Публикации

Черният списък” на Гринпийс, който съдържа компаниите, които произвеждат ГМ-продукти

 

В КНИГАТА НА ИЗДАТЕЛСТВО РАСПЕР: „ГМО-ДИАБЕТ, РАК, СМЪРТ…” Е ПУБЛИКУВАН „ЧЕРНИЯТ СПИСЪК” НА ГРИНПИЙС, КОЙТО СЪДЪРЖА КОМПАНИИТЕ, КОИТО ПРОИЗВЕЖДАТ ГМ-ПРОДУКТИ.

ЕТО ГО – НАТИСНИ : ЧЕРНИЯ СИПСЪК НА ГРИЙН ПИЙС  

В този списък се мъдрят имената на компании, които присъстват и на българския пазар. Съзнателно няма да напишем имената им, за да не им правим реклама. Но е крайно време контролните органи, особено Агенцията за безопасност на храните, да обърнат внимание на продуктите на тези компании, особено що се отнася до детските храни.

ЕДНА ГОЛЯМА ЕВРОПЕЙСКА КОМПАНИЯ, ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ШОКОЛАДОВИ ИЗДЕЛИЯ, БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, РАЗТВОРИМИ СУПИ И КАФЕ, И ДЕТСКИ ХРАНИ, ТРОВИ БЪЛГАРИТЕ, ОСОБЕНО ДЕЦАТА, С ШОКОЛАДОВИ ИЗДЕЛИЯ, НАТЪПКАНИ С ГМ-СЪСТАВКИ, ХИДРОГЕНИЗИРАНИ МАСЛА, ХИМИЧЕСКИ ДОБАВКИ, ВЕЩЕСТВА С Е-ИНДЕКС И ДРУГИ ОПАСНИ ЗА ЗДРАВЕТО КОМПОНЕНТИ.

В РЕДАКЦИЯТА НА ИЗДАТЕЛСТВОТО ПОЛУЧИХМЕ ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ ТАЗИ КОМПАНИЯ, КОЯТО ЩЕ НАРЕЧЕМ N, В БЪЛГАРИЯ ПРОИЗВЕЖДА ШОКОЛАД С ЕДНА ПРОЧУТА ШВЕЙЦАРСКА МАРКА, СЪЗДАДЕН ПО ВСИЧКИ ЗАКОНИ НА ШОКОЛАДОВОТО ИЗКУСТВО, С ВЛАГАНЕ НА НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ КАТО МЛЯКО, КАКАО И ДР. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОЗИ ШЕДЬОВЪР НЕ СТИГА ДО БЪЛГАРСКИТЕ МАГАЗИНИ, А „ОТЛИТА” ДИРЕКТНО ЗА ШВЕЙЦАРИЯ, КЪДЕТО МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДА ГО КУПУВАТ БОГАТИТЕ ШВЕЙЦАРЦИ И ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ.

СЕГА ДО ТРИ ПЪТИ ПОЗНАЙТЕ КАКЪВ ШОКОЛАД ЯДЕМ НИЕ, БЪЛГАРИТЕ! КУПУВАМЕ СЪЩАТА МАРКА ШВЕЙЦАРСКИ ШОКОЛАД, ВНЕСЕН ДИРЕКТНО ОТ РОДИНАТА НА КОМПАНИЯТА-МАЙКА, САМО ЧЕ НАТЪПКАН С ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ ОТРОВИ.

ТАКА ЧЕ НАС, БЪЛГАРИТЕ, ЕВРОПЕЙЦИТЕ НИ СМЯТАТ ЗА ВТОРА КАТЕГОРИЯ ХОРА, ЗАТОВА НИ ТРОВЯТ С ФАЛШИФИКАТИ! И ТОВА МОЖЕ И ДА Е НАПЪЛНО СЪЗНАТЕЛНО. В КНИГАТА „ГМО-ДИАБЕТ, РАК, СМЪРТ” ЗАЯВИХМЕ, ЧЕ ГМ-ХРАНИТЕ СА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ В ЧИСТ ВИД, КОЕТО РАЗВИТИТЕ ДЪРЖАВИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО НА ПОЛИТИКАТА ЗА „ЗЛАТНИЯ МИЛИАРД” (Т.Е. ЗА СЪКРАЩАВАНЕ НА ЗЕМНОТО НАСЕЛЕНИЕ ДО ЕДИН МИЛИАРД).

Galina Zhelyaskova

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *