Да бъдеш доброволец означава да заявиш желание да служиш.

Да бъдеш в услуга на човек или идея, в които вярваш и на които би искал да отдадеш време и умения.

Доброволчеството е обмяна на енергия, а когато човек избира да стане доброволец, една от водещите причини е желанието му да бъде от полза за обществото и да направи нещо, което ще осмисли пребиваването му на тази земя.

Освен това ни води и вярата ни, че сме способни да предизвикаме промяна и да сътворим нещо добро.

ВИДЕЛЕЙ е организация, която разчита изключително много на добротворчество. За близо 20 години ние успяхме да изградим доверие и създадохме общност от хора – последователи и съмишленици, които прегърнаха и подкрепят мисията ни – съхранение на националната ни идентичност, самосъзнание, бит и традиции; разпространение на духовна култура; изграждане на морално – духовни ценности в младото поколение.

За да развиваме дейността си и да изпълняваме неотклонно тази отговорна мисия все повече разчитаме на подкрепата на доброволци. Хора, които отдават от времето си и споделят умения и други ценни ресурси, защото вярват в смисъла на това, което правим. Нашите доброволци се вдъхновяват от примера на великите ни предците, но и самите те се превръщат във вдъхновение и пример за човечност, българщина и общностно мислене. Защото всички сме тленни, но онова, което оставяме след себе си за поколенията, ни извисява и само в заедност можем да пребъдем.

АКО ЧУВСТВАТЕ В СЪРЦЕТО СИ, ЧЕ МИСИЯТА НА ФОНДАЦИЯ ВИДЕЛЕЙ, ДА ПОДКРЕПЯ И СЪХРАНЯВА БЪЛГАРЩИНАТА Е И ВАША МИСИЯ, ЕТО КАК МОЖЕ ДА БЪДЕТЕ ДОБРОТВОРЦИ:

  • Споделете своите умения, таланти, експертни качества – владеене на чужди езици, програмиране, маркетинг, счетоводство,видео заснемане, фотографски услуги, печатни услуги /изработка на рекламни материали/
  • Доброволци по конкретни проекти – събития на Виделей, социални инициативи
  • Доброволци в центъра ни в град София – онлайн книжарница, офис-координация
  • Доброволци за пътешествията с познаниеорганизация и координация
  • Писане на статии за нашия сайт
  • Други

Каним ви да застанем рамо до рамо в името на една обща цел и ви благодарим.

Бъдете благословени!

Моля, попълнете формата за заявка, в случай, че желаете да бъдете доброволец в изпълнение мисията на Фондация Виделей България!

 

 

ДОБРОВОЛЕЦ ВЪВ ФОНДАЦИЯ ВИДЕЛЕЙ БЪЛГАРИЯ