Абонирай се за съобщения
Духовно пътешествие в мистична Странджа! Исихастите и подземния храм, Богинята Бастет, Кабиле, Светилището-Мишкова нива, Озарис, Бяла вода,Бръшлян и др..Едно сакрално преживяване-Заповядайте.11-13.07.
Духовно пътешествие в мистична Странджа! Исихастите и подземния храм, Богинята Бастет, Кабиле, Светилището-Мишкова нива, Озарис, Бяла вода,Бръшлян и др..Едно сакрално преживяване-Заповядайте.11-13.07.

Походи  в най-омайната и мистична планина, прекрасни кътчета, гора...Поляни, цветя, и загадките на древната ни сила. br2Пътешестваме с духа на Странджа планина в приказка безкрай...DSC_0618-950И още медитации, сливане с природата, оздравителни енергийни практики, едно приключение за  Духа и Тялото:DSC_0046-950n Докосваме се до тайната на богинята  Бастет-на живо - дневно и нощно бдение на място. Магията  на Кабиле - лечебната сила на земната Кундалини, могъществото на Богомилите и техния последен храм  на силата ...! Посланията на Озирис и единствения подземен олтар на исихастите-лечители, мистици, хора на духа и светлината- за връзка с Майката Земя. И още : кодовете на земята, лечебната им мощ и изненади, изненади...ritual-mishkova_niva600x360 Да усетим Могъщата духовна сила която се излива в Странджа...Най-скритата и мистична планина. Гост лектор-Жоро Мелихранов. Тук може да видите един от видеоматериалите с него : http://www.youtube.com/watch?v=z8miIqdMFpc Друго по-кратко : https://www.youtube.com/watch?v=f-7mg5-o1Kw Тук може да видите видео с Люба Кулезич, с арехолога, участвал в експедицията на Людмила Живкова до Бастет :  ( Натиснете тук )  Дати-11-13 юли.2014. Три дни с 2  нощувки в горско кътче и чудесен хотел, 2 закуски, водач, специален лектор ( изненада ) Тръгване с автобус от София, Пловдив, Ст.Загора, Бургас Автобуса е бял Неoплан с надписи  L.G. с номер K 2980 Как може да се запишем ( вижте по-надолу след програмата ) Програма :

11.07.2014 .

Тръгване от София -Автогара Сердика, бившия трафик маркет до Централна гара. ТОВА Е НА 10-15 МЕТРА СРЕЩУ ВХОДА НА БИЛАТА, КОЯТО Е В КРАЯ НА СГРАДАТА НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА в 08:00 ( НЕ СЕ ТРЪГВА ОТ ЦЕНТРАЛНАТА АВТОГАРА, А ОТ ПОСОЧЕНОТО МЯСТО ..!!! ) МОЛЯ, ВЗЕМЕТЕ СИ ФЕНЕРЧЕТА !!! За Пловдив и Ст. Загора- допълнително се уточняваме по телефона посочен най-долу, както и за приятелите решили да се присъединят към нас от Бургас ( цените са различни са дадени след програмата ) 11:30 -12:00 Пристигане на Кабиле, кратка разходка-15 минути до трона и енергийния лечебен център на хълма. Беседа, медитация. Изкачването е малко, не е стръмно. Пътеките са утъпкани. Следва посещение на музея и забележителните артефакти с глава на Котка- Богинята Бастет! и десетки други ! Беседа. ( вход около 2-3 лева, заплаща се на място с билети ). Кратка почивка за кафе, чай... Продължаваме до лечебния извор и вековни дървета в манастира до Кабиле. Легендата разказва, че водата лекува десетки заболявания. 13:30-14;30 почивка за обяд. 14:30 - Пътешестваме към Исихастите - село Воден. Беседи на място, слизане в подземния храм, медитации, ритуал. Посещение на уникалната църква и легендите за изцерение ( пожелание ). 18:30 -Тръгване от Бургас - спирката на химическото чистене на Булаир 19:30- Пристигане и настаняване в тризвезден хотел с прекрасна база, вода, река до гора...Красота..!

12.07.2014

Посрещане на слънцето за желаещите, енергийни утринни практики. 07:00 -08:00 Закуска. 08:10- Отпътуване към към най-красивото и вълшебно село в Странджа- Бръшлян. Приказна картина, чаромат и забележителна природа. Посещение на единствената църква с олтар на Дионисий в нея ! 11:00 посещение на Богомилския, последен храм, заръчан да се построи до него параклис от Ванга. Специален ритуал за благословение и защита. 11:30 Посещение на храма на Озарис...Беседи, лечебна вода ( информация на място ) 14:30 -15:30 обяд. 16:00-17:00 разглеждане на Малко Търново, Православната Църква с енергийните плочи от Мишкова нива, Католическата, черната Мадона-силно лечебна, музея и артефакти подредени от Мишкова нива. 19:30 Потегляне за светилището-храм Мишкова нива, и дневно и нощно бдение на Бастет. Пътуването от края на града е с високопроходими, руски военни транспортни средства.Цена около 7 лв.на човек за двете дестинации.Плаща се на място. Завръщане след залез към 22 :00 и отправяне към хотела.

13.07.2014.

Посрещане на слънцето за желаещите, енергийни утринни практики. 08:00 -09:00 Закуска. Отпътуване за двете изненади и след това потегляне към родните места..:))

Цена 185 лв. от София

175 лв. от Пловдив

165 лв. от Ст.Загора

145 лв. от Бургас

Автобуса е бял Неoплан с надписи  L.G. K 2980

Ето как може да се запишем за това вълшебно приключение :

ЗАПИСВАНИЯ :

Капаро от 50 лв.  и до дата  -06.07. доплащане цялата сума по изисквания на тур.оператора.

ОСНОВАНИЕ : Странджа- 3. Моля пишете САМО ТОВА !

ТУРИСТИЧЕСКА КОМПАНИЯ " ТЕ ДЕ ВЕ ТУР"

IBAN BG62FINV91501015996022 Bankov kod-FINVBGSF ТЕ ДЕ ВЕ-ЕООД

                                                                                   Клон Бургас

Първа инвестиционна банка.

Моля, ако има място в платежното НАПИШЕТЕ 3-ТЕ ИМЕНА ПО ЛИЧНА КАРТА, ЕГН, телефон.

 

Ако няма място -  моля изпратете тези данни на следните е-майли: tdvtour@abv.bg,  contact@videlei.com   МОЛЯ И НА ДВАТА !  Договорите ще получите в автобуса при качване.

Моля, обадете преди да преведете сумата. Може да няма свободни места.! Не забравяйте да изпратите ВАШ ТЕЛЕФОН..АКО някой ДРУГ прави превода вместо вас - моля отбележете това в е-майл. Благодаря. Тел. за въпроси: 0897-660-662.

7 дни преди тръгването не се връща капаро и заплатената останала част от екскурзията.

 Моля до 5 дни преди датата на заминаване е необходимо заплащане на цялата сума.

ПОЗДРАВИ ОТ ЕКИПА..))  

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"