Абонирай се за съобщения
15-22.01.2016 - V.I.P Videlei - Very Inspired Persons - Много Вдъхновени Личности. Уникалния, мистериозен пътуващ семинар на Виделей. Загадъчен маршрут, специални места, докосване до тайни..
15-22.01.2016 - V.I.P Videlei - Very Inspired Persons - Много Вдъхновени Личности. Уникалния, мистериозен пътуващ семинар на Виделей. Загадъчен маршрут, специални места, докосване до тайни..

Имайте смелостта и куража да следвате сърцето и интуицията си...

Среща на групата на 15.01.2016г. на летище София, терминал 2 в ...... Часа е следобедн, ще се информират само записаните. Багажът е добре да е до 23кг. Пътува се с нормален полет, не е нискотарифна компания, но може според графика да се избере и такава.

Къде пътуваме - загадка...

Колко нощувки - 7

Колко закуски - 7

Какво посещаваме - Мистерия...

Ще видим ли богомилски места - О... Да !

Във Франция или Италия ли е - О... Не !

Ще е студено ли - О...Не!

Ще имаме ли изненади - О, всичко е изненада !

Ще посетим ли енергийни зони, пещери, древни артефакти... Ще медитираме ли на специално място или поне две - О... Да! Да!

Ще има ли време за ресторанти, шопинг, релакс и беседи... О, Да! ДА!

Защо да се доверим на Виделей - Защото си на Пътя и следваш Любовта, Светлината. Защото преоткриваш себе си сред хора съмишленици, с духовни търсения, интелигетни, мислещи, знаещи и можещи. Защото вярваш в доброто, човечността и добруването на България!  Защото се събираме по Дух и Мисия по местата на Великото Духовно Пробуждане ! Защото следваме Величието на Българите, посели по цяла Европа принципа за Свобода, Равенство и Братство в Любовта !

Пътуващият семинар - доскосване до мистични места в Европа и специални енергийни зони е за хора вдъхновени от инициативите, мисията и дейността на Виделей за събуждане на живеца във всички Българи по Дух.. Ние запалихме искрата, а всички, които идват държат огъня на Българския Дух. Заповядайте !

Цена 650 евро.

Цената включва :

1. Двупосочен самолетен билет 

2. 7 нощувки

3. 7 закуски

4. Автобусни обиколки

5. Лектор

6. Беседи

Цената не включва : 

1. Разходи от личен характер, обеди и вечери

2. Допълнителен багаж

Приятели, групата ще бъде до 12 - 15 човека, моля за разбиране, че не може да вземем повече...Обстановка, места и организацията е специфична.

За да участвате в този пътуващ семинар е нужно да се направят 3 неща: 

1-да се обадите на тел. 0897-660-662 за да проверите за свободни места.

2-да преведете цялата сума или  капаро - 300 евро или равностойността в лева по курса на деня - по сметки, посочени по-надолу

3-то да изпратите е-мейли (на двата е-мейла) с необходимите данни - 3-те имена НА ЛАТИНИЦА по лична карта, ЕГН и ТЕЛЕФОН.

 ДВА е-мейла contact@videlei.com , videlei@abv.bg  МОЛЯ И НА ДВАТА

Сметки на  Фондация " Виделей" :

Сметка BG89STSA93000022355436 - в лева ДСК банка

Сметка BG56STSA93000022355448 - в евро - ДСК банка

След това до дата 24.12.2015 останалата сума, за превелите капаро.

ОСНОВАНИЕ : " VIP VIDELEI".

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"