Малта2 и Гозо. 24 - 29.03.2018г. Рицари хоспиталиери, богомили. Св. Павел. Древните храмове на планетата, магичните молитви на Мария Магдалена! Великолепието на острова и древните му загадки.
Малта2 и Гозо. 24 - 29.03.2018г. Рицари хоспиталиери, богомили. Св. Павел. Древните храмове на планетата, магичните молитви на Мария Магдалена! Великолепието на острова и древните му загадки.

 Приятели!

Местат за тази дата свършиха, но поради големия интерес очаквайте нова дата.

Този пътуващ семинар, екскурзия, приключение до о.Малта и о.Гозо се провежда за 6-ти път. Анонсираме ви тази дата сега, когато е още спокойно в Малта и няма тълпи и опашки. Да, тя е само с 4 дни след първата дата 20-24.03 - къдео свободните места се изчерпиха, но нашето желание е да Ви покажем в пълнота и подобаващо великолепието  на острова в едно с мистичната му слава и древни загадки.

Пътуването се осъществява освен с доказан местен гид, историк завършил университета в Малта - още и с интересни беседи - разговор провеждани от специален изследовател и изключително запознат с малтийската история и древното познание ерудиран лектор.

 

ЦЕНА 290 евро до дата 16.02.2018г и 390 евро след тази дата, ако все още има св.места.

 

Разходите за входове за музеи и светилища са около 80 евро общо.

Имайте смелостта и куража да следвате сърцето и интуицията си! 

Семинарът - пътешествие е уникален не само с местата си на посещение, но и с и артефактите скрити за групите туристи, с нечуваната за целта информация по места и енергийните зони на посещение. Добаваме и още: възможността за участие в международното слънчево събитие провеждано на острова.

Това не е  обикновенао туристическо пътуване, но може да се каже, че е степен нагоре. Тук виждаме загадъчни моменти от Древното познание развито от богомилите, а още преди това от лемурийската цивилизация и атлантите. Ще посетим зоните на великаните, храмовете на неизвестна цивилизация, ръката и катакомбите на Св. Павел, храма на рицарите хоспиталиери, както и тяхната официална действаща централа с мощи от Св. Йоан във вътрешния им храм и други бекрайно интересни неща!  Заповядайте! 

 

 

 

 

Какво посещаваме - мистерия, тайни, древна цивилизация, еднополови гиганти, тунели, кундалини пещерата на Св. Апостол Павел, където е покръствал, най - богатия храм на света - като човека и човешката душа - блестящ отвътре, скромен отвън, ритуални предмети на Великите Магистри на ордените, разходка с лодка, фериботи и още..Още..

 

 

 

 

 

 

Програма Малта - 6 дни, 5 нощувки:

1. Ден. 24.03.2018г.

Директен полет от  терминал 1 на летище София. Кацане и посрещане от нашите приятели, професионален екскурзовод и лектор, изследовател на малтийските загадки от 18г. Излитане в 07:15Ч. ОТ ТЕРМИНАЛ 1. НЕОБХОДИМО Е ДА СМЕ ДВА ЧАСА ПО - РАНО ТАМ. ВДЯСНО ОТ ВХОДА ЩЕ СЕ ЧАКАМЕ.

  1. Следобяд- съчетание на автобусна и прекрасна пешеходна програма  за докосване и първи впечатления на  мистичния остров. Ще посетим  трите града: L-Isla (Senglea), Bormla (Cospicua), Il-Birgu (Vittoriosa), затворени като фортификационно укрепление, строено още от рицарите на Св. Йоан, специалната сакрална геометрия ще ни бъде разкрита от нашия ерудиран водач.

Продължаваме със  старата столица Мдина, построена преди 3000 години от  финикийците. Посещение на катедралата “ Св. Павел”, PalazzoSantaSofia- най-старата сграда в Мдина, превърната днес в богата галерия, крепостните стени и невероятната гледка, която се разкрива пред нас. Свободно време за обяд и самостоятелна  разходка по  романтичните улички на ” града на тишината”.

Гр.Рабат-катакомбите и пещерата в която е проповядвал св. Павел, Криптата  на св. Агата и катакомбите. Свободно време.

Нощувка в Малта, хотел 3* на брега на морето

Настаняване в хотел край брега,предразполагащ към релакс ,сутрешни практики,  медитации, посрещане на изгрева.

2.Ден.25.03.2018г.

Столицата на Малта – Валета. Целодневно приключение и разходка по красотите на великолепната малтийска столица!

7.30-8.30-закуска

8.308.30-Валета е град , построен от Великия магистър на Йоанитския орден Жан Паризо дьо ла Валет през 1566г. В този аристократичен град , строен от “джентълмени за джентълмени” ще посетим Катедралата „St. John” с известната картина на Караваджо, Археологическия музей с неговата невероятна колекция, Двореца на хармонията, градините” Барака”, където всеки ден от 400 години точно в 12 часа се провежда демонстративен  гърмеж, фонтана на Тритоните, Базиликата на Мадоната от Кармел, Болницата  на хоспиталиерите… Двореца на Великия Магистър, Президентския дворец и градините, а при повече късмет може да  срещнем и самата президентка.

Нощувка в Малта, хотел 3* на брега на морето

 

3. Ден.26.03.2018г.

7.30-8.30 закуска

8.30 - Посещение  на мегалитните храмове “HagarQim”. Комплекса включва Археологически музей, HagarQim и MnajdraTemples.

13.00 - Посещение на още един мегалитен комплекс - Таршински храмове, където е намерена прочутата „Спяща жена”

15.00 – гр. Моста, посещаваме  църквата Rotunda of St.Marija Assunta  в Il-Mostа, чийто купол е четвърти по широчина в света. По време на Втората световна война църквата е улучена от три бомби. Две от тях се отразяват от стените без да избухнат, но третата минава през купола, пада на пода и също не избухва. Никой от 300 -те присъстващи на литургията не е наранен. За чудото и причините – на място беседа.

17.00 - За края на този вълнуващ  ден сме оставили романтичния  Marsaxlokk –традиционно  рибарско селище, уникално по рода си, да се насладим на прекрасния изглед, можем да хапнем вкусно приготвена риба, докато се любуваме на залеза и сините рибарски лодки, типични за Малта.

Нощувка в Малта, хотел 3* на брега на морето

 

4.Ден.27.03.2018г.

Целодневно приключение с беседи, разходки до остров Гозо

7.00-8.00ч. Закуска

8.30ч. -  Отпътуваме с ферибот за остров Гозо, наричан още  острова на Калипсо.

Посещаваме столицата Виктория, мегалитните  храмове Ggantija - едни от най-древните познати ни съоръжения в света. Легендата разказва, че Ggantija, е построен от жена-великан Сасуна, а островът е обитаван от гиганти. Беседи на място.

Разбира се,очакват ни и изненадите на Виделей - посещение на още едно  силно енергийно  и духовно място, обяд в прекрасен залив и … разбира се мястото, където беше Лазурния прозорец - емблематичен за Малта, където ще покажем червените корали, уникални в света.

Нощувка в Малта, хотел 3* на брега на морето

 

5 ден. 28.03.2018г. 

06.30-8.30 закуска.  Свободен ден за предварително набелязани музеи, пазари, изложения, концери и др.

 

6 ден. 29.03.2018г. 

Отпътуване за София. Полет в 20;50 мин.

Цена 290 евро. ОСНОВАНИЕ :  " МАЛТА 2"

Всеки от посочените дни в програмата се осъществява със специално нает за целта автобус с доп. заплащане от 25 евро на ден на човек ( само варианта за о.Гозо е 35 евро на човек ) и се заплаща на местните организатори на място. Може да не участвате във всички посочени варианти - дни в програмата и да изберете собствен маршрут, който да осъществявате сами. Тогава не се заплащат тези 25 евро, но нямате лектор, транспорт, организатор и водач.

Възможни са промени в програмата. 

Защо да се доверим на Виделей?

- защото си на Пътя и следваш Любовта, Светлината, Задругата и Просветлението.

- защото преоткриваш себе си сред хора съмишленици, с духовни търсения, интелигетни, мислещи, знаещи и можещи.

- защото вярваш в доброто, човечността и добруването на България!

- защото се събираме по Дух и Мисия по местата на Великото Духовно Пробуждане!

