Показване на 10 резултата

Великата Божествена Промяна

3.00лв.

Книгата „ВЕЛИКАТА БОЖЕСТВЕНА ПРОМЯНА“ е онзи най-ярък, най-светъл пролетен лъч, който буди от сън всички разумни същества и със силата на Божественото Слово променя душите им. Той е мощно послание, идващо от Неземен Учител, роден на Земята, за да даде на хората своята голяма Любов, своята пречиста Справедливост и своя Път към Спасението.

Великият трепет

8.00лв.

В книгата са включени беседите СТО ЧЕТИРИДЕСЕТ И ЧЕТИРИ ХИЛЯДИ, ЗАКОН ЗА ДАВАНЕТО, ЦАРСТВОТО БОЖИЕ, както и ФОРМУЛА НА ОБИЧТА.

Златните Песъчинки

3.00лв.

Малка по формат книжка с огромно духовно съдържание. Тя събира сто и единадесет златни песъчинки от скалата на Мъдростта. Сто и единадесет кратки, ясни, мощни сентенции от Словото на Георги Изворски. Те служат за ежедневни напътствия. Отворете произволна страница и открийте какво послание ви изпраща днес Небето, къде да внимавате, какво ви казват вашите ангели-хранители.

Озарения по Пътя

12.00лв.

Молитвата, това е Живот с Бога!
Озарете пътя си към Всевишния с чиста, искрена и всеотдайна Молитва!

Казана от Душа и сърце, тя закриля, помага и изпълва с благодат!

Пет елмазени рози. Златната сфера

„Ритуалът на Озарението“ или „Влизането в Пътя на Ослепителната Светлина“ е най-мощната медитация за сливане с Духа.

АЗ И ПИКАСО

10.00лв.

От него знаем много, но за него знаем малко, въпреки че живее един чист и открит живот – “като на витрина”. Ето че Георги Изворски повдига завесата с най-новата си автобиографична книга “Аз… и Пикасо” – Наръчник на твореца.

ДИАМАНТЕНАТА ДЕСЯТКА

9.00лв.

На всяка клетка на човешкия организъм непрекъснато трябват светлина и кислород, за да функционира нормално. Вътре в клетката, която е протоплазмена, носители на светлината са биофотоните. Те се набавят от Светлината, но естествената слънчева светлина не е достатъчна, та ако ще човек цял ден да се пече на слънце.