Публикации

Енергийните хармонизатори

Енергийните хармонизатори са подходящи както за малки стаи, така и за големи помещения, а също така и за дворни места. В обсега на действие на хармонизаторите, който в зависимост от размера и конструкцията им, на открито може да достигне до 50-70 метра, намаляват конфликти от всякакъв характер, подобрява се екологичния фон, отлично виреят и се развиват растения и животни.

Хората и животните, които попадат в обсега, са с видимо подобрен тонус и самочувствие. Това се дължи на позитивното поле, което неусетно, но благотворно влияе на организма и психиката.

Хармонизаторите излъчват силно позитивно енергийно поле със приблизително сферична форма /тороид/. То е динамично и след разполагане на хармонизатора на подходящо за него място, набира мощност в продължение на няколко минути.

Някои по-чувствителни хора могат да усетят въздействието му дори физически след навлизане в обхвата на хармонизатора (например влизайки в стаята, в която е разположен).
Енергийното поле на хармонизаторите може да преодолее стъклена или дървена преграда, но не преминава през бетон или тухлена стена.

В рамките на жилище, тип масивно строителство, действито им ще се ограничи до стаята, в която са сложени. За предпочитане е да се избере място на пода. Поставянето му в ниша в стената или дълбок рафт, намаля силата му и ограничава периметъра му на действие. Добре е също да се избере такова място, че да не пречи на обичайното движение на хората в стаята.

Действието на хармонизаторите на открито се засилва постепенно и ще достигне пълния си капацитет няколко часа след като е поставен на определеното място. Ако бъде преместен, отново ще са необходими няколко часа за да се хармонизира и да достигне пълния си капацитет.

Хармонизаторът не изисква никакво обслужване или поддръжка, освен почистване. Може да се почиства външно от прах с мека тъкан, без употреба на абразивни или разяждащи препарати. Да не се удря, наранява с остри предмети и да се пази от екстремни температури.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *