Показване на 5 резултата

Лимфодренажен масаж

18.00лв.

Лимфата е прозрачна течност, която се движи в лимфатичните съдове и се пречиства от лимфните възли. Когато човек води активен начин на живот, системата се пречиства сама. Но когато сме болни се препоръчва приемането на много вода и почивка в големи дози. Недостатъкът на дългата почивка по време на заболяване е, че не се движим и по този начин и лимфата не се движи в телата ти.

Рефлексотерапия върху ходило и длан

15.00лв.

Рефлексните точки са огледало на всички органи, жлези и части от тялото. Върху дясното ходило се намират всички органи, които са разположени в дясната половина на тялото.

Когато в някоя част на тялото има проблем, при натиск в съответната точка на ходилото, се появява повишена чувствителност.
Третирайки тази точка, настъпват промени в тялото и намаляне симптомите на патологията. Намалява се чувствителността в тази рефлекторна точка.

СВЕЩЕНИ МЕТОДИ ТОМ 1 ВИДЕЛИНАТА НА СЛЪНЦЕТО

10.00лв.

Защо Слънцето е потъмняло, когато е умрял Христос? Защото с умирането Христово е дошла една велика вълна, която е затъмнила слънцето, също както ако имате една обикновена лампа, пред която пологате електрическа, обикновената лампа ще потъмнее.

СВЕЩЕНИ МЕТОДИ ТОМ 2 ЛУНАТА

5.00лв.

Опит: Ако искате да се лекувате, може да турите във вода сребро и тогава да прекарате лъчите на Месечината през среброто и така да се лекувате – това изисква знание. Вие може да направите опит. (виж цитат 185 – бел.съст.)
Жената самарянка – 12 февруари 1939 г.. НБ. София