Абонирай се за съобщения
31.10.2019г. 13 дни в Китай от 2799 лв.Круиз по р. Яндзъ, Шанхай, Забранения град, Пекин, Небесния храм, Теракотената армия, Великата китайска стена, Сиан и др..
31.10.2019г. 13 дни в Китай от 2799 лв.Круиз по р. Яндзъ, Шанхай, Забранения град, Пекин, Небесния храм, Теракотената армия, Великата китайска стена, Сиан и др..

Докосване до очарованието и митовете на Китай. Пътешествие изпълнено с екзотика, легендарна история, уникална култура, вълшебна природа и загадъчни места и незабравими емоции!

Програмата и изпълнението е на международната компания Премио равел, Ние добавяме лектор + други обекти и вдигаме степента нагоре - пътешествие с повече познание. Вижте подробности в текста по-надолу

Програмата включва:

Ден 1: Полет до Шанхай
Полет до Шанхай, най-големият град в Китай и едно от най-космополитните места на света. Разположен на делтата на р. Яндзъ,
градът често е наричан "Източния Париж“ или "перлата на Изтока“.


Ден 2: Пристигане в Шанхай

Mестният екскурзовод ще ви посрещне на летището и ще ви придружи до хотела, в който ще бъдете настанени за 3 нощувки.


Ден 3: Шанхай

Закуска. Свободен ден или екскурзия (с допълнително заплащане). Ще посетите Храма на Нефритения Буда. Следва разходка в градината "Ю Юан“, разположена в центъра на Стария град. Построена е преди 400 години по време на династията Мин. Нощувка.


Ден 4: Шанхай

Закуска. Свободен ден или екскурзия (с допълнително заплащане). Ще посетите древния град Джуджаджао, който се намира в едно от предградията на Шанхай. Известен като “водния град“ или "шанхайската Венеция“, той е прорязан от различни по форма и големина канали. Връщане в Шанхай в хотела за нощувка.


Ден 5: Шанхай – Ичан

Ще имате възможност да разгледате крайбрежната ивица "Бунд“ – символа на Шанхай, разказващ за колониалното минало
на града, както и търговския булевард "Нандзин“. След това ще отпътувате с високоскоростен влак към Ичан. След пристигането ви в Ичан ще се качите на борда на вечерен круизен кораб. Осигурени са ви 4 нощувки с пълен пансион (закуска, обяд, вечеря) на борда на 4-звезден кораб.

 

Ден 6: Круиз по р. Яндзъ

Закуска на борда на кораба. Плаването започва срещу течението на Яндзъ – най-дългата река в Азия, и минава през първото и
най-дълго ждрело – Силинг. След обяда е предвидено посещение на язовира "Трите ждрела“, на който ще бъде изградена най-голямата водноелектрическа централа
в света. Преминава се покрай храма на язовира. Вечерята е отново на кораба.


Ден 7: Круиз по р. Яндзъ

Закуска на борда на кораба. Ще преминете през живописната местност Ву. Следва екскурзия с лодка по брега на река Шенонг. Обядва се на борда на кораба, а по-късно пътуването ви отвежда до ждрелото Чутанг. Денят приключва с вечеря на борда на кораба.

 

Ден 8: Круиз по р. Яндзъ

След закуска ще се отправите на екскурзия до хълма Шибоаджай, разположен край брега на Яндзъ. Обяд и вечеря на борда. 

 
 

Ден 9: Яндзъ – Сиан

След закуска на борда пристигате в Чонгкинг, където ще се качите на влак за Сиан – столицата на провинция Шанси. Нощувка.


Ден 10: Сиан

Закуска. Свободен ден или екскурзия (с допълнително заплащане, без включен обяд). Екскурзията предвижда посещение на Теракотената армия с нейните 6000 войници. След това ще бъдете извозени до железопътната гара, където ще се качите на нощния влак Сиан-Пекин.

Ден 11: Пекин

Закуска. Ще посетите Летния дворец – най-голямата и запазена императорска градина в Китай. Двата най-атрактивни елемента са Дългият коридор и езерото Кунмин. Нощувка.

 

Ден 12: Пекин

Закуска. Свободен ден или екскурзия (с допълнително заплащане, без включен обяд) до Великата китайска стена и парка "Олимпия". Можете да се снимате на Пекинския национален стадион. Вечерята (с допълнително заплащане) включва печена
патица по пекински. Нощувка.

 

Ден 13: Пекин

Закуска. Свободен ден или екскурзия (с допълнително заплащане, без включен обяд ) до "Забранения град“ – бившия императорски
дворец. Посещение на "Небесния храм“ – даоистки комплекс. Трансфер до летището и полет към България.

 

 

Пртньорска програма на Премио травел и Тадеве с Виделей
 

Допълнително заплащане:


* Задължителна медицинска застраховка от
Мондиал Асистанс с покритие 50 000 евро: 42 лв.


* Доплащане за индивидуално настаняване (в случай че желаете да пътувате сами и да нощувате в самостоятелна стая): 799 лв.

* Виза за Китай - 80 долара

Ние ви препоръчваме:


* Незабравими преживявания с "Пакет допълнителни екскурзии": 399 лв.


* Богати вечери на блок маса. Една, от които е известната патица по пекински: 299 лв.

Цената включва:

* ПОЛЕТИ С РЕНОМИРАНА АВИОКОМПАНИЯ - Turkish Airlines
* ВСИЧКИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ +40 кг регистриран и 5 кг салонен багаж.
* TРАНСФЕР -  Модерен автобус с климатик
* НАСТАНЯВАНЕ - Специално за вас сме избрали отлични 4* хотели + 4 нощувки на 4* круизен кораб с пълен пансион
* ХРАНА - закуски на блок маса за целия престой, пълен пансион на борда на кораба
* ВОДАЧ ОТ БЪЛГАРИЯ -  по време на целия престой той ще бъде с вас, за да ви дава подробна информация за цялата програма, ще ви съветва и оказва съдействие

При 20 записани участника гарантира присъствие на още един лектор, още места за посещение и беседи от Виделей в + към програмата.

Записване.

За да участвате в това преживяване е необходимо да се направят три стъпки

1- во. Да се обадите САМО НА ПОСОЧЕНИТЕ  ТЕЛЕФОНИ- 0897-660-662 Асен Асенов,0889 22 05 27 Диана Кръстева  за да проверите за свободни места., 

2- ро. ИЛИ да превеждате на части по 500 лв. сумата до 2799лв., или 50 % от самата сума 2799лв., или самата сума - 2799 лв. ( може да доплащате по 500 лева когато имате възможност, като е необходимо поне още едно плащане до 30.07.2019 на стойност 500 лв. и  крайната дата за заплащане на цялата сума е 01.09.2019г.


МОЛЯ - НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ суми преди разговор по телефона!

Пакета допълнителни екскурзии и вечери и се заплаща при желание да ги ползвате до 30.06.2019г. .  Моля - позвънете за детайли. 

Сметка: Туристическа компания "ТеДеВе" ЕООД : 

BG59FINV91501017100033 в лева. Първа инвестиционна банка. (Fibank).  Удостоверение за ТО - PKK-01-06022, изд. на 20.12.2007г.

3-то. Да изпратите е-майл на: europa.videlei@abv.bg.   С ТРИТЕ ИМЕНА ПО ПАСПОРТ - НА ЛАТИНИЦА И СКАНИРАН МЕЖДУНАРОДЕН ПАСПОРТ

МОЛЯ НЕ ОТПРАВЯЙТЕ ЗАПИТВАНИЯ ПО МЕЙЛ- САМО НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН!

 
Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"