Събития архив

13.12/2016 г. Музикални и духовни пуканки с МААТ и Виделей. София. 2-ро предколедно парти!

Агенция за звездни таланти „МААТ” с участието на Виделей, представя благотворително коледно издание на ПУКАНКИ!

Готови ли сте за сладко, цветно, изгарящо преживяване?
Очакваме ви да разпукаме всяка скука, да се заредим с магия и настороение и да пеем, танцуваме и се забавляваме до зори!

ПУКАНКИте на „МААТ“ са приготвили специални изненади – пеене, музика, танци, игри с много смях, томболи с награди, нови запознанства и предизвикателства.

Нека избухнем заедно на 13 декември от 19:30 ч. в ресторант „Слатина”, София!

Цена на куверта: 20 лв. (включва индивидуална салата, месни и вегетариански хапки, безалкохолни напитки). Без основна храна,1-во ,2-ро. На място може да си поръчате по желание от менюто на ресторанта.

Вход няма!
Вместо това на място по ваше желание ще можете да се включите с дарение за Виделей за създаване на филм за светилищата на България и за „МААТ“. Набраната сума за „МААТ“ ще бъде спечелена от любимеца на публиката и това ще подпомогне бъдещата му подготовка за звездни изяви.

Благодарим на Милена МААТ Бонева за отдадеността и лекотата, с която разПУКва всеки талант и създава ЗВЕЗДИ и СЪЗВЕЗДИЯ на небосклона! За следващи издания и участие в тях, консултации и индивидуална подготовка, можете да се свържете с нея на телефони: 0888 322 332; 0887 58 19 19.

За програмата и подготовката на изпълнителите благодарим на вокалните педагози Виолета Милчева, Галина Попова и Камелия Данкова.

Забавната част е заслуга на Екатерина Казакова.

За организацията на събитието помогнаха Блага Гроицова и Петя Иванова.

Очаквайте изненади от очарователните водещи Даяна Милева и Рени Комитова.

За повече информация и покупка на билети: Диана Банчева 0888 412 549, Доля Жеркова 0887 981 048, Петя Иванова 0899 921 234. Информирайте дамите, че сте към групата на Виделей за да получите места до нас. Ресторантът е голям.

Поздрави: Асен Асенов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *