Абонирай се за съобщения
23-24.Май-ОТНОВО! Индипасха. Бастет, Мишкова нива и др. Двудневен семинар в Странджа 68лв.
23-24.Май-ОТНОВО! Индипасха. Бастет, Мишкова нива и др. Двудневен  семинар в Странджа 68лв.

Затвори очи. Чуй сърцето си. И остави нозете сами да те водят. Това шушнат хората от странджанското с. Граматиково, ако изречеш пред тях най-загадъчното име в България. Индипасха.
Мнозина дори не подозират за чудното място, до което се стига трудно дори днес.. Заповядайте на това духовно пътешествие, семинар в мистична Странджа. Мястото на покой на богинята Бастет, култовия храм Мишкова нива, още изненади и...Мистичното, лековито, скрито в дебрите на тайнствената Странджа планина, място Индипасха...!
След Велкиден-цяла пролет се посещава и тогава от стотици години насам стават чудодейни изцерения и странни случки на единственото такова място в България...Моля, носете си 1-вия ден храна за обяд и дъждобрани1378791_10201702619826911_6025179440749692159_n
857042_4434289815026_2042425396_o

 

Ще посетим и още Село Бръшлян-перлата на Странджа - ( натисни тук ) , където в амвона на църквата е вграден мраморен жертвеник на Зевс-Дионис. Още е едно място на силата, но то ще бъде изненада.:))

За силна връзка с лековитото и чудодейно място - Индипасха - може да вземете дреха или части от нея - конец, копче на вас, на  някой болен и да я оставите там. Такова е поверието и макар в човешки план да изглежда не много естетично, то в друг, енергиен, духовен или природен - както желаете го наречете е факт, че тежко болни хора се оправят.

Ето видео за ИНДИПАСХА от БНТ и текст по надолу 

 
 ПРОГРАМА
 
1.ден - 23.05.2015Г- събота, тръгване от Бургас, от спирката на Булаир до химическото чистене в 08:30ч. Пътуваме до село Граматиково и от там до светилището Индипасха. Беседа в автобуса и на място. И още - тракийски ритуал с хляб и мед на светилището, медитация, почивка. Отпътуване за единствения по рода си музей на Странджа специално аудио и визуално изготвен по европейска програма. Обяд. Отпътуване за Малко Търново , посещения на култовия тракийски храм Мишкова нива, вечерно бдение на входа на подземията на Богинята Бастет, а които не желаят, то може да разгледат Малко Търново, църквите и музея. Завръщане към 22:00 в хотела. Вечеря.
 
2. ден 24.05.2015г. Неделя - 07:30-09:00ч. закуска.
Отпътуване за с. Бръшлян. Посешение на църквата „Свети Димитър“(построена върху Тракийско светилище, свидетелство за което е вграденият в олтара античен жертвеник посветен на Зевс-Дионис и надпис от жреца Ликомед) с камбанарията и прилежащото към нея Килийно училище от XIХ в. (напълно реставрирано), Етнографският музей(чийто сбирки представят живота и бита на местните жители през вековете), Балюва и Куртова къщи и Музеят на открито за традиционно възрожденско земеделие (където можете да се научите да предете на стан).Отпътуване за местността Бяла Вода, където по заръка на Ванга е направен параклис на Богомилите сред чудни дървета в дебрите на гората. Силно енергийно място. Според много хора има енергиен купол на Богомилите там. Медитация. Отпътуване за Бургас и пристигане към 12:30-13:00. 
 
 ЦЕНАТА Е САМО 68 ЛЕВА
 
и включва: транспорт с автобус, закуска, нощувка, беседи, разглеждане на специален музей, друга беседа там ( лекторите се уточняват ).
За записване в това духовно пътешествие, семинар е нужно да се направи следното:
1. Да позвъните на тел. 0897-660-662 за да сте сигурни, че има места
2. Да изпратите сумата от 68 лв. по сметк ана фондация " Виделей".
номер на сметка :
 BG89STSA93000022355436  ДСК банка. 
Основание : Индипасха-2. Само това, моля.

3.Моля да изпратите е-мeйли с 3-те имена, ЕГН и телефон за връзка след превода на ДВАТА ПОСОЧЕНИ contact@videlei.com и videlei@abv.bg  
Ако желаете добавете подробности в е-мейлите. Особенно, ако някой плаща за друг, колко човека сте, ако плащате семейно и т.н..

За въпроси : 0897-660-662

Пътя към Индипасха е по утъпкан горски път около 2 км с лек наклон, на едно място за около 150 метра наклона се увеличава за малко. Местността е със свеж горски полъх,  средно гъста гора, много красиво. Хубаво е  да имате подходящи маратонки или обувки с равно стъпало. Който желае може да си носи и лека храна.

Пътуването до Бургас може да направите с автобус или влак, а по-надолу в статията в полетата за коментари може да оставите координати, ако идвате с кола и може да вземете някой или ако търсите място в кола до Бургас. 
Билета за влака от София до Бургас през Пловдив и Ст.Загора  е около 35 лева в двете посоки - двупосочен. Много добра опция е спалния вагон, който предварително е добре да си запазите. Това е много удобен начин да се събудите в морския и прекрасен град номер за живеене Бургас...:)

За всички от Варна - от този прекрасен град - може да се групирате по коли, ако желаете. Просто пишете в коментарите под тази статия и дали предлагате и търсите транспорт до Бургас.

 
 
Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"