Пътешествия 2020

27.02-03.03.2020г., Малта и Гозо. Рицари хоспиталиери, богомили. Св. Павел. Древните храмове на планетата, магичните молитви на Мария Магдалена! Великолепието на островите и древните им загадки.

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

 

Анонсираме Ви тази дата за 2020г. като една от най-подходящите, защото няма тълпи по това време на острова, няма опашки и забавяне, няма задръствания.

Нашето желание е да Ви покажем в пълнота и подобаващо великолепието острова ведно с мистичната му слава и древни загадки. 

Пътуването се осъществява освен с доказан местен гид, историк завършил университета в Малта – още и с интересни беседи – разговор, провеждани от специален изследовател и изключително запознат с малтийската история и древното познание ерудиран лектор.

ЦЕНА  730 лева 

Разходите за входове за музеи и светилища са около 60 -65 евро общо. 

Имайте смелостта и куража да следвате сърцето и интуицията си! 

{gallery}Malta{/gallery}

Семинарът – пътешествие е уникален не само с местата си на посещение, но и с и артефактите, скрити за групите туристи, с нечуваната за целта информация по места и енергийните зони на посещение. Това не е обикновено туристическо пътуване, но може да се каже, че е степен нагоре. Тук виждаме загадъчни моменти от Древното познание развито от богомилите, а още преди това от лемурийската цивилизация и атлантите.

Ще посетим зоните на великаните, храмовете на неизвестна цивилизация, ръката, която благославя и пещерата на Св. Павел, храма на рицарите хоспиталиери, както и тяхната официална действаща централа с мощи от Св. Йоан във вътрешния им храм и други бекрайно интересни неща! Заповядайте!  


Какво посещаваме – мистерия, тайни, древна цивилизация, еднополови гиганти, тунели, кундалини, пещерата на Св. Апостол Павел, където е покръствал, най-богатия храм на света – като човека и човешката душа, блестящ отвътре, скромен отвън, ритуални предмети на Великите Магистри на ордените, разходка с лодка, фериботи, докосване до богомилски книги, беседи от рицар на хоспиталиерите, Мощи на Йона кръстител в специален храм на Йоанитие – Хоспиталиери и др.

 


ПРОГРАМА

Малта – 6 дни, 5 нощувки

1. Ден

Директен полет от  терминал 1 на летище София. (Ако Wizz Air променят полета от сутрешен на вечерен, то тази програма се изпълнява в последния ден преди полета, който обикновено ден е също с променен час – отново е вечерен)

Кацане и посрещане от нашите приятели, професионален екскурзовод и лектор, изследовател на малтийските загадки от 18г. (Полета се уточнява). Следобяд – съчетание на автобусна и прекрасна пешеходна програма за докосване и първи впечатления на мистичния остров. Ще посетим трите града: L-Isla (Senglea), Bormla (Cospicua), Il-Birgu (Vittoriosa), затворени като фортификационно укрепление, строено още от рицарите на Св. Йоан, специалната сакрална геометрия ще ни бъде разкрита от нашия ерудиран водач. Продължаваме със старата столица Мдина, построена преди 3000 години от финикийците. Посещение на катедралата “ Св. Павел”, PalazzoSantaSofia – най-старата сграда в Мдина, превърната днес в богата галерия, крепостните стени и невероятната гледка, която се разкрива пред нас.

Свободно време за обяд и самостоятелна разходка по романтичните улички на ”града на тишината”. гр.Рабат и пещерата, в която е проповядвал Св. Павел. Свободно време. Нощувка в Малта, хотел 3* до брега на морето.

Настаняване в хотел наблизо край брега. Възможност за сутрешни практики, медитации, посрещане на изгрева.

2. Ден

Столицата на Малта – Валета. Целодневно приключение и разходка по красотите на великолепната малтийска столица!

7.30 – 8.30ч. – Закуска.

Валета е град, построен от Великия магистър на Йоанитския орден Жан Паризо дьо ла Валет през 1566г. В този аристократичен град, строен от “джентълмени за джентълмени” ще посетим Катедралата „St. John” с известната картина на Караваджоархеологическия музей с неговата невероятна колекция, двореца на хармонията, градините ”Барака”, където всеки ден от 400 години точно в 12 часа се провежда демонстративен салют, фонтана на Тритоните, базиликата на Мадоната от Кармел, двореца на Великия Магистър, президентския дворец и градините, а при повече късмет може да  срещнем и самата президентка. Нощувка.

3. Ден 

7:30 – 8.30ч. – Закуска.

8:30ч. – Посещение  на мегалитните храмове “HagarQim”. Комплексът включва Археологически музей, HagarQim и MnajdraTemples.

13:00ч. – Посещение на още един мегалитен комплекс – таршински храмове, където е намерена прочутата „Спяща жена”.

15:00ч. – гр. Моста, посещаваме църквата Rotunda of St.Marija Assunta в Il-Mostа, чийто купол е четвърти по широчина в света. По време на Втората световна война църквата е улучена от три бомби. Две от тях се отразяват от стените без да избухнат, но третата минава през купола, пада на пода и също не избухва. Никой от 300-те присъстващи на литургията не е наранен. За чудото и причините – на място беседа.

17:00ч. – За края на този вълнуващ ден сме оставили романтичния Marsaxlok – традиционно рибарско селище, уникално по рода си, да се насладим на прекрасния изглед, можем да хапнем вкусно приготвена риба, докато се любуваме на залеза и сините рибарски лодки, типични за Малта. Нощувка.

4. Ден

Целодневно приключение с беседи, разходки до остров Гозо 

7:00 – 8:00ч. – Закуска.

8:30ч. –  Отпътуваме с ферибот за остров Гозо, наричан още острова на Калипсо. Посещаваме столицата Виктория, мегалитните храмове Ggantija – едни от най-древните познати ни съоръжения в света. Легендата разказва, че Ggantija, е построен от жена-великан Сасуна, а островът е обитаван от гиганти. Беседи на място. Разбира се, очакват ни и изненадите на Виделей – посещение на още едно силно енергийно и духовно място, обяд в прекрасен залив и мястото, където беше Лазурния прозорец – емблематичен за Малта. Там ще покажем червените корали, уникални в света.

5. Ден  

СВОБОДЕН ДЕН – шопинг, посещение на други музеи и забележителности или посещение на 3-ти остров, разходка с корабче около пещерите, посещение на монумента, където стъпват моряците споменати в Библията. Посещение на още едно упоменато в Библията място обосначено на 6 езика. Това са места за които се мълчи от малтийците пред туристи. Местните не желаят стълпотворения и пазят своите светини…Но не и от нас..Заповядайте.

6. Ден

Отпътуване за София след изпълнение на програмата от първия ден. Полета на Wizz Air е променен и е вечерен. 

 

Възможни са промени в програмата. 

Ще видим ли богомилски книги – да! (недостъпно за други орагaнизатори освен Виделей).

Ще видим ли и влезем ли в специално място на наследниците на богомилското учение – ордена на Хоспиталиерите – да! (недостъпно за други орагнизатори освен Виделей).

Ще получим ли беседи от спецален рицар на ордена – да! (недостъпно за други орагнизатори освен Виделей).

Ще се докоснем ли до храма в който се сеъхраняват истински мощи на Йоан Кръстител поверени на ордена – да! (недостъпно за други орагнизатори освен Виделей).

Ще чуем ли беседи от лектори на виделей – да! (недостъпно за други орагнизатори освен Виделей).

Ще видим ли богомилски места – О… Да!

Ще е студено ли – О…Не! Дори става за плаж и море!

Над 20 градуса ли ще са температурите – О… Да!

Ще имаме ли изненади – О, всичко е изненада!

Ще посетим ли енергийни зони, пещери, древни артефакти… Ще медитираме ли на специално място или поне две – О… Да! Да!

Ще има ли време за ресторанти, шопинг, релакс и беседи… О, Да! ДА!

Заповядайте Българи по Дух да ожитворяваме специалнте места на Земята докоснати от българското ДНК, дух и култура!

 

Защо да се доверим на Виделей?

– защото си на Пътя и следваш Любовта, Светлината, Задругата и Просветлението.

– защото преоткриваш себе си сред хора съмишленици, с духовни търсения, интелигетни, мислещи, знаещи и можещи.

– защото вярваш в доброто, човечността и добруването на България!

– защото се събираме по Дух и Мисия по местата на Великото Духовно Пробуждане!

– защото следваме Величието на Българите, посели по цяла Европа принципа за Свобода, Равенство и Братство чрез Любовта!

– защото се събираме усмиханти души и сътворяваме духовната история на България!

 СЪЕДИНЕНИЕТО В ЛЮБОВТА ДАВА СИЛАТА НА ЧОВЕШКАТА ДУША!

Пътуващият семинар – доскосване до мистични места в Европа и специални енергийни зони е за хора вдъхновени от инициативите, мисията и дейността на Виделей за събуждане на живеца във всички Българи по Дух.. !

Ние запалихме искрата, а всички, които идват държат огъня на Българския Дух. Заповядайте! 

 

Цените включват:

 • Екскурзоводско обслужване.
 • Нощувки.
 • Закуски.
 • Лектор – водач в Малта, лектор – водач в Гозо.
 • Беседи.
 • Двупосочен билет за ферибиот Малта – Гозо.
 • Наем на автобус, командировки, паркинг и всички такси по маршрута свързани с автобуса и престоя НА ОСТРОВ МАЛТА.
 • Градския транспорт в Малта е най-лошият в Европа и без специално нает автобус програмата е невъзможно да се изпълни и на 30%. По маршрута ни има обекти до които не се достига с градски транспорт.

Цената не включва:

 • Разходи от личен характер, обеди и вечери.
 • Допълнителен багаж.
 • Летищен трансфер – 20 евро на човек в двете посоки. Събират се на място в Малта от местните организатори там.
 • Цената на другия автобус, който се наема на място –  за остров Гозо – 25 евро на човек.
 • Самолетен билет – закупува се индивидуално. Груповото закупуване е с до 80% по скъпо от индивидуалния билет.
 • За съдействие и информация, ако желаете се обадете на телефон:  0897 660 662

 

Допълнителна информация:

Пътуването до О.Гозо се изпълнява на посочената цена от 25 евро на човек, САМО  ако има записани и заплатили минимум 15 човека.

Максимум суми за входове около 60 -65 евро по програмата.

За уточнения относно закупуването на билети – моля позвънете на 0897 660 662.

 

За да участвате в този пътуващ семинар е нужно да се направят 3 неща:  

1. Да се обадите на тел. 0897-660-662 за да проверите за свободни места.

2. Да преведете цялата сумата – според посочената нагоре дата или 50% капаро по сметка на: 

Туристическа компания „ТеДеВе“ ЕООД  – BG59FINV91501017100033 в лева. Първа инвестиционна банка. ( Fibank). Удостоверение за ТО – PKK-01-06022, изд. на 20.12.2007год.
Доплащане до дата 08.02.2020.

ОСНОВАНИЕ: „МАЛТА март“

ДОПЛАЩАНЕТО СЛЕД ПРЕВЕДЕНО КАПАРО ДО ПЪЛНАТА РАВНОСТОЙНОСТ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ НАПРАВИ ДО 20 ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ. 

При неспазване на срока за доплащане си запазваме правото да откажем участие на изпратилия вече капаро, като сумата за капаро не се възстановява. При отмяна на пътуване по причини на организатора – всички суми се връщат на записалите се вкл. капарато.

3-то. Да изпратите е-мейл с необходимите данни: 3-те имена НА ЛАТИНИЦА по лична карта актуален телефон за връзка на: europavidelei@abv.bg

 

Възможни са промени в програмата и условията на пътуващия семинар.

Цената е за един човек настанен в двойна стая. За единична стая се доплаща при записването+150 евро

Допълнителният багаж се закупува от всеки участник индивидуално.

Информация относно  допълнително заплащане на багаж:

Полет София –Малта –Софияе с Wizzair-

Пътниците имат право на ръчен багаж с размери 55x40x23см. Тази чанта се включва в цената на билета. МАКС. 10 кг.

ЧЕКИРАН БАГАЖ

149X119X171 см.

МАКС. 20 кг. или 32 кг.

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *