Абонирай се за съобщения
05.07 до 10.07. Блясъка на Богомилската земя! Супер Босна, Херцеговина, Хърватска! Водопади, извънземни сфери в горите, пирамиди, богомилски стечки, плитвичките езера, живи богомили,природни резервати
05.07 до 10.07. Блясъка на Богомилската земя! Супер Босна, Херцеговина, Хърватска! Водопади, извънземни сфери в горите, пирамиди, богомилски стечки, плитвичките езера, живи богомили,природни резервати

Приятели! Предстои супер пътуващия семинар на Виделей! ДАТАТА Е 05 ДО 10 ЮЛИ! -  Блясъка и красотите на Босна и Херцеговина, Богомилските свещени места, енергийните зони - пирамиди и новооткрите извънземни огромни сфери в горите, Водопади, пътуване с лодки, специални беседи, леко изкачване до езера, докосване до лечебни структури и други изненади ! Очакват ни вълшебни емоции, нови приятели, добронамерени срещи и позитивна енергия, гостоприемни домакини, концерт, хора и специални изненади..!

Номер на автобуса : СА 6549, бял с оранжеви надписи BERTI 

Тръгване само от София в 05:00ч. Моля всички да сме там в 04:30ч.

тел. на шофьора на автобуса: Пламен Пенчев - 0895565200  

Вземете си бански за къпане в езеро, басейн. 

Хубаво е да имате във вас хърватска валута - куни, както и босненска за начало.  

100 лева са около 390 куни - хърватска валута 

100 лева са около 90 боснески К.М - конвертируема марка 

Вход за плитвички езера - около 21 евро. 

Всички останали входове по маршрута - около 30 - 40 евро.

 

Цената на семинара с 5 нощувки, 5 закуски, една гала вечеря е 469лв.  и включва още: посещение на Загреб, Хърватия, плитвичките, езера, водопади и още около 22 обекти - други водопади, богомилски център в гр.Загреб, живи богомили и беседи с тях, песни и запознаване с учението им, единствен запазен богомилски подземен храм за посвещения в Босна и Херцеговина, храмът на бога Митра, кръгли непознари, вероятно извънземни обекти около градчето Завидович в Босна, музикална вечер, беседи с местни водачи + 2 ма български лектори (  единия е писателя, езотерик, журналист, редактор, изследовател, лектор и преподавател Христо Буковски с над 20 книги 5 от които за богомилите и стотици статии!), с посещение на ковачница на занаяти - богомилски музей, специален старинен град, място на чудеса, където се появява Девата, действащ храм на суфите и др. Запазваме си правото за евунтални промени по програмата и маршрута.

За да си гарантирате места приятели за това уникално пътешествие, семинар и по изискаване на тур. компанията е необходимо да се внесе сумата от 100лв. по сметка на фондация "Виделей" : номер на сметка : BG89STSA93000022355436  ДСК банка. Основание : супер Босна.

Необходима е следната последователност: 

1. Позвънявате на тел. 0897-660-662, за да проверите за наличие на свободни места.

2. Превеждате КАПАРО 100 лв. по сметка на фондация " Виделей".
 номер на сметка :
 BG89STSA93000022355436  ДСК банка. Основание : супер Босна, ИЛИ ПРЕВЕЖДАТЕ ЦЯЛАТА СУМА ОТ 469 лв.

Ако заплатите само капаро то до дата 20.06.2016г. е необходимо да зпалатите останалата сума.

3. Пращате е-майли на:  videlei@abv.bgcontact@videlei.com - и на двата е-майла с основанието.

В е-мейлите е нужно да има следната информация:

1. Трите имена по лична карта на латиница. 

2. ЕГН.

3. Телефон за връзка

Приятели, очаква ни нещо уникално! Красиви гледки, специални беседи, великолепни места, сакрална атмосфера, загадъчни обекти и много приятелски моменти...Заповядайте !

СЕМИНАРА-ПЪТЕШЕСТВИЕ, експедиция е 6 дни, 5 нощувки, 5 закуски, 1 вечеря на шведска маса, без ограничение на вегетарианска или местна храна, без нощен преход от София, хотели 3 звезди, лектори в автобуса, лектори на място в пирамидата, в тунелите, при изкачването, безплатни: чай, кафе в автобуса.

Тръгване от София 05:00 от МАЛКА АВТОГАРА СЕРДИКА-БИВШ ТРАФИК МАРКЕТ СРЕЩУ СГРАДАТА НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА, КЪДЕТО Е СУПЕРМАРКЕТ БИЛЛА. НА 10 МЕТРА СРЕЩУ МАГАЗИНА ПРЕЗ УЛИЦАТА Е АВТОГАРА СЕРДИКА. 

 Програма

 

1.Ден.05.07.2016г.           

Тръгване само от София в 05:00ч. Моля всички да сме там в 04:30ч.

Отпътуване за Загреб от МАЛКАТА АВТОГАРА СЕРДИКА-БИВШ ТРАФИК МАРКЕТ СРЕЩУ СГРАДАТА НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА, КЪДЕТО Е СУПЕРМАРКЕТ БИЛЛА. НА 10 МЕТРА СРЕЩУ МАГАЗИНА ПРЕЗ УЛИЦАТА Е АВТОГАРА СЕРДИКА. 

Маршрут : София – Белгарад – Загреб – Плитвички езера –Бихач - Яйце – Зеница – Високо - Сараево – Мостар – София

3 ДНИ ПРЕДИ ЗАМИНАВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ СЛОЖЕНА ОНФОРМАЦИЯ ЗА НОМЕР НА АВТОБУС, ЦВЯТ И ТЕЛЕФОНИ НА ШОФЬОРИТЕ

По пътя:

-          Разглеждаме старата част на Белград. Почивка.

-          Разглеждане църквата  Св. Сава. Шедьовър в християнския свят и архитектура.  

-          Беседа за ролята му в богомилския епос. Отпътуване за Загреб. РАзглеждане на града, катедралата и др.

-          Настаняване, нощувка

2. Ден. 06.07.2016г.

07:30 – 08:30ч. Закуска

-          Посещение на катедралата и надписа на глаголица. 

-          Беседи.

-          Посещение на богомилски център, посрещане, чай, сладки , плодове и още :

-          Беседи за уникалността на запазеното от самите тях учение! Единствените живи богомили, запазили до днес наименованието на учението, ритуали и ценна информация, която на драго сърце споделят с нас. Забележете - припознават само фондация Виделей , като истинския будител за Богомилското значение на учението в света и разкриват на нас особености на богомилското знание, запазено дълбоко в Сибир при гоненията през миналите векове! Уникално!

14:00ч. Отпътуване за плитвичките езера. 

- Обход около специалния център на високо интензивна Прана. Уникално.

- Беседи.

17:00ч. Отпътуване за Бихач,

-    Разходка.

-    Разглеждане на града.

-    Свободно време.

-    Нощувка

3. Ден. 07.07.2016г.

07:30 – 08:00ч. Закуска

08:00ч. Опътуване за гр.Яйце. Пристигане към 10:30ч.

-  Посещение на единствения в света запазен, подземен храм на Богомилите с автентични артефакти, знаци и следи!

-  Медитация, беседи.

-  Посещение на храма на бог Митра, Беседи

- Посещение на уникалния водопад в града.

- Обяд

14:00 Отпътуване за градчето Завидович. Пристигане към 15:30.

-  Посещение и разходка в гората на каменните извънземни, кръгли Сфери. Медитация. Беседи

18:00ч. Отпътуване за гр.Сараево. Пристигане към 20:30ч. Разглеждане на града. Нощувка с вечеря.

4. Ден. 08.07.2016г.

07:00 – 08:00ч. Закуска

08:10 Отпътуване към селището "Високо", долината на Босненски пирамиди /на Слънцето, Луната и Земята/. Посещение на тунелите започващи около пирамидата и навлизане навътре до определена дълбочина. ( Входа е около 5 евро). Беседи, медитация на енергийните зони вътре, разходка в рамките на около 1 час с водачи-лектори. Възможност за взимане на кристали, некодирана, "жива" вода от откритите подземни езера. Медитация на място, медитация около посочения от САЛ РАКЕЛИ интензивен енергиен излъчвател в тунелите за пречистване на енергийните тела и др. Кратка почивка. Изкачване по хълма до уникалните, необясними на науката блокове. Посещение на лечебната зона, където посветени, лечители от много страни пристигат за да постоят и медитират на това място. Беседа. Медитация. Изкачване към върха на пирамидата на слънцето. Медитация на върха на мястото на енергийни лъч. Оказва се, че по всички физически и астрономически показатели пирамидата на Слънцето е най-голямата открита досега пирамида, с най-перфектна ориентация към посоките на света. Заедно с останалите две пирамиди оформят  правилен равностранен триъгълник. Изследванията на учени от Русия, Япония, Германия и др.. показват силно енергийно поле, излъчване с благотворен ефект върху човека. 

Завръщане в Сараево късния след обяд, пешеходна разходка на свечеряване-обиколка на Сараево с беседа, старото му име е КАТЕРА - наименование останало от Богомилите. Ще се насладим на атмосферата създадена от пешеходната разходка, сред улички и площади, стари квартали и автентичната турска „чаршия” с ориенталски магазини за сладкиши и традиционна босненска кухня,  кафенета. Често е наричан „Балканският Йерусалим” заради космополитния си дух и мирното съжителство на католици, православни, мюсюлмани и евреи. Посещение на специален музей с ковани предмети, на семейство - ковачи със занаят от 300 години..!Възможност за отстъпки при закупуване на сувенири. Посещаваме: Историческият музей, Джамия Али Паша, Евангелистката църква,Националният театър, Синагогата, Кметството, Катедралата, Баш чаршия, Императорската джамия, Латинския мост, където е убит Франц Фердинанд; Морича хан – единственият съхранен хан от времето на Османците, днес превърнат в магазин за килими и традиционен ресторант. Къщата-музей на Богомилското семейство запазили до днес умението за направа на уникални предмети от кована мед, сребро и др.. Безплатно разглеждане. Вечерен тур-посещение на различен тип заведения по желание..:)

20:00ч. Опътуване за гр.Мостар. Нощувка.

5. Ден. 09.07.2016г.

07:30 – 08:30ч. Зкуска.

08.30ч. Отпътуване за най – големия комплекс от стечки в Радимиля, Столац.

-  беседи

- медитация.

12:00 - 13:00 посещение на  Меджугорие, Дева Мария,

15 - 16 :00 Изненада. Може да си вземете бански.

15:00 Отпътуване за с. Благай.

-  посещение  дервишкия -  суфи манастир. 

17:00ч. Отпътуване за Мостар, разглеждане на града и..Изненада…J).

18:00ч. Свободно време в гр.Мостар.

6. Ден. 10.07.2016г.

06:00ч. Закуска, сух пакет и отпътуване за БГ. По пътя – изненади :)

 

Моля записаните приятели да се обадят задължително 3 дни преди датат на отпътуване за евентуални промени.

Заплатени суми за семинара след дата 20.06.2016г. не се възстановяват.

Доплащане за единична стая 228 лева.

Фондация Виделей не носи отговрност, ако записан участник не се осведоми за евентуални промени в посочения срок за това - 3 дни преди датат за отпътуване. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Запазваме си правото за евунтални промени по програмата и маршрута.

 

 

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"