Абонирай се за съобщения
21-25.09.2016г. Пътят на Богомилите в Украйна - княгиня Олга и Боян Мага, могилата на Кан Кубрат, Киевско-Печерската лавра! Киев, Полтава, свещената река Днепър, сакралните енергийни места на Кан Аспарух и Кан Кубрат и др. Със самолет 390 евро.
21-25.09.2016г. Пътят на Богомилите в Украйна - княгиня Олга и Боян Мага, могилата на Кан Кубрат, Киевско-Печерската  лавра! Киев, Полтава, свещената река Днепър, сакралните енергийни места на Кан Аспарух и Кан Кубрат и др. Със самолет 390 евро.

Като създатели в историята на България на импулса за възраждане знанието за богомилите и духовния им подвиг Виделей сътвори маршрутите по пътя на Богомилите в Босна и Херцеговина, Франция, Италия, Испания и Андора. Отново прониконвени от Духа създаваме следващия пътуващ семинар по пътя на Богомилите в територията на ВеликаБългария - Украйна - Киев, Полтава и др.

Местата са свещени за всеки българин, за всяка просветена душа. Освен духа на Кан Кубрат и Кан Аспарух, които са положили останките си там - в голямата България, то богомилската светлина дава импулса за просветление на Киевска Рус. За там заминава княгиня Олга - внучка на Борис и леля на Боян Мага. Двамата с Боян пускат лъчите на светлината и одухотворяват територията на Велика България там и създават духовността на цяла Русия!

 

 

Цената е само 390 евро, но до дата 30.08.2016г. След това става 440 евро. Преди месеци на едно от посещенията там открихме специални места на Силата, както сторихме в Италия, Франция, Андора и Барселона, и ще ви покажем удивителни неща! Ще усетите Величието на духовния импулс на Българите! Ще летим със самолет от София до Киев, ще разгледаме сакралните места и ще се повозим с кораб по величествения Днепър. Пътуваме с автобус до Полтава и могилата на Кан кубрат и др. Повече детайли и програма  скоро на сайта www.videlei.com ( Тук на този сайт ).  Заповядайте да творим духовната история на българския Дух!

 

ПРОГРАМА

 (Предстоят още допълнеия и приятни изненади към програмата от нашите домакини)

 

1. ДЕН. 21.09/2016г. Полет София - Киев.

 - Илизтане в 14:00 от Летище софия терминал 2. Кацане в Киев в 14:00. Посрещане, настаняване в хотела в Киев. Обзорна панаромна обиколка на града и специално посещение на едно от местата на просвещение на княгиня Олга към местното население. Беседи. Вечернна разходка с наши приятели в Киев. Разкази за славата на Българския Дух и свързаните с това места. Беседи. Нощувка в Киев. 1-ва

 

2.Ден.22.09/2016г.

 - 07:00 - 08:00 закуска.

08:30 -12:00. Посещение на киевско печерската Лавра! Уникален момент - там са нетленните останки на свръх посветените светци на Украйна! Мястото е със силна енегетика и се наблюдават неизвестни на науката моменти и събития свъзани с необясними физически състояния на хора, получаване на послания, чудотворни изцеления и непознати явления.

 - 12:00 - 18:30 Обяд с нашите домакини. Разглеждане на други специални места. Изненади. дегустации на вино и др. Подробности на място.

 - 18:30. Свободно време.

 - Нощувка в Киев. ( 2-ра)

 

3. ДЕН.23.09/2016г.

07:00 - 08:00 закуска

08:15 отпътуване за Полтава. По пътя: Разглеждане на знакови места за Българския Дух и историята на Велика България! Изненади.

13:00 - 20:00. Пристигане в Полтава. Посрещане от българската общност, посрещане от местната управа. Дискусии. Беседи. Разглеждане на града

20:00 свободно време. Нощувка в Полтава. ( 3 та )

 

4. ДЕН.24.09/2016г.

 

08:00 - 09:00 закуска

09:00 специална програма от нашите домакини

12:00 Отпътуване за Киев.

16:00 Свободно време.

Нощувка в Киев.

5. ДЕН.25.09/2016г.

07:00 - 07:30 закуска

 

07:40 отпътуване за летището.

09:20 - полети Киев София. Пристигане в София в 11:20

В цената за включени:

- самолетен билет

- летищни такси

- багаж до 20кг

- закуски

- нощувки

- автобус за посещение на обекти в Киев

- автобус за посещение на обекти в Полтава

- автобус за посещение на обекти в Нови Санжар

- екскурзовод

- водач

- лектор

- пътни и магистрални такси

- паркинзи

 

ЗАПИСВАНИЯ :

При желание да се включите, се заплаща цялата сума  В ЛЕВА ПО КУРСА НА ДЕНЯ СПРЯМО ЕВРОТО, или капаро от 190 лв. по сметката на Фондация " Виделей" :

Сметка BG89STSA93000022355436 DSK banka 

Ако сте заплатили капаро то е необходимо до дата 30.08.2016г.  да се доплати цялата сума.

Срок за записване няма, а се спира при запълване на предвидените места. При заплатено капаро обаче се счита че има записване и е нужно само да се спази срока за доплащане.

Ако заплатите капарото след посочената дата за промоция 15.09.2016г., се счита, че се записвате по стандартната цена - 440 евро, която е без намалението.

ОСНОВАНИЕ : Богомили - Украйна

Приятели, преди да платите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО позвънете на посочения телефон ( 0897 660 662 ), за да ви кажем дали има места.

Летим със самолет от София

 

Молим за следната последователност от действия, която досега е показала добри резултати и улеснява всички:

1. Позвънявате на тел. 0897-660-662, за да проверите за наличие на свободни места.

2. Превеждате сумата ( капаро или цялата )

3. Пращате е-майл на:  videlei@abv.bg 

В е - мейлa е нужно да има следната информация:

1. Трите имена по международен паспорт! Нужен е международен паспорт.

2. ЕГН.

3. Ваш Телефон за връзка 

Tел. за връзка с организаторите - Виделей : 0897-660-662

 

Няма как посетителя на столицата на Украйна, Киев да не остане очарован, възхитен и в плен пред обаянието на такова място. Киев е съкровище за страната си, защото разполага с множество културни и исторически паметници, сгради, забележителности. Неговото разположение имат значение за всичките му привилегии, а наред с това той е в списъка на ЮНЕСКО, заради не една паметна постройка.

В бароков стил е създадена величествената църква Света София, позната и като Свети Андрей. На самия център се разполагат още два храма. В тях могат да се зърнат камбанарии, катакомби, музейни колекции. В Киев има общо 13 златни кубета, пет абсиди, пет кораба и две двуредни галерии. Всяка от тях е покрита от причудливи стенописи, наредени с вида на мозайки. Всички те датират от XI век.

HagiaSophia

Украинската столица се намира на река Десна и река Днепър. Населението на столицата достига 3 млн. души. Киев е главно пристанище на Украйна.

Сред изключителните места на града са храм Киев, който е реставриран през 2000 г. Около него има множество зелени площи, внушаваща камбанария и уникална постройка. Днес това място е емблематично за Киев и се отнася към списъка със Световно историческо наследство за ЮНЕСКО.

hram Kiev

Сред неповторимите забележителности на града е църквата Свети Володимир, съществуваща от XIX век. На не много разстояние се намира и Златната порта от 1037 г. Неповторима по същността си е и катедралата „Света София”, издигната в чест на княз Ярослав Мъдри, в знак на почести и признание към победата му над азиатското племе печенези.

zlatnata porta kiev

Печерската Лавра на Киев представлява статуята на Дева Мария. Тя съдържа 177 цвята, като само 21 са в синьо и с тях е изобразена дрехата й. Цялата религиозна картина е красиво изрисувана на златист фон. Уникалната икона е висока 6 метра и създава усещане за дълбочина в детайли.

Киевско-Печорската лавра е най-старата. Тя е смятана за духовна люлка на украинската култура. Някога е била най-високата сграда на Украйна.

Киевско-Печорската лавра

През XVII в. на това място е издигната и единствената по рода си църква „Света Троица”. Тя е единствена и датира от много по-рано, като и до днес пази множество чудни стенописи.

С посещение на Украйна, ние можемда опитаме традиционната кухня, към която се отнася украинския борш. Всеки един от специалитетите на Украйна се приготвя с голяма подготовка и винаги се ползват множество подправки, които придават уникален аромат на храната.

 

 

 В цената не са включени :

- обеди, вечери и разходи от личен характер.

 

- трансфер от летището до хотела и обратно цена: 38-45 евро. Зависи от броя на групата и вида на автобуса- микробуса. При оформяне окончателно на групата 5 дни предварително се съобщава крайната цена.

 

- входове за обектите - обчо около 15 - 25 евро.

 

- самосотоятелна стая

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"