Други събития 2019

01.12.2019г. Туарегите, Граала, българите и Аненербе, Херман Вит. Старата вяра, загадките и свещения език.

 

ЗДРАВЕЙТЕ БЪЛГАРИ ПО ДУХ!

Организираме за Вас среща – беседи на тема „Българите и световното духовно наследство“, гр.София, хотел Хемус от 10:00ч.

В ЗАЛА „ПРЕСЛАВ“

Като представители на рода Дуло – първородния род на планентата – смятаме, че не напразно в нашата страна е възникнало учението на Орфей, тракийската култура, Богомилското учение, учението на Бялото Братство и още значими събития и история, остойностявайки българите като носители на специална духовна култура.

Смятаме за наш дълг и мисия да показваме тези понякога укривани или малко осветявани факти и събития. В тази връзка Ви каним на поредното ни събитие в София с беседи и ценна информация подбрана специално за Вас.

Участвайки в събитието вие подпомагате разпространението на българското културно и духовно наследство – чрез заснемането и разпространението на беседите в нашето ТВ.Предаване и нашия youtube канал на Виделей : https://www.youtube.com/user/kapelano  БЛАГОДАРИМ!

 ПРОГРАМА

 

10:00ч. – 11:00ч.д-р Морфи Скарлатов

– бивш посланик в арабския свят, владеещ 10 езика, дипломат, писател, единствения оцелял от проклятието на Тутанкамон, видео: (https://www.youtube.com/watch?v=yYvDPAtZSRE

Завършил в България и в Ирак – багдатския университет и още.. 

ТЕМА: „ТУАРЕГИТЕ – СИНИТЕ МЪЖЕ НА САХАРА И РОДСТВОТО ИМ С ДРЕВНИТЕ БЪЛГАРИ. ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА И ПРЕМЪЛЧАВАНИТЕ ИСТИНИ ЗА НАШАТА ИСТОРИЯ. АРАБСКИ ИЗТОЧНИЦИ ЗА ДРЕВНАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ“.

11:00ч. – 12:30ч.Александър Стойчев 

– журналист, библиофил изследовател на древните епоси и загадките на планетата – Джагфар Тарих и Нариман Тарих и още.. видеа:( https://www.youtube.com/watch?v=ceveC7ogOs4&list=PLtlqFz9G7EN8gCYCTRZk2nMfNY1zxMUBG )

ТЕМА: Аненербе, Свещения Граал, Херман Вирт, Свещения език и Старата Вяра на българите“

 

 Почивка от 12:30ч. до 13:30ч.

13:30ч. – 14:30ч. – Проф.Живко Желев
ТEMA: „Задачата на Елохима Беинса Дуно и Българите“
Видео за една от много теми на проф. Желев: https://www.youtube.com/watch?v=F3HC3Iwiywk
Всеки участник, ще получи уникален сувенир, свързан със защитата от преди 12 века в Рим на Глаголицата от Св. Св. Кирил и Методий.
14:30ч. – 15:30ч. Христо Буковски

ТЕМА: „Древни Аресови мистерии в магичните ритуали на българските бойци през войните за националното ни обединение през ХХ век“

 Видео: https://www.youtube.com/results?search_query=%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE+%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8

 

 Цена 29 лв.

Участвайки в събитието подпомагате лекторите и разпространението на българската духовна култура, знание и просветление.
Видео материалите, които заснемаме и качваме в youtube канала ни: (https://www.youtube.com/user/kapelano ) помагат на хиляди сънародници да пазят в сърцето си светлината на нашата родина..На нашата България! 
Това го правим за Вас…Заповядайте..Благодарим….!

 За да участвате в това събитие е необходимо:

а)  да се обадите  на тел. 0897 660 662, за информация относно свободни места.

б) да изпратите сума от 29 лв. по някой от следните начини и с основание: (БЪЛГАРИ по ДУХ) 

в ) Да КЛИКНЕ ТУК – ТОВА Е СИСТЕМАТА ЗА ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ : „СЪБИТИЕ.БГ“ .( тя поддържа и изи пей и банкови, и всякакви плащания и издава автоматично билет на и-майла ви след получаване на плащането)

Тел. за въпроси 0897 660 662

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *