Публикации

28.01.2017. Новолуние, първото и най-силно за 2017г. Сбъднете плановете и мечтите си, чрез силата на магичната луна. Ето как

original

Новолунието е във Водолей днес – най-съкровените ни желания се сбъдват!

Какво е добре да знаем за Новолунието и как то се отразява на нас самите?
Новолунието има силата да сбъдва желания. Хубаво е да не пропускаме този магичен момент, а ето защо:

original

За да се отправи силен импулс към Вселената е хубавода формулираме ясно и точно няколко желания, а не десетки и едва тогава подредено и ясно да ги напише на лист бяла хартия. Започваме от нас самите, нашия живот и преминаваме към Цялото, близките и приятелите
Желанията е добре да се пишат в рамките на 24 часа от настъпването на новолунието. Колкото по-малко желания – толкова повече сила се концентрира за изпълнението им.

Новолуние във Водолей покровителства новите контакти и приятелства, както и духовното усъвършенстване.

Първите осем часа от новолунието са най-интензивно наситени с енергията на Новата луна и затова в рамките на този период трябва да извършим ритуала за желанията. Колкото по-скоро, толкова по-добре. В случая е препоръчително още със ставането си на 28.01 да започнете, тъй като новолунието настъпва през нощта.

Нека бъдем кратки и ясни в желанията си – без излишни думи и емоции;
Използвайте само думи с положително значение, избягвайте частицата „НЕ“ и отрицателно заредени думи. Всяка ваша дума има значение и веднъж пожелана и написана, тя ще започне да си проправя път към материализирането си.

Използвайте сегашно продължително време – сякаш желанията ви вече са реалност.
Ако поставяте срокове, нека те да не бъдат твърде кратки. Имайте предвид, че за сбъдването на желанията са необходими месеци, понякога година и повече. Можете да използвате и срокове, но го правете внимателно, защото така рискувате желанието ви да се реализира само частично, макар и бързо.
Искайте, но не прекалявайте: Бъдете реалистични, пожелавайте си смело, но запазете една граница на нормалното. Вярвам, че ще усетите къде е тя.

novolunie

Използвайте и силата на визуализацията, не просто пишете желанията си, а се опитайте да се потопите в тяхната емоция и да почувствате, че те вече са се случили.

Новолунието във водолей е период, в който можем и трябва да си позволим да бъдем смели, нетрадиционни, нестандартни в желанията си. Още повече, че според източния зодиак от този момент настъпва новата астрономическа година.

Ето защо още по-важно става полагането на нови начала, желания и мечти. Сега е моментът да си направите и план за една година напред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *