Публикации

Важни ритуали за Еньовден. „Паспортът“ на душата, привличане и безсмъртната любов, силата на родното място. Вижте защо

Магичните дни на електромагнитните и духовни трансформации са вече в апогей ( видео за автентично пресъздаване на празника – най-долу в статията). Всички хора на Земята изпитват влияние от самото си раждане до края на земния си път от тези енергии. Душата се облича в тяло, но първата среща на това тяло извън утробата на майката е енергийния отпечатък, записа на природната електромагнитна, магнетична картина върху кожата, върху аурата.

Душата получава входен „паспорт” за този свят, в който е записано какво количество енергия тялото е приело в момента на раждане, кой от 4 – те елемента е бил в апогей – огъня, въздуха, водата или земята – хората казваме на това „зодии”, какво количество от тези елементи може да управлява новороденото тяло, кой е водещия елемент, каква е картинката на родното място. Тази картина се получава като сбор от много фактори, част от които са наличието на метали в региона – манган, желязо, мед, злато, сребро, и т.н… Тези метали се намират в почвата, хълмовете, полята, дърветата, тревата, химичните съединения, солите и … БИЛКИТЕ! Всичко това трепти всеки ден и всяка нощ според силата на слънцето или луната. Всеки метал има кристална решетка, която различно вибрира според концентрацията му в дадено място – в почва, в хълмове, в билки, дървета и всичко живо. Така се получава електромагнитна – енергийна картина, която съдържа в себе си и енергията на звездите в момента, земната кундалини и други фактори. Посрещането на детето извън утробата е запис на всичко това върху тялото му и този енергиен отпечатък в определени дни на годината, включително Еньовден „презаписва” енергийния портрет на душата, ако тя се намира в точния момент на точното място – тя получава „ рестарт” на енергийното си състояние. Подновяване на „паспорта“ и за този свят.

Това е мястото на предците, на корена с който душата се свързва с предишните души слезли преди нея да подготвят, да поставят основи на земния и път.

Жреците, древните посветени винаги честват Еньовден около родното си място, защото силата на билките, скалите, светилищата, реките, водата, цялата природа дава най- много на душата в родния и край.

Това е посрещането и обливане на енергия на плода влизайки в този свят.

За получаване на благодат на духовните и енергийни сили управляващи Земята, а също и на предците ни има подготовка на тялото и на душата.

Преди изгрева на Еньовден тялото е добре да няма храносмилателни процеси в себе си. Постенето 2,3 или само един ден е много добър вариант за това. Добре е да имаме в себе си поета чиста вода, да сме напили от чист извор около родното си място, да сме спокойни и да излъчваме хармонична вълна. Да пожелаем от сърце добрини на близки и желания за себе си, но в името на добруването на род, общество, а не чисто и лично само за собствена изгода. Тоест – да пожелаем блага за себе си, които да предоставим за ползване и от другите души. Да може да се ползват от хората около нас. Например: развитие на таланти, умения, способности, качества.

Преди заспиване и заминаване на душата тялото трябва да е подготвено за приемане на енергията преди изгрева, защото цялата Земя започва да кънти, да приема новата вълна на централното Слънце на ВСЕЛЕНАТА – АЛФИОЛА. Нашето слънце свети с отразена светлина на Централното слънце и всяка една живинка е под отчет и наблюдение от Създателите ни.

Женския принцип по един начин приема енергията, мъжкия по друг. Важни са завъртанията по посока обратна на часовниковата стрелка преди изгрева точно 9 пъти с вдигнати ръце, а мъжете клякат и се изправят и тогава се завъртат. На изправянето вдигат ръце на горе и тогава се завъртат и клякат. След това може да берат билките на които говорят. Молят ги за съхранение на силата ми при откъсване и предоставянето и на живите същества. Обяснява се на билката, че това тяхно „берене” е с цел да послужат за лечение на същества, на хора и е нужно да пуснат силата си да достигне до нас. Добре е да сме боси и имаме връзка със земята и водата – стихията на раждане на живота на планетата да е във връзка с едни от входовете на енергийното тяло – през стъпалата. В миналото празника е честван с влизане голи във река или езеро, защото водата е от етерния свят, както казва Учителя Беинса Дуно и е течна светлина. Така тялото бива окъпано от енергиите на духовните и енергийни светове.

Земното ядро комуникира със слънцето, чрез електромагнитна и др. енергия през определени места. Някои са върхове на планини, други са светилища. Еньовден е деня в който се облива с енергия Земята от централното слънце на Вселената- Алфиола и тази енергия влиза в системата на живот на Земята, както през духовните врати, така и през енергийните – полюсите и зоните на комуникация – светилища, планински върхове, някои могили, пирамиди, обелиски. Пребиваването на такова място на човек е пряка среща с духовния импулс на ВСЕМИРНАТА БЯЛА ЛОЖА.

Всъщност Еньовден започва от лятното слънце стоене – 21-22.06 и апогея е на 24.06.

Всички други ритуали и практики може да намерите в мрежата, но ето още за привличане на безсмъртна любов, желания и още:https://videlei.com/bg/news/40-sabitiya/431-3-te-dni-eniov-den 

ВИДЕО ЗА автентично пресъздаване на празника за Еньовден тук: https://www.youtube.com/watch?time_continue=98&v=CyEDcC6BTPk&feature=emb_logo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *