Публикации

Как да привличаме хармонията в дома си

kashta zeleno dzen fan shui 62977 500x334

Добро утро..:)

За да ни е хармонично ежедневието от днес нататък…. За да се срещаме и привличаме подобни хора с нашата вибрация, интереси, намерения, да сме в хармония с природата и тя да ни „разпознава“, и дава благата си в изобилие, да се ползваме от нейните блага, енергии за лечение, баланс, хармонични процеси в телата ни-физическо и енергийни…

То трябва да правим някои прости правила…Днес започваме с първото. Ставаме сутрин И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЛИЗАМЕ от леглото с десен крак.

kashta zeleno dzen fan shui 62977 500x334Защо?

Десния крак прокарва една линия на движение в този свят, когато се започне с него. Бариерата-тънката пелена на невидимия свят се „протяга“ във физическия с определени светли сили, когато ставайки от точката на влизане в Матрицата на нашия – леглото в което сме се събудили-мястото, където душата влиза във физическия носител -първото движение на физическото тяло, „подписа“ за активност през деня е даден с десен крак- с намерение на еволюционно проявление чрез едната страна на Силата-бялата.

Тогава „вихъра“, който те следва е с преобладаваща действеност на Светлата страна. За да засилим тази действеност ВТОРОТО НЕЩО, което правим е да си оправим леглото. Защо? За да може да внесем хармонията в точката на появяване-леглото и така, чрез хармонични кръгове да оправим още нещо в дома си-обувки, маса, предмети- да излезем навън и да разпростираме хармонията в този ден…Добро утро..:))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *