Събития архив

21.01.2018. Укритата от нас сила на българите – древните познания за съвременните хора. Велико Търново. Хотел Панорама от 12:00 ч. Вход свободен.

Приятели!

Каним Ви на великолепни беседи с вход свободен! „ДУХОВНАТА СИЛА НА БЪЛГАРИТЕ. УКРИВАНИ ИСТИНИ, МЕТОДИ И ВЛИЯНИЕ“

Ето специалните лектори:

1.Уста Дарин – наследник на древен прабългарски занаячтчийски род – дърворезбари, вплитащ методите на сакралната геометрия и влиянието и в дрехи, нощви, ясли, маси, столове, тронове, кристали и др. върху енергетиката, дома, семейството, здравето и просперитета. На живо ще видите част от тези енергийни хармонизатори и ще може да ползвате някои от тях. Носител на първа награда във Флоренция с покани и участия в световни форуми и изложения. Тук може да видите част от уредите и получите повече информация: https://www.youtube.com/watch?v=G2f_hPHVIK8

2. Александър Стойчев – библиофил, военно образование, руски изследователски практики и най-добрия специалист по древните епоси „НАРИМАН ТАРИХ“ И „ДЖАГФАР ТАРИХ “ за рода Дуло, Атила и древните Българи. ТЕМА:
„БОЯН МАГА В РУСИЯ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА БОГОМИЛСТВОТО ТАМ“. Вижте видео с него в култово предаване: https://www.youtube.com/watch?v=WCYWOU4Sz0c

3. Георги Мелихранов – психолог, езотерик, изследовател с 5 висши образования, ученик на вътрешната Рилска Школа Самайа Саманд, свободно напускащ тялото си и в будно състояние, диагностик и с други феноменални способности.
ТЕМА: ДУХОВНИ ЗАЩИТНИЦИ, СИЛА НА РОДА ДУЛО, И ВЪТРЕШНИ МЕТОДИ ЗА ЕВОЛЮЦИЯ.
Видео: https://www.youtube.com/watch?v=ji8WqvCxpH8
( има и още видеа в youtube)

Вход свободен или дарение 3 или 5, или 7, или 9, или повече лева. Кой, колкото има на сърце на място.

Възможни са промени и още един лектор.

21.01.2018г. Велико Търново, хотел “ Панарома“, голямата конферента зала.

Начало 12:00 ч. Залата не е голяма и за да си гарантирате приятели участие е добре да се запишете предварително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *