Абонирай се за съобщения
23.09.2018г. Божиите очи - Проходна. Духовен концерт, медитация, целебна музика с родопски чанове за всички Българи! Възможност за удължено събитие от 22-24.09.2018г.
23.09.2018г. Божиите очи - Проходна. Духовен концерт, медитация, целебна музика с родопски чанове за всички Българи! Възможност за удължено събитие от 22-24.09.2018г.

 

Скъпи приятели!

По повод есеното равноденствие и със силата на България и всички събудени души Ви каним на духовен концерт - молитва - медитация за Българияот 16:00ч.

В този силен енергиен ден да отправим съкровенна молитва за доброто на на Родината ни, децата ни, бъдещето на България ! Заповядайте!

Очаквайте 3 уникални български гласове, които докосват душите ни със всяка песен във всеки момент. Повече информация за концерта, съставите, които ще участват (ще има хореография освен певиците), както и другите мероприятия с дати 22-24.09.2018г. ще НАМЕРИТЕ надолу в текста.

Концерта е на 23.09.2018г., но е готова програмата, която правим за 3-ти път за посещение на амазонските светилища, провъртеника, скалните манастири, аязмото, което заквасва кисело мляко с водата си (при желание всеки ще може да направи опит за заквасване и да вкуси прекрасно и чисто кисело мляко на другия ден. Опита ни показва, че става по съвсем нормален начин). Ще има беседи, походи, лагерни огньове вечерта с раздумка, седянка и др. изненади.

Може и да запишете вашия майл в сайта: www.videlei.com - ще получите навременна и точна информация за тези събития, както и за следващи подобни.

Заповядайте на едно чудесно духовно преживяване с музикални медитации, целебна музика от родопски чанове, молитва за България, песни, български хора и още...!

 

ЕТО ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО РАЗШИРЕНИЯ ВАРИАНТ С 2 НОЩУВКИ, ЛАГЕРНИ ОГНЬОВЕ, ПОХОДИ, БЕСЕДИ И ДР. - НАТИСНЕТЕ ТУК: НАТИСНИ

 

САМО ЗА КОНЦЕРТА от 16:00ч. МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ КАТО НАПРАВИТЕ СЛЕДНИТЕ СТЪПКИ:

1. ОБАЖДАТЕ СЕ НА ТЕЛ. 0889 22 05 27 или 0897 660 662 за да проверите за свободни места ( местата за концерта са ограничени до определен брой )

2. ПРЕВЕДЕТЕ СУМАТА от 20 лева по СМЕТКА на: ( моля, обърнаете внимание, че САМО ЗА КОНЦЕРТА от 16:00ч. се плаща на тази фирма.

За разширения вариант посочен по-нагоре в текста се кликва на препратката и там заплащането за 3-те дни с две нощувки и програма е на тур.агенцията ТЕДЕВЕ).

"ДИЖЕЙ 100" ЕООД 
ДИАНА КРЪСТЕВА
С-КА ПИБ гр. БУРГАС 
BG18FINV91501017138892 FINVBGSF в лева
 

Сметката е различна от тази на тур.агенцията!

основание : САМО КОНЦЕРТ

3. ИЗПРАТИТЕ Е-МАЙЛ С ВАШИТЕ ТРИ ИМЕНА И ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТЕЛЕФОН на:  bulgaria.videlei@abv.bg 

Ще получите подробни указания, знак за идентификация като участник в концерта, хората, медитациите и др.

САМО, ако спазите указанията ни за ИЗПРАЩАНЕ НА имена и ТЕЛЕФОН.

Молим за разбиране. Организацията е сложна и изисква голям екип от хора. Благодарим!

 

 

 

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"