Абонирай се за съобщения
04-11.08.2017г. Пътят на Богомилите в Украйна. Княгиня Олга, Боян Мага, могилата на Кан Кубрат, Киевско-Печерската лавра! Киев, Полтава, свещената река Днепър, сакралните енергийни места на Кан Аспарух и Кан Кубрат и др. Със самолет 480/510/590 евро. Пътуващ семинар.
04-11.08.2017г. Пътят на Богомилите в Украйна. Княгиня Олга, Боян Мага, могилата на Кан Кубрат, Киевско-Печерската  лавра! Киев, Полтава, свещената река Днепър, сакралните енергийни места на Кан Аспарух и Кан Кубрат и др. Със самолет 480/510/590 евро. Пътуващ семинар.

Като създатели в историята на България на импулса за възраждане знанието за богомилите и духовния им подвиг, то Виделей сътвори маршрутите по пътя на Богомилите в Босна и Херцеговина, Франция, Италия, Испания и Андора и 2016г. в Украйна. Представямеex Ви следващия пътуващ семинар За древното познание и Богомилите в територията на ВеликаБългария - Украйна - град и региони Киев, Полтава, могилата на кан Кубрат.Местата са свещени за всеки българин.

( ОЧАКВАЙТЕ АРМЕНИЯ, ГРУЗИЯ, АЗЪРБЕЙДЖАН, КИЕВ, САМОТРАКИ, МАЛТА, СИЦИЛИЯ, САРДИНИЯ, ПОМПЕЙ, РИМ, НЕАПОЛ И ДР. )
  

Освен духа на кан Кубрат и кан Аспарух - положили останките си в голямата България Виждаме и стъпваме на местата НА СИЛАТА НА РОДА ДУЛО! И още -  храма на княгиня Олга направен по сакралната геометрия с вплетнени специални знаци и символи в него! Княгинята дава импулса за просветление на Киевска Рус. За там заминава заедно с Боян Мага и двамата пускат лъчите на светлината, одухотворяват територията на Велика България, създавайки духовността на цяла Русия!

 

 

КЪМ ДАТА : 26.05.2017г. Записани 10 човека и пътуването е ГРАНТИРАНО!

Промоционалната цената е само 480 евро, но до дата 17.06.2017г. След  тази дата 28.06.2017г. цената е 510 евро, а след тази дата до 16.07.2017г. цената става 590 евро. Преди месеци посетихме в Украйна места на рода ДУЛО, на древната оренда - сила на Българите. Виждаме удивителни неща! Усещаме величието на духовния импулс на Българите! Летим със самолет от София до Киев, разглеждаме сакралните места миситчните пколи, забележителности и спец. Киево _печерска лавра със 126 нетеленни светци! Пътуваме с  кораб по величествения Днепър и със специално за нас автобус до Полтава. Посещаваме свещенната могила на Кан кубрат, посрещат ни от българското училише там и разглеждаме музея и др.   Заповядайте да творим духовната история на българския Дух!

 ПРОГРАМА 

 

 1. ДЕН. 04.08.2017г София - Киев.

 - Излитане в .....часа  от летище БУРГАС терминал...... Кацане в Киев в......часа. Настаняване в хотел в Киев.

 - Обзорна панаромна обиколка на града

 - Посещение на едно от местата на просвещение на княгиня Олга към местното население. Беседи.

 - Вечерна разходка с наши приятели в Киев. Разкази за славата на Българския Дух, рода Дуло и свързаните с това места. Беседи. Нощувка в Киев. 1-ва

 

2. Ден 05.08.2017г.

 

- 07:30 - 08:30. Закуска.

- 08:30 - 12:00. Посещение на 1 вата част на киевско печерската Лавра! Уникален момент - там са нетленните останки на свръх посветените светци на Украйна с български корени! Мястото е със  силна енергетика и се наблюдават неизвестни на науката моменти и събития свъзани с необясними физически състояния на хора, получаване на послания, чудотворни изцеления и непознати явления.

 - 12:00 - 14:00 Обяд.

 - 14:00 - 17:00 Посещение на 2 та част на киевско печерската Лавра, музеите и другите забележителности в комплекса

 - 17 : 00 Свободно време.

 - Нощувка в Киев. ( 2-ра)

 

3. ДЕН 06.08.2017г.

- 07:00 - 07:30 закуска 

- 07:40 - Отпътуване за Полтава. По пътя: Разглеждане на знакови места за Българския Дух и историята на Велика България! Изненади.

- 11:00 - Пристигане в Полтава. Посещение на уникалния краевдчески музей със много забележиттелности и истински скелет на мамут. Беседи. Разглеждане на града

- 13:30 - Отпътуване за могилата на Кан Кубрат. Поклонение пред БАЩИЦАТА великия посветен от рода ДУЛО, създателя на ВЕЛИКА България!

- 15:00 - Отпътуване за Киев.

- 21:00 - Пристигане, нощувка в Киев  ( 3 та )

 

4. ДЕН.07.08.2017

- 08:00 - 09:00 закуска

- 09:30 - Панаорамна обиколка на Киев с кораб по река Днепър, обяд на кораба.

- 15: 00 - 18:00 Посещение на Владимировски събор, Атанасовски събор

- 18:00 - Свободно време. нощувка в Киев ( 4 та )

 

5. ДЕН. 08.08.2017г

- 07:00 - 08:00 закуска

- 08:30 - запознаване с централната градска част, майдана, хидрата, забележителности като Софийски събор, парк, двореца, музеи и др.

- 16:00 - свободно време. 

- Нощувка в Киев ( 5-та )

 

6. ДЕН. 09.08.2017г.

- 07:00 - 08:00 закуска

- 08:30 Начало на специален маршрут. Мистичен Киев. Детайли на място само за участниците. Това е една от изненадите на Виделей!

- 17:00 Свободно време, нощувка ( 6-та )

 

7. ДЕН. 10.08.2017г

Продължение на маршрута от предния ден

Нощувка в Киев

 

8. Ден

 - 07:00 Закуска, Трансфер до летището, полет Киев - София.

- Детайли за полетите ще се сложат тук към 09.07.2017г.

 

В цената за включени:

- самолетен билет

- летищни такси

- багаж до 20кг

- 7 нощувки

- автобус за посещение на обекти в Киев

- автобус за посещение на обекти в Полтава

- автобус за посещение на обекти в Нови Санжар

- автобус за посещение на обекти по програма: "Мистичен Киев"

- екскурзоводско обслужване

- водач

- лектор

- пътни и магистрални такси

- паркинзи

- беседи

 

В цената не са включени :

- обеди, вечери и разходи от личен характер. Цената на храната е изключително ниска. Около 40 -70 евро. излиза хранта на човек В РЕСТОРАНТИ за целия период!

- трансфер от летището до хотела и обратно цена: 21-35 евро. Зависи от броя на групата и вида на автобуса- микробуса. При окончателно оформяне на групата 5 дни преди полета се съобщава крайната цена.

- входове за обектите - общо около 15 - 20 евро.

- самосотоятелна стая. ( доплаща се за самостоятелна стая 147 евро).

 

ЗАПИСВАНИЯ :

При желание да се включите, се заплаща капаро от 50% или цялата сума В ЛЕВА ПО КУРСА НА ДЕНЯ СПРЯМО ЕВРОТО, по сметката на Фондация " Виделей" :

Сметка BG89STSA93000022355436 DSK banka 

Ако сте заплатили капаро то е необходимо до дата 19.07.2017г.  да се доплати цялата сума.

Срок за записване няма. Спираме записванията при запълване на предвидените 18 места. При заплатено капаро се счита, че има записване и е нужно само да се спази срока за доплащане.

Ако заплатите капарото след посочените дати за промоции се счита, че се записвате по съответната цена валидна към съответната дата.

ОСНОВАНИЕ : Богомили - Украйна

Приятели, преди да платите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО позвънете на посочения телефон ( 0897 660 662 ), за да ви кажем дали има места.

Летим със самолет от София до Киев. Компанията не е ниско тарифна.

Молим за следната последователност от действия, която досега е показала добри резултати и улеснява всички:

1. Позвънявате на тел. 0897-660-662, за да проверите за наличие на свободни места.

2. Превеждате сумата ( капаро или цялата )

3. Пращате е-майл на:  ukraina.videlei@abv.bg 

 

В е - мейлa е нужно да има следната информация:

 

1. Трите имена по международен паспорт! Нужен е международен паспорт.

2. ЕГН.

3. Ваш Телефон за връзка 

Tел. за връзка с организаторите - Виделей : 0897-660-662

 

Няма как посетителя на столицата на Украйна, Киев да не остане очарован, възхитен и в плен пред обаянието на такова място. Киев е съкровище за страната си, защото разполага с множество културни и исторически паметници, сгради, забележителности. Неговото разположение имат значение за всичките му привилегии, а наред с това той е в списъка на ЮНЕСКО, заради не една паметна постройка.

В бароков стил е създадена величествената църква Света София, позната и като Свети Андрей. На самия център се разполагат още два храма. В тях могат да се зърнат камбанарии, катакомби, музейни колекции. В Киев има общо 13 златни кубета, пет абсиди, пет кораба и две двуредни галерии. Всяка от тях е покрита от причудливи стенописи, наредени с вида на мозайки. Всички те датират от XI век.

Украинската столица се намира на река Десна и река Днепър. Населението на столицата достига 3 млн. души. Киев е главно пристанище на Украйна.

Сред изключителните места на града са храм Киев, който е реставриран през 2000 г. Около него има множество зелени площи, внушаваща камбанария и уникална постройка. Днес това място е емблематично за Киев и се отнася към списъка със Световно историческо наследство за ЮНЕСКО.

hram Kiev

Сред неповторимите забележителности на града е църквата Свети Володимир, съществуваща от XIX век. На не много разстояние се намира и Златната порта от 1037 г. Неповторима по същността си е и катедралата „Света София”, издигната в чест на княз Ярослав Мъдри, в знак на почести и признание към победата му над азиатското племе печенези.

zlatnata porta kiev

Печерската Лавра на Киев представлява статуята на Дева Мария. Тя съдържа 177 цвята, като само 21 са в синьо и с тях е изобразена дрехата й. Цялата религиозна картина е красиво изрисувана на златист фон. Уникалната икона е висока 6 метра и създава усещане за дълбочина в детайли.

Киевско-Печорската лавра е най-старата. Тя е смятана за духовна люлка на украинската култура. Някога е била най-високата сграда на Украйна.

Киевско-Печорската лавра

През XVII в. на това място е издигната и единствената по рода си църква „Света Троица”. Тя е единствена и датира от много по-рано, като и до днес пази множество чудни стенописи.

С посещение на Украйна, ние можемда опитаме традиционната кухня, към която се отнася украинския борш. Всеки един от специалитетите на Украйна се приготвя с голяма подготовка и винаги се ползват множество подправки, които придават уникален аромат на храната.

 

 

 

Направи дарение
Абонирай се за съобщения
Мисъл на деня
♥ " Всяка добра мисъл, която излиза от ва­шия мозък и се проектира в пространство­то, върви нагоре и надолу, като тези тече­ния в растенията, и търси съответстващ жив магнетизъм или електричество, които служат за нейното оформяне или развитие. Следователно добрите мисли на онзи, кой­то по-често ги изпраща, не се отдалечават, а остават тясно свързани с него." "Учителя"