Абонирай се за съобщения
07.10 в Пловдив и 08.10-2017г. София - Загадки на рода Дуло и Богомилите. Украйна, кан Кубрат, княгиня Олга, жреческите родове и др.Беседи с вход свободен.
07.10 в Пловдив и 08.10-2017г. София - Загадки на рода Дуло и Богомилите. Украйна, кан Кубрат, княгиня Олга, жреческите родове и др.Беседи с вход свободен.

Здравейте приятели на българската духовна култура и езотерично знание. Каним Ви на беседи и представяне за първи път на много интересна и невиждана досега информация за Богомилите и остров Малта, рода Дуло, жреческите му родове, княгиня Олга, кан Кубрат и тайните храмове. Ще покажем новите открития с видео и снимки и ще дискутираме скритите незнайно защо факти от нашата история. Лектори Христо Буковски, доц. Веселина Вачкова и създателя на Виделей - водещия на предаването " Последни Дни". Асен Асенов.

ВХОД СВОБОДЕН.

Пловдив от 12:00ч. Център 'Гарабитов" адрес: Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10.Дата: 07.10.2017г

София: Гимназия Хенри Форд, ж.к. Илинден, ул. Хайдут Сидер № 8 от 12:00ч. Дата 08.10.2017г.

За записване за участие моля изпратете е-майл на; seminari.videlei@abv.bg  с двете имена. Благодарим. Първо изпратилите е-майл ше са с предимство за участие, защото местата са определен брой само.

Ето една подсказка за скритите факти относно Богомилите, Княгиня Олга и рода Дуло. На място ще ви покажем за първи път невиждани видео и снимки на редица артефакти.:

1. https://www.youtube.com/watch?v=hzjpiPRato0

2. https://youtu.be/jdsv8J2ibfI 

3. https://www.youtube.com/watch?v=l70gA_yir3U

4.https://www.youtube.com/watch?v=05HPne8wYhs

 

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"