Фондация Виделей е създадена с цел популяризиране, разпространение, съхранение на българския дух и култура в България, Европа и света. Съдействаме още за изграждане на морално - духовни ценности в младото поколение, за запазване идентичността, съхранението на българския род, бит, традиции, култура и интеграцията им в европейските. Фондацията е регистрирана като оператор на данни, в обществена полза, не е частна и се управлява от обществен съвет. Ползваме за дейността ни световно известни експерти, които може да видите на бутона „ЕКСПЕРТИ”.
21 - 29.10.2017г. Само Малта или само Сицилия или и двете заедно! Вижте 3 - те уникални варианта! Сицилия, перлата на Италия и мистична Малта! Вулкана Етна, тайнствените Хоспиталиери, Богомили, великолепие и древно величие.
21 - 29.10.2017г.  Само Малта  или само Сицилия или и двете заедно! Вижте 3 - те уникални варианта! Сицилия, перлата на Италия и мистична Малта! Вулкана Етна, тайнствените Хоспиталиери, Богомили, великолепие и древно величие.

 Имайте смелостта и куража да следвате сърцето и интуицията си!

 Семинарът - пътешествие  е уникален както с нашите и местни лектори, така и с организация, невиждани от повечето хора, специални знаци и места.

Приятели. Може да изберете един от следните 3 варианта:

1. Вариант. Малта и Гозо. 21-26.10.2017г. 5 нощувки и закуски, лектор, водач. Цена 299 евро до дата 29.08.2017. След това - 399 евро

 

2. Вариант. Само Сицилия. 25 - 29.10.2017 - 4 нощувки, лектор, водач. 290 евро до дата 29.08. След това - 390 евро

 

3. Вариант. Малта + Гозо + Сицилия. 21-29.07 - 8 нощувки с лектори, водач. Цена 499 евро до дата 29.08. След това - 590 евро

 

 

 

 

Какво посещаваме - мистерия, тайни, древна цивилизация, еднополови гиганти, тунели, кундалини пещерата на Св. Апостол Павел, където е покръствал, най - богатия храм на света - като човека и човешката душа - блестящ отвътре, скромен отвън, ритуални предмети на Великите Магистри на ордените, разходка с лодка, фериботи и още..Още..

ЕТО МАЛКА ЧАСТ само от маршрута в Сицилия: 

26.10.2017г. Катания – Етна – Таормина – Катания

Отпътуване за Етна - най-високият активен вулкан в Европа. Изкачване с автобуса до станция „Сапиенца“ с възможност за разглеждане и разходка по страничните кратери Силвестри. По желание и при благоприятни метеорологични условия може да се стигне до централните кратери (3000 м надморска височина) с въжен лифт и джипове. Следобед посещение на Таормина - известен сицилиански курорт и очарователен малък град. Разходка в историческия център с възможност за посещение на Античния театър. Свободно време за самостоятелно разглеждане на града. По пътя обратно към Катания  ще се насладим на красивите гледки към Ривиерата на циклопите. Връщане в хотела. Вечерна разходка по желание. Нощувка.

Ще видим ли богомилски места - О... Да!

Ще е студено ли - О...Не! Дори става за плаж и море!

Над 20 -25 градуса ли ще са температурите - О... Да!

Ще имаме ли изненади - О, всичко е изненада  !

Ще посетим ли енергийни зони, пещери, древни артефакти... Ще медитираме ли на специално място или поне две - О... Да! Да!

Ще има ли време за ресторанти, шопинг, релакс и беседи... О, Да! ДА!

 

Защо да се доверим на Виделей?

- защото си на Пътя и следваш Любовта, Светлината, Задругата и Просветлението.

- защото преоткриваш себе си сред хора съмишленици, с духовни търсения, интелигетни, мислещи, знаещи и можещи.

- защото вярваш в доброто, човечността и добруването на България!

- защото се събираме по Дух и Мисия по местата на Великото Духовно Пробуждане!

- защото следваме Величието на Българите, посели по цяла Европа принципа за Свобода, Равенство и Братство чрез Любовта!

- защото се събираме усмиханти души и сътворяваме духовната история на България!

 СЪЕДИНЕНИЕТО В ЛЮБОВТА ДАВА СИЛАТА НА ЧОВЕШКАТА ДУША!

 

Пътуващият семинар - доскосване до мистични места в Европа и специални енергийни зони е за хора вдъхновени от инициативите, мисията и дейността на Виделей за събуждане на живеца във всички Българи по Дух.. !

Ние запалихме искрата, а всички, които идват държат огъня на Българския Дух. Заповядайте !

 

Цените включват :

1. Двупосочен самолетен билет за всеки един от избраните варианти.

2. Нощувки за всеки един от избраните варианти

3. Закуски за всеки един от избраните варианти

4. Лектор и водач в Малта, лектор и водач в Гозо, лектор и водач в Сицилия

5. Беседи

6. Придвижване до ферибота с автобус в Малта за вариант 1.

7. Ферибиот Малта - Гозо. Цената на пътуването за вариант 1.

  

 Цената не включва : 

1. Разходи от личен характер, обеди и вечери

2. Допълнителен багаж

3. Летищен трансфер - 20 евро на човек в двете посоки. Събират се на място в Малта от организаторите там.

4. Допълнителни пътувания за които ще се информират записаните и при желание може да се избира от няколко варианта. Всеки вариант е от около 22-25 евро и се осъществява със специално нает за целта автобус.  Максимум варианти по желание - 3 на брой за МАЛТА.  и 3 за Сицили. Маршрута е много специален, интересен и силно вдъхновяващ!

 

За да участвате в този пътуващ семинар е нужно да се направят 3 неща: 

 

1- во. Да се обадите на тел. 0897-660-662 за да проверите за свободни места.

2- ро. Да преведете цялата сумата ЗА СЪОТВЕТНИЯ ВАРИАНТ ИЛИ 50% капаро ОТ ТОЗИ ВАРИАНТ, но равностойността и в лева по курса на деня - по..Сметка BG89STSA93000022355436 DSK banka.  Фондация Виделей. 

3-то. Да изпратите е-мейл с необходимите данни: 3-те имена НА ЛАТИНИЦА по лична карта, ЕГН и ТЕЛЕФОН.

 на: europa.videlei@abv.bg

ОСНОВАНИЕ : тук е необходимо да посочите ЕДИН ОТ ВАРИАНТИТЕ,  който избирате. Ако сте само за Малта - " МАЛТА" . Ако избирате Малта и Сицилия -"МАЛТА и СИЦИЛИЯ. Ако избирате 3-тия - "СИЦИЛИЯ".

Възможни са промени в програмата, цената и условията н пътуващия семинар.

Допълнителният багаж се закупува от всеки участник индивидуално. Не се предлага опция за предварително закупуване от организаторите, ако не е било поискано това предварително в началото на записване - плащане за пътуващия семинар.

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"