- защото следваме Величието на Българите, посели по цяла Европа принципа за Свобода, Равенство и Братство чрез Любовта!

- защото се събираме усмиханти души и сътворяваме духовната история на България!

 СЪЕДИНЕНИЕТО В ЛЮБОВТА ДАВА СИЛАТА НА ЧОВЕШКАТА ДУША!

Пътуващият семинар - доскосване до мистични места в Европа и специални енергийни зони е за хора вдъхновени от инициативите, мисията и дейността на Виделей за събуждане на живеца във всички Българи по Дух.. !

Ние запалихме искрата, а всички, които идват държат огъня на Българския Дух. Заповядайте !

Цените включват :

1. Двупосочен самолетен билет 

2. Нощувки 

3. Закуски

4. Лектор- водач в Малта, лектор - водач в Гозо

5. Беседи

6. Придвижване до ферибота Малта - Гозо и обратно 

7. Двупосочен билет за ферибиот Малта - Гозо. 

 

 Цената не включва : 

1. Разходи от личен характер, обеди и вечери

2. Допълнителен багаж

3. Летищен трансфер - 20 евро на човек в двете посоки. Събират се на място в Малта от организаторите там.

4. Пътуванията с автобус за които ще се информират записаните и при желание може да се избира от няколко варианта. Всеки вариант е 25 евро за дадения ден по програмата и се осъществява със специално наети за целта автобуси.  

Допълнителна информация:

- Максимум варианти, които участник може да избере са тези вараинти посочени като дни в програмата - 4 на брой за МАЛТА. Минимум варианти, които участник може да избере за да участва са 2 на брой за Малта. Вариантите са дадени по този начин, защото може участниците да изберат два или три варианта от посочените в които да участва и 1 или 2 дни вкоито да изберете своя индивидуална програма, която да осъществяват сами - свободен ден/дни за собствена разходка например). Маршрутите са много специални, интересни и силно вдъхновяващи! Който не желае да ползва вариантите с автобус, което е сърцевината на пътешествието - може да се разхожда например във Валета, Слима или другаде.

 

За да участвате в този пътуващ семинар е нужно да се направят 3 неща: 

 

1- во. Да се обадите на тел. 0897-660-662 за да проверите за свободни места.

2- ро. Да преведете цялата сумата - 290 евро, ИЛИ 50% капаро, но равностойността в лева по курса на деня - по сметка на: 

Туристическа компания "ТеДеВе" ЕООД : 

BG59FINV91501017100033 в лева. Първа инвестиционна банка. ( Fibank).

ДОПЛАЩАНЕТО СЛЕД ПРЕВЕДЕНО КАПАРО ДО ПЪЛНАТА РАВНОСТОЙНОСТ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ НАПРАВИ ДО 20 ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ. 

3-то. Да изпратите е-мейл с необходимите данни: 3-те имена НА ЛАТИНИЦА по лична карта, ЕГН и ТЕЛЕФОН.

 на: europa.videlei@abv.bg

ОСНОВАНИЕ: МАЛТА 2

Възможни са промени в програмата, цената и условията на пътуващия семинар.

Допълнителният багаж се закупува от всеки участник индивидуално. Не се предлага опция за предварително закупуване от организаторите, ако не е било поискано това предварително в началото на записване - плащане за пътуващия семинар.  

Информация относно  допълнително заплащане на багаж :

Полет София –Малта –Софияе с Wizzair-

Пътниците имат право на ръчен багаж с размери 55x40x23см. Тази чанта се включва в цената на билета. МАКС. 10 кг.

ЧЕКИРАН БАГАЖ

149X119X171 СМ 

МАКС. 20 КГ ИЛИ 32 КГ

 

Ще видим ли богомилски места - О... Да!

Ще е студено ли - О...Не! Дори става за плаж и море!

Над 20 -25 градуса ли ще са температурите - О... Да!

Ще имаме ли изненади - О, всичко е изненада  !

Ще посетим ли енергийни зони, пещери, древни артефакти... Ще медитираме ли на специално място или поне две - О... Да! Да!

Ще има ли време за ресторанти, шопинг, релакс и беседи... О, Да! ДА!

Заповядайте Българи по Дух да ожитворяваме специалнте места на Земята докоснати от българското ДНК, дух и култура!

 

 

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"