( може капаро 80 лв. или цялата 128 лв.) на Туристическа компания "ТеДеВе" ЕООД : 

BG59FINV91501017100033 в лева. Първа инвестиционна банка. ( Fibank).

Моля, ако сте платили преди това капаро по друга сметка на Виделей Тур, то доплащането трябва да БЪДЕ ПО СЪЩАТА СМЕТКА НА ВИДЕЛЕЙ. Ако обаче плащата за първи път - било капаро или пълната сума, то молбата ни е да бъде само по горепосочената сметка на ТеДеВе. Благодарим!

ОСНОВАНИЕ " Енергия - еменски водопади". Ако сте превели капаро, то е необходимо до 14 дни преди отпътуването да се преведе останалата част.

- капаро 80 лв.

3. Пращате е-майли на: bulgaria.videlei@abv.bg 

В е-мейла е нужно да има следната информация:

1. Трите имена по лична карта на български

2. ЕГН.

3. Телефон за връзка

Възможни промени  в програмата и  маршрута.

В цената е включено:

- 2 нощувки

- 2 закуски

- лектори

- беседи

- пътуването с лицензиран туристически 3 звезди автобус, DVD/CD, чай, кафе

В цената не е включено:

- обеди и вечери

- разходи от личен характер

- единична стая. Доплащане за единична стая 60 лв. 

Възможни са леки промени по програмата - допълнителни обекти, като бонус, фото паузи, и / или разместване на реда на посещаваните обекти според трафик, задръствания и др.

 

 

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"