Други събития 2020

12.01.2020г. Двата клона на богомилите. Орфическо вино пеене. Л.Живкова и Н.Рьорих.ЕЛОХИМА БЕИНСА ДУНО.

ЗДРАВЕЙТЕ ОТНОВО БЪЛГАРИ ПО ДУХ!
Поради големия интерес към миналото събитие организираме отново за вас среща – беседи с продължение и обогатена тематика: ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА: „Задачата на Елохима Беинса Дуно и Българите“, 2-та клона на богомилите. Орфическо вино пеене. Укрито за Л.Живкова.Рьорих, Николай и Богомил Райнов, Аненербе и свещения език.

 

 Неделя    12.01.2020г.
„Джеймс Баучер“ 76, гр. София, сградата на ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ

Събитието се открива и завършва с изпълнения на известната в България и по света Диана Дафова, която е автор и продуцент на своите песни и проекти.Наричана е още“Духовният глас на България“, със специално издаден научен сертификат за лечебните свойства на гласа й и музиката, която създава.Носител на многобройни международни награди и отличия, между които и Златно Реми.Нейната песен“Аадия“ е селекционирана от НАСА за трансмисия в Космоса със совалката Колумбия.Вижте:https://www.youtube.com/watch?v=6AC6OkBBnuQ

Ще може да видите още изложения на енергийни хармонизатори – клетката на Вселената, додекаедър, нулиране на отрицателната енергия от автомобили, земни излъчвания, амулети и др., които са специално конструирани по сакралната геометрия с пропорциите на живота за правилно въздействие в полза на човека. Ще има и още изложения.

ЛЕКТОРИ: Георги Мелихранов, проф. Живко Желев, д-р. Морфи Скарлатов, Спас Мавров, Ал. Стойчев и др.
Като представители на рода Дуло – първородния род на планентата – смятаме, че не напразно в нашата страна е възникнало учението на Орфей, тракийската култура, Богомилското учение, учението на Бялото Братство и още значими събития и история, остойностявайки българите като носители на специална духовна култура.
Смятаме за наш дълг и мисия да показваме тези понякога укривани или малко осветявани факти и събития. В тази връзка Ви каним на поредното ни събитие в София с беседи и ценна информация подбрана специално за Вас.
Участвайки вие подпомагате разпространението на българското културно и духовно наследство – чрез заснемането и разпространението на беседите в нашето ТВ.Предаване и нашия youtube канал на Виделей : https://www.youtube.com/user/kapelano БЛАГОДАРИМ!
ПРОГРАМА
 Неделя    12.01.2020г.
„Джеймс Баучер“ 76, гр. София, сградата на ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ
09:30-09:40 – Откриване с изпълнения на Диана Дафова
09:40ч. – 10:30ч. Д-р Морфи Скарлатов

ТЕМА: „Людмила Живкова и фамилията Рьорих“. Какво не знаем..?!!

– бивш посланик в арабския свят, владеещ 10 езика, дипломат, писател, единствения оцелял от проклятието на Тутанкамон, видео: (https://www.youtube.com/watch?v=yYvDPAtZSRE)
Завършил в България и в Ирак – багдатския университет и още..
10:30ч.-10:40ч. – почивка
10:40ч. – 11:40ч. – Александър Стойчев
ТЕМА: „Двата клона на богомилите“ и продължение на предната тема: „Аненербе, свещения Граал, Херман Вирт, свещения език.
Старата Вяра на българите“
– журналист, библиофил изследовател на древните епоси и загадките на планетата – Джагфар Тарих и Нариман Тарих и още.. видео: (https://www.youtube.com/watch?v=ceveC7ogOs4&list=PL01NyM4-5QU39SP4gs-nHgj6_HRU2LxG5&index=6)
11:40ч. -12:00ч. почивка
12:00ч. – 13:00ч. Георги Мелихранов
ТЕМА: Слънчевите души и техния път на Земята. Етап 2.
Почивка от 13:00ч. до 14:00ч.
14:00ч. – 14:40ч. Милан Миланов –  писател, изследовател създател на поредицата: „Тайните подземия на България“.
ТЕМА: „Нови открития за телепортиращи се българи, владеещи телепатиа, телекинеза“. Документирано!

 

14:40ч. – 15:20ч.Иван Лишков.
ТЕМА: Светилището Оходен и хилядолетната загадка на силициевата енергия в лимеца за здравето на телата ни – беседа с демонстрации.
15:20 – 15:40 – почивка
15:40ч. – 17:00ч. – Проф.Живко Желев:
ТEMA: ОРФИЧЕСКОТО ВИНО ПЕЕНЕ И ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА: „Задачата на Елохима Беинса Дуно и Българите“ КАКВО ВСЪЩНОСТ Е „ОМ“.
17:00ч. Орфическо вино пиене ( без прекаляване ) и още изненади…
17:30ч – 18:00ч. Изпълнение на Диана Дафова.
Всеки участник, ОТНОВО ще получи уникален сувенир, свързан със енергийната защита.
Цена 29.лв. 
Участвайки в събитието подпомагате лекторите и разпространението на българската духовна култура, знание и просветление.
Видео материалите, които заснемаме и качваме в youtube канала ни: (https://www.youtube.com/user/kapelano ) помагат на хиляди сънародници да пазят в сърцето си светлината на нашата родина. На нашата България!
Това го правим за Вас българи по Дух.Заповядайте. Благодарим!
За да участвате в това събитие е необходимо:
а) да се обадите на тел. 0897 660 662, за информация относно свободни места.
б) да изпратите посочената сума чрез тази платформа – СЪБИТИЕ.БГ -НАТИСНИ ТУК: https://sabitie.bg/event/konferentsii-i-seminari/BESEDI-Tuargit-Graala-balgarit-i-Annrb-Hrman-Vit-Starata-vyara-zagadkit-i-svshtniya-zik.884 .., която поддържа всички видове плащания: картови, банкови, Изипей, PayPal, на банкомат…И издава автоматично билет.

в) може да изпратите сумата и директно по банковата сметка на Виделей: СМЕТКА: BG19STSA93000025307630  в лева – ДСК БАНКА и при този вариант

– моля изпратете вашите имена и телефон на: asen.videlei@abv.bg 

 

Основание: Семинар 2

Тел. за въпроси 0897 660 662.
Възможни са промени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *