Абонирай се за съобщения
Духовен пътуващ семинар - Пожелай си нещо в храма на съдбата и мистерията на сфинкса - енерг.зони,замъци в Румъния. Дата: 25.06-28.06.2015г.Тръгване от Варна,Бургас,Ст.Заг.Пловдив и София
Духовен пътуващ семинар - Пожелай си нещо в храма на съдбата и мистерията на сфинкса - енерг.зони,замъци в  Румъния. Дата: 25.06-28.06.2015г.Тръгване от Варна,Бургас,Ст.Заг.Пловдив и София

 

Духовен пътуващ семинар - Пожелай си нещо в храма на съдбата и мистерията на сфинкса - енерг.зони,замъци в  Румъния. Дата: 25.06-28.06.2015г.Тръгване от Варна,Бургас,Ст.Заг.Пловдив и София

Маршрут:

 

Варна - Бургас - Ст.Заора - Пловдив - София - Видин - херметическото светилище на даките - Сармизеджетуса - разстящите камъни - Храма на Съдбата - румънския Свинкс - гр.Брашов - гр.Синая - гр.Букурещ -  гр.София - ивановските скални църкви до Русе.

( Надолу в текста може да откриете много  интересна информация за светилищата).

 

 А тук има кратко видео за Храма на съдбата, много впечатляващо : НАТИСНИ ТУК 

 

 

1 – Ви ден.25.06.2015. Отпътуване от:

Варна - зад Катедралата спирката на тролея до пощата в 22:00 на 25.06.2015г.

Бургас в 00:10 ВЕЧЕ 26.06-ПРЕЗ НОЩА- спирката на химическото чистена на ул. Булаир - между хот. Булаир и хот. Луксор

Ст.Загора в 02:30 26.06.- на пътя между хот. Железник и входа на автогарата-на отбивката до хотела.

Пловдив в 03:50 26.06- на самата бензиностанция на Лукойл-на карловско шосе, до моста

София в 06:00-26.06- малката автогара „Сердика”-бившия „Трафик Маркет” - на 10 метра от Централна жп. гара по Маршрут: София-Крайова-гр.Дева

 14:30 Пристигане в Сармизеджетуса. Обяд, разглеждане на светилището, беседи, медитация

 18:00 отпътуване към гр. Дева, пристигъне към 19:30 настаняване в хотела, свободно време.

 

2-ден. 27.06.2015г.

07:30-08:30 Закуска. Отпътуване Вълча 

12:00 Пристигане във Вълча - растящите камъни и супер Кундалини енергията, която ги кара да увеличават размера си. Разглеждане, разяснения за медитацията на място. Възможност за вземане на разстящи камъни. Обяд.

14:30 - отпътуване за Брашов и Храма на съдбата.

18:00- пристигане в светилището - Храма на съдбата. Разглеждане, медитацията на място. формулиране на желания в храма.

19:30 Настаняване в хотел в Брашов, разходка, свободно време. По желание разглеждане на града, който е един от красивите градове в Румъния.Нощувка в Брашов.

 

3-ти ден

07:30-08:30 закуска. Отпътуване за румънския Свинкс

09:30 - пристигане в района на свинкса. Разглеждане.Беседи.

11:30 отпътуване за България

22:00 пристигане в София.

 

Надолу в текста има информация за Храма на Съдбата, разстящите камъни, Подземните градове и светилището - Сармизеджетуса.

 

Запазваме си правото на леки корекции в маршрута според трафика и времето за придвижване. ГОСТ-ЛЕКТОРИТЕ СЕ УТОЧНЯВАТ..

 

 

ЗАПИСВАНИЯ  - Цени :

Тръгване от Варна 307лв.

Тръгване от Бургас -297лв.

Тръгване от Ст.Зaгора 287лв.

Тръгване от Пловдив - 287лв

Тръгване от София-275 лв.

 

При желание да се включите, се заплаща капаро от 110 лв. или цялата сума по сметката на Фондация " Виделей" :

Сметка BG89STSA93000022355436 DSK banka 

И ДО ДАТА 10.06.2015г се доплаща цялата сума, ако сте превели само капаро в началото

  Основание: Румъния-1

 Моля - НАПИШЕТЕ 3-ТЕ ИМЕНА ПО ЛИЧНА КАРТА НА ЛАТИНИЦА,ЕГН, телефон, и ги изпратете

 И НА ДВАТА е-мейла : videlei@abv.bg,  contact@videlei.com

  

1.Сармизеджетуса.

През 1999 светилището бе включено в списъка на Световното културно наследство на ЮНЕСКО. Сармизеджетуса, древната крепост  разположена на 1200 метра надморска височина, е била стратегически отбранителен комплекс и същевременно мистериозно светилище за посвещение на тракийските царе.

През 1999 г., учени направили многоаспектно изследване на комплекса Сармизеджетуса, използвайки специално оборудване, с което засекли погребани стени и обекти. По този начин се видяло, че под Сармизеджетуса и други дакийски крепости в околността, има огромен и компактен военен и цивилен архитектурен комплекс, с множество ядра, който заема площ от 200 квадратни километра…!!! Той е богат на злато и съдържа множество аспекти, които се датират отпреди дакийската цивилизация.

Плановете на този древен град, с големина колкото Букурещ, били събрани в папка и изпратени на Министерството на Културата, но институцията не е обявила нищо по случая.

Местните потвърдили пред Питър Муун, че под Сармизеджетуса има много руини на цивилизации преди дакийската. Очевидно говорим за атлантски културни комплекси. Най-интересното е, че докато Румъния била под комунистическо управление, руснаците са дълбали около Сармизеджетуса и са стигнали до подземията й. Естествено, отнесли всичко намерено с хеликоптери. Това разбира се е повтарящ се мотив, защото повечето от вас са чували същата история за Перперикон, откъдето руснаци изнасят с черни хеликоптери огромни саркофази, пълни с незнайно какво. Очевидно става въпрос за подразделение на КГБ, подобно на „Департамент Нула“. Русия, наред с Китай, е много напред открай време в тези отношения и очевидно е събрала всичко възможно по-важно и достъпно от своите комунистически сателити.

Най-интересни са откритията, които направихме във връзка с топонимите обаче! Навярно повечето читатели са наясно, че някога това са били общи за всички траки земи. Народните носии на населението около Сармизеджетуса днес са на практика идентични с българските. Тогава падна и голямата бомба. Можете ли да познаете как се казва местността, в която се намира Сармизеджетуса? Казва се... Градище! Точно така – както се казва и върха, където е разположена гробницата на Бастет! Това прави директна окултна връзка между двете места, ако не чрез подземна тунелна система (която така или иначе е факт), то поне на енергийно ниво. Знаете, че древните не са давали случайни имена на своите владения и местности, а факта, че на практика имаме идентични топоними, говори много! Това обаче не е всичко. Планината, в която се намира Сармизеджетуса се казва... Оръжие! Както виждате, говорим за румънска територия, но имената са си останали български още от едно време. На база на горната връзка, това ни дава допълнителна езотерична следа, че това, което по същество се намира в гробницата на Бастет в Странджа е оръжие. Което е интересно, защото в светлината на „Документите Тера“, можем да раздробим името „Bastet“ на „BA-SSS-SHET“ (и много други подобни комбинации – следа, която ни бе подсказана от наш познат). Което ни препраща към различни извънземни взаимовръзки.

Отново, наред с румънската история, имахме различни синхроничности по време на направата на тази книга, свързани с Бастет и Сармизеджетуса. Името на Людмила Живкова се въртеше покрай нас по различни поводи. Дори по стечение на обстоятелствата се запознахме с един виртуозен италиански пианист, който като дете е посетил България по покана на Людмила във връзка с нейната инициатива „Знаме на Мира“. Макар той да не можеше да си спомни нищо конкретно за нея самата, факта ни показа, че тази енергия също тече около нас. Докато Питър Муун беше в България пък, заедно посетихме Свещарската могила и Демир Баба теке. Когато влязохме в информационния център да платим билетите си, окото ни бе привлечено от романизирана книга, която носи името „Градът на Вълците“. Тъй като по онова време бе изминал само месец от издаването на „Документите Тера“ (където основната тема е за извънземни от Сириус приличащи на вълци), заглавието веднага хвана вниманието ни. В книгата се говори за Залмоксис (който е елемент от нашето изследване и ще прочетете за него по-нататък) и други мистерии около комплекса Сборяново. В книгата обаче се споменаваше и имаше снимка на... Сармизеджетуса! Обстоятелствата разбира се бяха показателни, защото бяхме с Питър Муун, който идваше в България от Румъния, за да изследва тракийските мистерии, а ние попаднахме на книга, която свързва България със Сармизеджетуса под заглавие, което има пряко отношение с наше току-що приключило изследване, продължило почти 3 години! И макар в „Градът на Вълците“ да нямаше нищо друго, което да представлява особен интерес за нас, знакът бе повече от очевиден.

Това доведе до изследването на Сармизеджетуса, което пък доведе до горните разкрития относно топонимите и гробницата на Бастет. Още по-интересно става, когато ситуираме цялата тази картина в светлината на описаното от Раду за Бучеджи.

Нека погледнем фактите. Какъв е шанса, в две съседни държави да има две подобни съоръжения, които: да са под земята; да имат странни енергийни защити; и двете да съдържат холографска технология; и двете да са открити чрез сателити – в нашия случай чрез английското MI-6, в румънския – чрез Пентагона; отгоре на всичко има и тибетска връзка между двете истории, която засега няма да разкриваме, защото е свързана с втората книга на Раду. След всичко това, какъв е шанса, двата комплекса да не са свързани? Много малък. Лично ние смятаме, че намиращото се в Странджа е мини-версия на намиращото се в Бучеджи. А чуждите служби проявяват интерес към това (и американци, и руснаци са знаели за Странджа преди българите). (...)“ Повече от „паралелна реланост” тук : http://www.parallelreality-bg.com/novini/50-newss/403-2012-04-18-17-23-44.html

 

2. ХРАМА НА СЪДБАТА :

Повече ето тук : http://www.astrofenomen.com/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BC%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B0/

3. Разстящите камъни във Вълча : http://misterika.blogspot.com/2013/01/blog-post_17.html

 

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"