Абонирай се за съобщения
22-24.09.2018г. Божиите очи - Проходна. ПЪТУВАЩ СЕМИНАР с беседи, поход + ДУХОВЕН КОНЦЕРТ, музикална медитация, целебни, родопски чанове за всички Българи! Възможност за удължено събитие от 22-24.09.2018г. Вижте
22-24.09.2018г. Божиите очи - Проходна. ПЪТУВАЩ СЕМИНАР с беседи, поход + ДУХОВЕН КОНЦЕРТ, музикална  медитация, целебни, родопски чанове за всички Българи! Възможност за удължено събитие от 22-24.09.2018г. Вижте

 

Пътуващ семинар, лектори, беседи, медитации, духовно преживяване + КОНЦЕРТ! от 16:00ч.

Скъпи приятели. По сучай есенното равноденствие и поради големия интерес и силен отзвук от двете събития отново организираме трето духовно прежияване с концерт, музикални медитации, лек поход, лагерни огньове и изненади. Ще ни радват изявените и специални духовни гласове на Поли Паскова, Дияна Дафова и най - мощният глас на Земята - Смиляна Захариева.

 

Събитието може да се изживее на два етапа:

1-ви - само КОНЦЕРТс дата 23.09.2018г. Начало от 16:00 ч. на пещерата Проходна - Божиите очи с цена на билета за 3-те  изпълнителки, хореография и др. - 20 лв.

(за записване само за концерта натиснете тук: НАТИСНИ )

 

2-ри - участие в програмата, която следва по-надолу в текста, като участниците в програмата автоматично могат да присъстват на концерта.

Това е продължение на традицията да посещаваме специални места в България с мощна лечебна енергия - извори, скални манастири, светилища и др. съчетано в рамките на организраното от Виделей събитие със специален духовен концерт, музикална медитация и др. Може да видите видео за разломите със самородно злато, които посещаваме с учен от БАН. Натискайки тук НАТИСНИ

Нашите лектори и местни водачи ще ни покажат уникалните забележителности на регион Карлуково и Луковит.

Нощува се в посочените надолу хотели, като това са последни варианти. Предните с нощувка в "Национален Пещерен Дом" се изчерпаха.

Ще видим още скалното око - провъртеника с лек поход до там, за което се твърди, че е тракийско светилище и соларен слънчев храм на амазонките, място на силна енергия. Пещерата "Божиите Очи" - "Проходна", скални манастири - обитавани от исихасти, вкопани в скалите с уникална природа и специална вода, която заквасва мляко и е със 7 пробиотика - доказано в търновска лаборатория. Ще може да получим най-чистата закваска в България без никаква химия!

И още: "Света Марина", която се смята за уникален паметник на българското средновековие. Била е обитавана от монаси – исихасти и се наблюдава много специфична енергия. Усещано е въздействието и от стотици хора.

Датите са: 22 - 24.09.2018г.

Цена: (Скъпи приятели, предните варианти се изчерпаха и намерихме нови два, които са валидни от дата 20.07.2018г. Моля, прочетете и разгледайте внимателно, защото са специфични, с няколко под варианта, но района е такъв и нямаме много избор). Може да побързате, защото едва ли ще може да намерим други.

Посочваме хотелите -  по - надолу в текста - стаите и цени. При ваш избор на място на настаняване - хотел и стая или апартамент то забележете - ПЛАЩАТЕ С.А.М.О. настаняването в хотела като:

1. СЕ ОБАДИТЕ НА ТЕЛЕФОНИТЕ НА НЯКОЙ ОТ ДВАТА ХОТЕЛА И  УТОЧНИТЕ ИЗБОРА ЗА СТАЯ.

2. ЗАПЛАЩАТЕ НА ХОТЕЛА ВАШИЯ ИЗБОР.

3. КЪМ НАС ЗАПЛАЩАТЕ САМО ПАКЕТА -  КОНЦЕРТ + ПРОГРАМА, КОЙТО Е КАКТО СЛЕДВА СПОРЕД МЯСТОТО НА ТРЪГВАНЕ:

 

ОТ СОФИЯ С НАШ ТРАНСПОРТ: 87лв. (едва след заплащането към хотела по тяхната сметка превеждате тази сума към нашата с основание: "София - с транспорт"

ОТ СОФИЯ С ВАШ ТРАНСПОРТ: 56лв.  (едва след заплашането към хотела по тяхната сметка превеждате тази сума към нашата с основание "София без транспорт"

ОТ ВАРНА С НАШ ТРАНСПОРТ: 117лв. (едва след заплашането към хотела по тяхната сметка превеждате тази сума към нашата с основание " Варна с транспорт"

ОТ ВАРНА С ВАШ ТРАНСПОРТ: 56лв. (едва след заплашането към хотела по тяхната сметка превеждате тази сума към нашата с основание "Варна без транспорт"

ОТ БУРГАС С НАШ ТРАНСПОРТ: 117лв. (едва след заплашането към хотела по тяхната сметка превеждате тази сума към нашата с основание "Бургас с транспорт"

ОТ БУРГАС С ВАШ ТРАНСПОРТ: 56лв. (едва след заплашането към хотела по тяхната сметка превеждате тази сума към нашата с основание "Бургас без транспорт"

НАШАТА СМЕТКА Е НА ТУР.КОМПАНИЯТА "ТЕДЕВЕ" ЕООД:

  1. BG59FINV91501017100033 в лева.
  2. Първа инвестиционна банка. ( Fibank).

По тази сметка заплащате горепосочените варианти.

Молим за пращане на мейл, както на хотела, който си изберете така и на нашия майл: bulgaria.videlei@abv.bg !

В мейла е необходимо да има вашите две имена, телефон и уверение, че сте заплатили сумата на хотела за настаняване по тяхна сметка и за участието при нас - на нашата сметка. МОЛЯ, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ИЗПРАТИТЕ МЕЙЛИ..БЛАГОДАРИМ!

 

Хотели: 

1.HOTEL. PARK 

 ТЕЛЕФОНА НА ХОТЕЛ ПАРК: 0697 54090,  0889 133313

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

2 -ри ХОТЕЛ ПЛАЗА

 

Телефона на хотел ПЛАЗА е: 0697 55086, 0885205252 

 

Включват се още:

- специална програма

- посещение на концерта

- беседи от лектори

- разходи и хонорари на лектори

- водач за лекия поход до скалното око - "провъртеника"

- водач, който ще ни покаже уникална вода, която ДОКАЗАНО ЗАКВАСВА КИСЕЛО МЛЯКО,  със 7 пробиотика, изследвана в лаборатории и без аналог в България и света! Посещение в един от най - силните разломите на самородно злато. В България има десетки такива, но този е с изключително силно въздействие. По - специалното дишане и медитациите засилват ефекта от енергийния разлом в много голяма степен.

 

ПРОГРАМА

(Всички пътувания се осъществяват с лицензирани агенции)

Три дни преди началото на семинара тук ще бъде посочен номера на автобусите и тел. на шофьори и лектор. 

 

Отпътуване от:

- София, в 08:30ч. от автогара "Сердика", на дата 22.09.2018г.

- Варна, в 06:00ч. зад Катедралата до спирката на тролея.

- Бургас, в 08:00ч. от спирката на Булаир - химическото чистене. 

11:00ч. - Пристигане в хотела, настаняване. Посещение на скалния манастир Свети Никола, взимане на вода и заквасване на прясно мляко - по желание. Поход до Провъртеника - скалното Око - амазонско светилище до загадъчния град. Беседи. Медитация

За обяд е  необходимо е да си носим храна за този момент.

18:00ч. - Завръщане в хотела.

19:30ч. - Вечеря.

20:45ч. - Беседа.

21:30ч. - Лагерен огън пред хотела на скалите.

 

23.09.2018г., неделя

07:30ч. - 09:00ч. - Закуска.

09:00ч. - 11:00ч. - Посещение на скалнияманастир св. Марина - място на исихастка пещера с много силна енергия. Беседа. медитация по желание.

11:30ч. - придвижване до пещерата "Божиите очи" за начало на концерта.

12:00ч. - 16:00ч. - Концерт, медитация в пещерата.

16:30ч. - свободно време за беседи, дискусии, походи до другите места в околността.

19:30ч. - вечеря. 

21:00ч. - беседа.

21:45ч. - Лагерен огън пред хотела на скалите, мини концерт на място.

 

24.09.2018г., понеделник (официален почивен ден)

09:00ч. - Отпътуване за еко-пътеката „Искър – Златна Панега” - място на пребиване и практики на древния лечител Асклепий. Легендите твърдят, че покрай реката и пътека се намира една от най-силните зони в България на концентрация на самородно злато, чийто изпарения вдишани закаляват организма и психиката.

13:00ч. - Отътуване за родните места.

 

ЗАПИСВАНИЯ

При желание да се влкючите в тази утвърдена и изпитана вече красива и енергизираща програма за духовна трансформация и емоционални преживявания, то може да направите следното лесно записване:

1-во. Да се обадите на тел. 0889 22 05 27, тел. 0897-660-662 за да проверите за свободни места.

2-ро. Да преведете цялата сумата на Туристическа компания "ТеДеВе" ЕООД по сметка: 

  1. BG59FINV91501017100033 в лева.
  2. Първа инвестиционна банка. ( Fibank).

3-то. Да изпратите е-мейл с необходимите данни: 3-те имена НА ЛАТИНИЦА по лична карта и  ТЕЛЕФОН.

на:  bulgaria.videlei@abv.bg  

ОСНОВАНИЕ : Събитие Карлуково

Срок за уведомяване за неосъществяване на пътуващия семинар - до 5 дни преди датата на начало.

Цената на семинара за автобуса е валидна при записани минимум 30 участника. При по - малко записани  участника се доплаща 25 лв.

Възможна е прояна в програмата и реда на посещение и беседи на обектите.

 

 

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"