Абонирай се за съобщения
23.09.2018г. Божиите очи - Проходна. Духовен концерт, медитация, целебна музика с родопски чанове за всички Българи! Възможност за удължено събитие от 22-24.09.2018г. Вижте
23.09.2018г. Божиите очи - Проходна. Духовен концерт, медитация, целебна музика с родопски чанове за всички Българи! Възможност за удължено събитие от 22-24.09.2018г. Вижте

 

Скъпи приятели!

По повод есеното равноденствие и със силата на България и всички събудени души Ви каним на духовен концерт - молитва - медитация за България! ОТ 16:00ч.

В този силен енергиен ден да отправим съкровенна молитва за доброто на на Родината ни, децата ни, бъдещето на България ! Заповядайте!

Очаквайте 3 уникални български гласове, които докосват душите ни със всяка песен във всеки момент. Повече информация за концерта, съставите, които ще участват (ще  има хореография освен певиците), както и другите мероприятия с дати 22-24.09.2018г. ще НАМЕРИТЕ надолу в текста.

Концерта е на 23.09.2018г. от 16:00ч. но е готова програмата, която правим за 3-ти път за посещение на амазонските светилища, провъртеника, скалните манастири, аязмото, което заквасва кисело мляко с водата си  ( при желание всеки ще може да направи опит за заквасване и да вкуси прекрасно и чисто кисело мляко на другия ден. Опита ни показва, че става по съвсем нормален начин). Ще има беседи, походи, лагерни огньове вечерта с раздумка, седянка и др. изненади.

Може и да запишете вашия майл в сайта: www.videlei.com - ще получите навременна и точна информация за тези събития, както и за следващи подобни. Заповядайте на едно чудесно духовно преживяване с музикални медитации, целебна музика от родопски чанове, молитва за България, песни, български хора и още...!

ЕТО ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО РАЗШИРЕНИЯ ВАРИАНТ С 2 НОЩУВКИ, ЛАГЕРНИ ОГНЬОВЕ, ПОХОДИ, БЕСЕДИ И ДР. - НАТИСНЕТЕ ТУК: НАТИСНИ

 

САМО ЗА КОНЦЕРТА от 16:00ч. МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ КАТО НАПРАВИТЕ СЛЕДНИТЕ СТЪПКИ:

1. ОБАЖДАТЕ СЕ НА ТЕЛ. 0889 22 05 27 или 0897 660 662 за да проверите за свободни места (местата за концерта са ограничени до определен брой)

2. ПРЕВЕДЕТЕ СУМАТА от 20 лева по СМЕТКА на: (моля, обърнаете внимание, че САМО ЗА КОНЦЕРТА се плаща на тази фирма.

За разширения вариант посочен по-нагоре в текста се кликва на препратката и там заплащането за 3-те дни с две нощувки и програма е на тур.агенция ТЕДЕВЕ).

"ДИЖЕЙ 100" ЕООД 
ДИАНА КРЪСТЕВА
с-ка ПИБ гр.БУРГАС 
BG18FINV91501017138892 FINVBGSF в лева
 

Сметката е различна от тази на тур.агенцията!

Основание: САМО КОНЦЕРТ

3. ИЗПРАТИТЕ Е-МАЙЛ С ВАШИТЕ ТРИ ИМЕНА И ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТЕЛЕФОН на:  bulgaria.videlei@abv.bg 

Ще получите подробни указания, знак за идентификация като участник в концерта, хората, медитациите и др.

САМО, ако спазите указанията ни за ИЗПРАЩАНЕ на имена и ТЕЛЕФОН.

Молим за разбиране. Организацията е сложна и изисква голям екип от хора. Благодарим!

 

 

 

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"