Публикации

Билка ме спаси от смъртоносен рак!

Автор: Даниел Константинов, София

През 2002 г. ми откриха тумор в мозъка – доброкачествен. Веднага бях приет във ВМА – София за операция. Туморът беше голям 5/5 см, но операцията протече успешно. За мен неврохирурзите в тази болница са най-добрите в България.

След две години се оказа, че туморът е рецидивирал и е с почти същата големина. Наложи се да ми направят нова операция – тогава разполагаха с лазерна техника и операцията мина, но се оказа, че съм получил пареза на лява ръка, и крак. Изследваха тумора и се оказа атипичен.

Тогава отидох в онкологията в кв. „Дървеница” и последва лъчетерапия, но и това не помогна – туморът отново рецидивира и се наложи нова операция. След нея отидох на рехабилитация в Банкя и там, за мой късмет, срещнах един човек, който промени живота ми. Той сподели с мен, че е бил болен от рак на бъбреците. След операцията се оказало, че е неуспешна и има разсейки – давали му от 3 до 4 месеца живот.

След това срещнал жена, която му казала за една билка и начина на приготвяне на лекарство от нея. Билката се казва бъзак – да уточня – не е бъз, а представлява храст, който расте в пущинаци и около речните канали, (в София го има в изобилие) – бере се плодът, който прилича на боровинка и е с почти същата големина. Расте в края на август – началото на септември. Плодчетата трябва да са добре узрели, за да имат лечебни свойства. След като се набере, се измива и се слага в буркани, като се редува един ред бъзак, един ред захар и така, докато се напълни до горе. Изнася се на място, където има слънце, за да ферментира. След две седмици се затваря и се слага в хладилника.

Може да се направят 2, 3 или 4 буркана, но поне два са необходими, за да стигнат до другата година. Взема се по една чаеа лъжичка всяка сутрин, на гладно, 10 минути преди хранене.

В ефекта на това лечение първо ме убеди човекът, който ми го каза. Започнал да го взема след тежката диагноза – минали 5 месеца, а той е още жив! Отишъл на преглед – ехографията показала, че няма и помен от рака. Тогава и аз започнах да го вземам, като естествено, изчаках 2 месеца, за да набера бъзака и да го приготвя. Започнах да го пия. От последната операция минаха 4 години – до сега нямам рецидив.

За лечебната сила на бъзака споделих с много хора и с една лекарка, която ми каза, че нейна пациентка се излекувала по същия начин – имала рак на гърдата. Когато я попитала какви лекарства е вземала, тя отговорила, че се е излекувала само с помощта на билката. На контролния преглед й съобщили, че ракът е изчезнал.

Бъзакът спокойно може да се взима и с лекарствата, които са ви предписани, така че го приемайте спокойно и без притеснения – той е полезен за имунната система и за още много други болести. Бъзакът, както казах,се бере узрял, а ако има някои зелени и такива, за които се съмнявате, че са неузрели, по-добре ги отстранете. Плодът трябва да е мекичък и тъмен, почти черен. Що се отнася до пиенето, особено в началото, докато свикнете, е малко неприятно. На мен ми се повдигаше, докато го приемах, но с течение на времето се свиква. Също така, в началото трябва да има тоалетна наблизо, защото до около половин час след приемането, може да получите разстройство.

Между другото, бъзака го вземат и съвсем здрави хора, които искат просто да подсилят имунната си система. Той помага срещу грип например.

Пожелавам късмет и здраве на всички и най-вече оздравяване на болните!

Източник: http://www.burgasnovinite.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *