Пътешествия 2020

02-05.07.2020г. Пожелай си нещо в храма на съдбата и мистерията на Сфинкса – енергийни зони, замъци, светилища в Румъния. Тръгване от София. Цена 319/349лв. Пътуващ семинар.

05-08.07.2018гПожелай си нещо в храма на съдбата и мистерията на сфинкса - енергийни зони, замъци, светилища в Румъния. Тръгване от СОФИЯ. Цена 299/319лв. Пътуващ семинар.
05-08.07.2018гПожелай си нещо в храма на съдбата и мистерията на сфинкса - енергийни зони, замъци, светилища в Румъния. Тръгване от СОФИЯ. Цена 299/319лв. Пътуващ семинар.

 

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

 

Пожелай си нещо в храма на съдбата, в мистичното светилище Сармизеджетуса и сфинска на загадките в Румъния. И още: замъци и забележителности..СПЕЦИАЛЕН МАРШРУТ.

ТОВА Е СПЕЦИАЛНО ПЪТЕШЕСТВИЕ С ПОЗНАНИЕ, СПЕЦИАЛЕН МАРШРУТ СЪС СПЕЦИАЛНО ИЗГОТВЕНА ПРОГРАМА, ЛЕКТОР И ПОДБРААНИ МЕСТА, ПОДБРАНА ИНФОРМАЦИЯ. Не е обикновено туристическа екскурзия, а степен над това.

4 дни, 3 нощувки и закуски, беседи, енергийни зони, медитация. Цена 319 лв. до дата 03.04.2020г и 349 след тази дата, ако има останали места. Краен срок за записване 25.06.2020г.

{gallery}rumania{/gallery}

(В Румъния на малко места се плаща с евро. Може да смените от евро в леи, в банки, но по-добре е да се вземат румънски леи от БГ. 100 лева са около 230 леи. Входовете по обектите са около от 40 до 100 лева. Зависи дали желаете да влизате навсякъде)

Автобуса е Бова Фортуна бял със синьо, номер СФ 8828 МК, шофьор Пламен Пенчев – тел. 0876681220. Водач – Асен Асенов – тел 0897660662.

Посещаваме специалните, енергийни места на траките – херметическото светилище на даките – Сармизеджетуса, уникалните камъни – торвенти, които обират негатива от околната среда и нарастват, акумирайки го.

Виждаме и отправяме желания в Храма на Съдбата, Усещаме магията на румънския Сфинкс и скалната църква до него с мощна Кундали в скалите, където монаси със способности творят чудеса и създават храм, разглеждаме гр.Брашов, гр.Синая, гр.Букурещ 

(Надолу в текста може да откриете много  интересна информация за светилищата ).

8578a857b3b2090d6a8bb0fdb7afc2ee

Тук е краткото видео за Храма на съдбата, много впечатляващо: НАТИСНИ ТУК 

В древните тракийски мистерии се открояват няколко светилища на територията на днешна Румъния – Храма на Съдбата, Сармизеджетуса, Румънския сфинкс и растящите камъни. Хиляди хора от Европа вече черпят от мистичната им сила, която започва след лятното слънцестоене според древните легенди. Група българи посещаваме по това време тези места. 

 

ПРОГРАМА

МОЛЯ, 3 ДНИ ПРЕДИ ЗАМИНАВАНЕ ДА ПОЗВЪНИТЕ НА 0897 660 662 

1-ви ден 

Тръгване от София 05:00ч. СРЕЩУ ЦЕНТРАЛНА ГАРА-НА 20 МЕТРАСРЕЩУ КРАЯ НА СГРАДАТА НА ЦЕНТРАЛНА ГАРА В ПОСОКА ИЗТОК-МАЛКА АВТОГАРА СЕРДИКА-БИВШ ТРАФИК МАРКЕТ, А НЕ ГОЛЯМАТА АВТОГАРА ПО – НАТАТЪК.

МАршрут: София – Видин – Турну Северин – Карансебеш – Сармизеджетуза Региа.

16:30ч. Пристигане в Сармизегетуса. Разглеждане на светилището, беседи, медитация ( надолу има още информация за светилището )

18:00ч. Отпътуване към гр. Хунедоара, пристигане към 21:30 настаняване в хотела, свободно време.

 

2-ри ден

07:30ч.-08:30ч. – Закуска.

08:30ч. Отпътуване за торвентите, Брашов и Храма на съдбата. ( Информация за ХРАМА НА СЪДБАТА : НАТИСНЕТЕ ТУК  )

14:00ч. Пристигане в местността с торвентите. Медитация по желание, събиране на торвенти.

14:50ч. Отпътуване за рама на съдбата

18:00ч. Пристигане в светилището на Храма на съдбата. Разглеждане, медитацията на място. Формулиране на желания в храма.

20:30ч. Настаняване в хотел в Брашов, разходка, свободно време. По желание разглеждане на града, който е един от красивите градове в Румъния. Нощувка в Брашов.

 

3-ти ден

07:30ч.-08:30ч. – Закуска.

08:40ч. Отпътуване за лифта, който ни води през приказни гледки, долини и водопади до румънския сфинкс, и пещерната специална църква с огромно енергийно въздействие, изградена до тракийски храм. Почивка, медитация, беседи. За информация относно мистичния сфинкс – натиснете (ТУК) 

Завръщане в хотела в Синая, разглеждане. Нощувка в Синая.

 

4-ти ден

07:30ч. Закуска.

08:40ч.  – Отпътуване за Букурещ. Обиколка на столицата Букурещ . Един град на контрасти, който е сред най – големите градове в централна и източна Европа, известен като „Малкия Париж” , с „Триумфалната Арка“, храмът на музите „Атене” – един от емблемите на града, Народния театър – символ на театралната бохема Парламента – втората по големина административна сграда след Пентагона, кралският дворец – външно разглеждане.

По пътя на връщане и при достатъчно свободно време сме предвидили посещение на Ивановските скални манастири до гр.Русе, ако остане време и няма задръствания по пътя.

около 21:00 –  пристигане в София.

 

Надолу в текста има информация за „Храма на Съдбата“, растящите камъни, подземните градове и светилището – Сармизеджетуса.

Запазваме си правото на леки корекции в маршрута според трафика и времето за придвижване.

Тел. 0897-660-662 Асен Асенов

При желание да се включите, се заплаща капаро от 110 лв. или цялата сума по сметката на агенция:

ВИА ТЕРА ЕООД, удостоверение за туроператор и туристически агент РКК 01- 05987

Банкова сметка :  Райфайзен Банк  IBAN BG05RZBB91551005610137

 

Ако сте заплатили капаро до 20.05.2020г се доплаща цялата сума. Може, ако желаете да преведете цялата сума.

 Молим за следната последователност от действия, която досега е показала добри резултати и улеснява всички:

 

1. Позвънявате на тел. 0897- 660-662, за да проверите за наличие на свободни места. 

2. Превеждате сумата ( капаро или цялата ) по сметка на……( Скоро ще сложим сметката на тур.компания )

3. Пращате е-майли на: videlei2europa@abv.bg 

 

В е-мейла е нужно да има следната информация: 

а. Трите имена по лична карта на латиница  

б. Телефон за връзка 

Основание: Румъния

 

1.Сармизеджетуса.

През 1999 г. светилището бе включено в списъка на Световното културно наследство на ЮНЕСКО. Сармизеджетуса, древната крепост  разположена на 1200 метра надморска височина, е била стратегически отбранителен комплекс и същевременно мистериозно светилище за посвещение на тракийските царе.

През 1999 г., учени направили многоаспектно изследване на комплекса Сармизеджетуса, използвайки специално оборудване, с което засекли погребани стени и обекти. По този начин се видяло, че под Сармизеджетуса и други дакийски крепости в околността, има огромен и компактен военен и цивилен архитектурен комплекс, с множество ядра, който заема площ от 200 квадратни километра…!!! Той е богат на злато и съдържа множество аспекти, които се датират отпреди дакийската цивилизация.

Плановете на този древен град, с големина колкото Букурещ, били събрани в папка и изпратени на Министерството на Културата, но институцията не е обявила нищо по случая.

Местните потвърдили пред Питър Муун, че под Сармизеджетуса има много руини на цивилизации преди дакийската. Очевидно говорим за атлантски културни комплекси. Най-интересното е, че докато Румъния била под комунистическо управление, руснаците са дълбали около Сармизеджетуса и са стигнали до подземията й. Естествено, отнесли всичко намерено с хеликоптери. Това разбира се е повтарящ се мотив, защото повечето от вас са чували същата история за Перперикон, откъдето руснаци изнасят с черни хеликоптери огромни саркофази, пълни с незнайно какво. Очевидно става въпрос за подразделение на КГБ, подобно на „Департамент Нула“. Русия, наред с Китай, е много напред открай време в тези отношения и очевидно е събрала всичко възможно по-важно и достъпно от своите комунистически сателити.

Най-интересни са откритията, които направихме във връзка с топонимите обаче! Навярно повечето читатели са наясно, че някога това са били общи за всички траки земи. Народните носии на населението около Сармизеджетуса днес са на практика идентични с българските. Тогава падна и голямата бомба. Можете ли да познаете как се казва местността, в която се намира Сармизеджетуса? Казва се… Градище! Точно така – както се казва и върха, където е разположена гробницата на Бастет! Това прави директна окултна връзка между двете места, ако не чрез подземна тунелна система (която така или иначе е факт), то поне на енергийно ниво. Знаете, че древните не са давали случайни имена на своите владения и местности, а факта, че на практика имаме идентични топоними, говори много! Това обаче не е всичко. Планината, в която се намира Сармизеджетуса се казва… Оръжие! Както виждате, говорим за румънска територия, но имената са си останали български още от едно време. На база на горната връзка, това ни дава допълнителна езотерична следа, че това, което по същество се намира в гробницата на Бастет в Странджа е оръжие. Което е интересно, защото в светлината на „Документите Тера“, можем да раздробим името „Bastet“ на „BA-SSS-SHET“ (и много други подобни комбинации – следа, която ни бе подсказана от наш познат). Което ни препраща към различни извънземни взаимовръзки.

Отново, наред с румънската история, имахме различни синхроничности по време на направата на тази книга, свързани с Бастет и Сармизеджетуса. Името на Людмила Живкова се въртеше покрай нас по различни поводи. Дори по стечение на обстоятелствата се запознахме с един виртуозен италиански пианист, който като дете е посетил България по покана на Людмила във връзка с нейната инициатива „Знаме на Мира“. Макар той да не можеше да си спомни нищо конкретно за нея самата, факта ни показа, че тази енергия също тече около нас. Докато Питър Муун беше в България пък, заедно посетихме Свещарската могила и Демир Баба теке. Когато влязохме в информационния център да платим билетите си, окото ни бе привлечено от романизирана книга, която носи името „Градът на Вълците“. Тъй като по онова време бе изминал само месец от издаването на „Документите Тера“ (където основната тема е за извънземни от Сириус приличащи на вълци), заглавието веднага хвана вниманието ни. В книгата се говори за Залмоксис (който е елемент от нашето изследване и ще прочетете за него по-нататък) и други мистерии около комплекса Сборяново. В книгата обаче се споменаваше и имаше снимка на… Сармизеджетуса! Обстоятелствата разбира се бяха показателни, защото бяхме с Питър Муун, който идваше в България от Румъния, за да изследва тракийските мистерии, а ние попаднахме на книга, която свързва България със Сармизеджетуса под заглавие, което има пряко отношение с наше току-що приключило изследване, продължило почти 3 години! И макар в „Градът на Вълците“ да нямаше нищо друго, което да представлява особен интерес за нас, знакът бе повече от очевиден.

Това доведе до изследването на Сармизеджетуса, което пък доведе до горните разкрития относно топонимите и гробницата на Бастет. Още по-интересно става, когато ситуираме цялата тази картина в светлината на описаното от Раду за Бучеджи.

Нека погледнем фактите. Какъв е шанса, в две съседни държави да има две подобни съоръжения, които: да са под земята; да имат странни енергийни защити; и двете да съдържат холографска технология; и двете да са открити чрез сателити – в нашия случай чрез английското MI-6, в румънския – чрез Пентагона; отгоре на всичко има и тибетска връзка между двете истории, която засега няма да разкриваме, защото е свързана с втората книга на Раду. След всичко това, какъв е шанса, двата комплекса да не са свързани? Много малък. Лично ние смятаме, че намиращото се в Странджа е мини-версия на намиращото се в Бучеджи. А чуждите служби проявяват интерес към това (и американци, и руснаци са знаели за Странджа преди българите). (…)“ Повече от „паралелна реланост” тук : http://www.parallelreality-bg.com/novini/50-newss/403-2012-04-18-17-23-44.html

2. ХРАМА НА СЪДБАТА:

Повече ето тук : http://www.astrofenomen.com/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BC%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B1%D0%B0%D1%82%D0%B0/

3. Разстящите камъни във Вълчаhttp://misterika.blogspot.com/2013/01/blog-post_17.html

Цената важи при записали се 40 участника и включва:

– транспорт с лицензиран автобус 3 звезди,

– 3 нощувки със закуски,

– посещение на светилището Сармизеджетуса

– посещение до замъка Пелеш или Пелишор

– посещение на Храма на Съдбата.

– посещение на уникалния манастир в местността

– посещение на загадъчния румънски Свинкс

– посещение на мистичната църква в пещера

– водач – екскурзовод

– специален лектор – провеждане на уникалните езотерични беседи в автобуса 

– туристическа здравна застраховка

– медитаци

– беседи

Цената не включва:

– входните такси за посещаваните обекти (ако ги посетите всички)  – около 400 леи (200 лева).

– изкачване с лифта – около 75 леи ( 35 лв.)

– вечери и обяди

– разходи от личен характер

 

Уточнения: 

При по – малко записани участници се доплаща : – между 20 и 25 + 29лв, между 25 и 35 – 21.лв.между 35 и 40 – 16 лв.

Заплатени суми на участник в пътуващия семинар до дата 20.05.2020г., се връщат на 80%, ако са поискани чрез е-майл на посочения в програмата. След тази дата заплатените суми не се възстановяват.

Не носим отговорност, ако участник, заплатил семинара реши да се откаже от него по време на провеждането му. Разходите по завръщане и всички други произтичащи от това разходи и последствия са за сметка на отказалия се участник.

Хубаво е да си носите храна за първия ден за обяд. Сандвичи, пакетрирана храна и др.

Възможни са промени в програмата и маршрута. Не носим отговрност, ако записан участник в пътуващия семинар не се обади предварително 3 три дни преди датата на отпътуване за евентуални промени. Ако няма изпълнение ВСИЧКИТЕ условия за ЗАПИСВАНЕ ПОСОЧЕНИ ПО – НАГОРЕ, незавсисимо от евентуално извършено плащане се счита, че платилия не е записан за пътуващия семинар и може да му бъде отказано участие в пътуването и семинара. Капарото не се възстоновява при тези условия.

За контакти: 0897 660 662 Асен Асенов

 

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *