Публикации

21-юни-най-дългия ден. Символично-победата на светлината над мрака..трети лунен ден – символ – барс или леопард, готвещ се за скок. По-надолу има връзка-видео към тв7 за богинята-майка-Бузовград

z04

Енергетиката на този ден изисква активност. Пасивността е противопоказана и дори опасна. През този ден пасивните хора могат да се изложат на различни опасности или пък да станат мнителни, подозрителни и коварни. Желателно е интензивно физическо натоварване.

 

Втората половина на седмицата ще премине далеч по спокойно и успешно от първата. Днес ще ни бъде по-лесно да намираме общ език с околните както и да взимаме решения относно текущи и по-дългосрочни въпроси. Общуването ще протича живо и динамично, не са изключени и малко напрегнати, но този път конструктивни спорове.

Днес не си позволявайте да се поддавате на лошо настроение и песимизъм-така ще заложите програма за поражение. Колкото по радостни и оптимистични сте, толкова по-леко ще вървят делата ви през следващите дни.

Някои ще планират, а други направо ще предприемат кратки пътувания с делови и личен характер, които ще преминат успешно и ползотворно.

Денят ще ни изненада и със стремеж към любовни приключения и желание да се разнообрази линия живот. Симпатиите ще възникват бързо и спонтанно и ще създават подходяща среда за нови запознанства. Потърсете възможности за нови и неочаквани преживявания с половинката си.

Днес е Лятното слънцестоене-един от най-заредените с магическа енергия дни в годината. В този момент Слънцето достига най-високата точка по еклиптиката и навлиза в зодиакалния знак Рак. То ще ни огрява в своята висота в продължение на няколко дни и ще опложда със своята творяща енергия всичко в поднебесния свят. Това е най-дългия ден в годината символично отбелязващ победата на Светлината над Мрака и господството на Деня над Нощта. А тя постепенно ще започне да расте и да ни напомня, че освен от външни и видими постижения имаме нужда и от вглъбеност, вкореняване, връзка с миналото и традициите, семейството и дома. Това са и ключовите думи описващи характера на зодиакалния знак Рак, който се явява сцена на нашия вътрешен, личен живот.

Двойното подчертаване на знака Рак от Слънцето и Луната чрез Новолунието и Слънцестоенето подчертава значимостта на „рачешките“ теми през тази година. Сега имаме възможност да вдъхнем живот на нашите лични планове, да захраним със силата извлечена от енергията на Слънцето своите лични желания, да обединим разум и чувства. Нашите вътрешни пориви могат да бъдат обединени съзнателно чрез Слънцето и подсъзнателно чрез Луната и по този начин укрепени, да съдействат за реализацията на намеренията ни. И тай-като контурите на новото са все още едва очертани, все още е нецелесъобразно да инициираме конкретни постъпки.Това е време за вътрешна работа, а не за външни действия. ЕТО ВИДЕО И ТЕКСТА ПРОДЪЛЖАВА .. http://tv7.bg/news/490712.html

Трябва да се освобождавате от негативните емоции, да бъдете внимателни към своите реакции при контактите си с хората. Ако през този ден случайно разлеете олио – това означава, че сте се отбили от пътя си.

В медицинско отношение трябва да обърнете внимание на тила и ушите. Ако имате болки в областта на тила или ушите е необходимо почистване на ушите и лечение на ставите – това е благоприятен ден за операция на ставите, сухожилията. Хората, заболели през този ден, оздравяват трудно.

z04Луната е в знак Рак

През това време хората стават много емоционални, проявяват склонност към обидчивост и дълбока чувствителност. Жените изпитват желание да изглеждат привлекателни и загадъчни. Силно се изявява майчиният им инстинкт. Човек иска да покровителства и опекунства. Съществува потребност от съчувствие, но и мнителността е изострена. Период на бърза адаптация и склонност към интуитивни действия. Сънищата са пророчески. На човек му е необходим самоконтрол, за да не нанася емоционални рани на другите и да не се получават такива. Дните са подходящи за зачеване на дете.
Времето е подходящо за семейни работи, за речни и морски пътешествия. Търговията със занаятчийски изделия е доходоносна. Добро начало за водене на съдебни дела. Периодът е благоприятен за дейности, които изискват бърза преработка (хранително-вкусова промишленост). Могат да се правят операции на краката, коленете и сухожилията. Благоприятен момент за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата (подагра) и различни профилактични процедури на тялото. В козметиката са ефективни леките козметични средства, особено маски, направени от банан и тиква.
Дните не са добри за начало на строителство на нов дом, преселване и за вземане пари назаем. Внимателно да се работи с остри предмети, огън и желязо. Да не се правят манипулации на гърдите, много чувствителни са гръдните жлези и стомаха. Не са желателни операции на тези места (не важи за неотложните). Хората са склонни да се затварят в себе си и да страдат, ако не срещат разбиране от околните. Необходима е съзнателна борба с депресиите, а не те да се компенсират с излишества поемана храна. Консумацията на алкохол не е препоръчителна, защото той бързо и пълноценно се усвоява от организма. При хранене да се избягват студени, замразени и консервирани храни. http://videlei.com/info/events/?c=excursion

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *