Публикации

Какво е скрито в дебрите на Странджа-кивота? Богинята бастет? Или неизвестните години на Исус Христос…?

 

Съществото има маска на лицето. Маска с образ наподобяващ котка или лъв.

До главата му има малка пирамида, от жълтеникав материал, може би злато с око на върха и две цилиндрични тръби от различен метал (мед и цинк).

Най главното е това, което е в ръцете му. Устройство или уред, изобщо нещо имащо цилиндрична форма. Поради енергийното поле около него не можех да видя подробности.

Това устройство е средство, съдържащо всякаква информация за историята на Вселената, на Земята и човечеството не само 2000 години назад, не 10000, не 100000, а 100 милиона години и повече, до предела на нашите интереси.

То дава отговор и за нашето настояще и нашето бъдеще.

Това е средство за връзка с Космическия разум.

Съществото в саркофага има връзка с древния Египет.

Има и съкровища, които му са поставени в няколко древни минни галерии, намиращи се в района, които след това са били затрупани.

В България, планина Странджа, област около Малко Търново се крие може би най-големия секрет, носещ информация за миналата история на земята, за зараждането на човечеството и за възможното му бъдеще.

Информацията е в нещо като капсула на времето и устройство за свързване с Отците основатели.

Там е едно от местата за възможна директна връзка, за установяване на контакт с Неизвестното.

Това, което предстои да се случи ще окаже влияние на човечеството и ще даде решителен тласък в познанието и самоопределянето на хората и тяхната връзка с Вселената.

Свързано е и с археологическо откритие на останките на същество, имащо връзка с древния Египет.

Това същество го видях поставено в саркофаг. Има два саркофага, единият е каменен, а другият намиращ се вътре от някакъв черен лъскав материал.

Съществото има маска на лицето. Маска с образ наподобяващ котка или лъв.

До главата му има малка пирамида, от жълтеникав материал, може би злато с око на върха и две цилиндрични тръби от различен метал (мед и цинк).

Най главното е това, което е в ръцете му. Устройство или уред, изобщо нещо имащо цилиндрична форма. Поради енергийното поле около него не можех да видя подробности.

Това устройство е средство, съдържащо всякаква информация за историята на Вселената, на Земята и човечеството не само 2000 години назад, не 10000, не 100000, а 100 милиона години и повече, до предела на нашите интереси.

То дава отговор и за нашето настояще и нашето бъдеще.

Това е средство за връзка с Космическия разум.

Съществото в саркофага има връзка с древния Египет.

Има и съкровища, които му са поставени в няколко древни минни галерии, намиращи се в района, които след това са били затрупани.

Над затрупаната галерия със саркофага има голяма скала.

В определени моменти, до скалата може да се види енергийно поле, във вид на светлина.

Хората придружаващи съществото, участвали в поставянето на саркофага и затрупването на съкровищата са били отведени и умъртвени.

КРАТКА ИСТОРИЯ ЗА СЪЩЕСТВОТО НАМИРАЩО СЕ ТАМ

След последния голям световен катаклизъм, известен ни като загиването на Атлантската цивилизация, отците Основатели решили да преместят небесно тяло, което да балансира Земята, което да спомага за ускорение развитието на интелекта, което да донесе светлина в тъмнината.

Това небесно тяло е открито, проектирано, моделирано и поставено в орбита около Земята преди около 11000 години. Това небесно тяло известно ни като Луната не е било в орбита преди това.

При поставянето му в орбита около Земята се е образувала огромна приливна вълна, която е предизвикала всемирен потоп. След преместване на Луната на предвидената орбита, потопа е спаднал. Той е продължил в различните области на земята до 50 дни.

Няколко хиляди години след това на Земята са били изпратени учители, за да подпомогнат развитието на цивилизацията. Един от центровете е бил в древен Египет.

По различни причини, един от първите посветени ученици и в последствие превърнал се в главен учител в Египет е поставял маски на лицето си. Може би за да прикрие белег на лицето. Тези маски са имали образ на лъв или котка.

В негова чест е бил построен монумент известен ни в днешно време като Сфинкса на Египет. В оригиналния си, непреработен вид той е имал лъвска глава.

Обожествения приживе учител е живял около 800 години. При наближаване на момента за преминаването му в другото измерение, той идва в това отдалечено място – Станджа планина. Главно, за да скрие този уред, това устройство за връзка с Вселената, който да бъде открит отново, когато човечеството е готово за това.

Този район е бил известен в Египет, като един от главните доставчици на високо-енергийно заредени изкопаеми като метали, минерали, кристали и др.

Тези материали са били използвани за изработка на египетските цилиндри, използвани масово от населението.

Времето на връзката с Отците основатели е дошло!

Сега знам точната дата за това събитие!

Аз съм готов за това!

В началото ще има само неколцина посветени, които ще са свидетели и участници.

Скоро след това ще се развият събития, засягащи цялото човечество.

Това е в резюме, първоначалната информация, която получих. Разбира се от гледна точка на нормалното човешко мислене, всичко изглежда много грандоманско, фантастично и непостижимо. Но след обучението на Исус, аз виждам света по друг начин.

Тази информация е толкова силна, толкова вдъхновяваща, толкова вълнуваща, че ме накара да променя изцяло и окончателно начина си на живот. От жител на Лас Вегас, с добра кариера и социално положение аз в момента съм безработен жител на село Сливарово (Кладара), до Малко Търново, на 500 метра от река Резвая (Резовска), до границата ни с Турция. В селото има седем жители,… а аз съм осмия.

И така през 2004 година се върнах окончателно в България. Тук открих, че за района в Станджа, има доста събития потвърждаващи информацията, която получих в Америка. Всеки от фактите и събитията свързани с легендата за гробницата на Бастет само затвърждава увереността ми в правилността на пътя, който съм избрал. Изпълва сърцето и душата ми с радост и щастие от директното ми участие в невероятните събития развиващи се в момента.

Ето някои от фактите и събитията, които открих, че са свързани с легендата за гробницата на Бастет.

Бастет (Баст) е богиня от Египетския пантеон. Тя е покровителка на радостта, любовта, плодородието и веселието. Покровителка е на бременните жени.

Тук ще отворя една малка скоба за историята на Хор – Богът Слънце на Египет отпреди 3000 години пр. н. е., която е следната:

  • Хор бил роден на 25-ти декември, от девицата Изида Мери.
  • Неговото раждане е съпроводено от звезда на Изток, която кара трима крале да я следват, за да се поклонят на новородения спасител.
  • На 12 години, бил учител на заблудени деца.
  • На 30 бил покръстен от лице познато като Анап и така започва мисията си на духовен водач.
  • Хор имал 12 ученика /последователи/, които пътували с него, свидетели на чудеса като излекуване на болни, или ходене по вода.
  • Хор бил познат под много имена, като „Истината”, „Светлината”, „Богопомазан Син”, „Божий Пастир”, „Божи Агнец” и много други.
  • След като бил предаден от Тифон, Хор бил разпънат на кръст, погребан и след три дни възкръснал.

Тази история, като че ли ни е позната

Център на култа към Бастет бил град Бубастис, намиращ се на изток от делтата на река Нил. Там според Херодот се намира и един от най-хубавите храмове със статуя на богинята, която според някои източници е Слънчево божество, сестра-близнак на Хор.

Името на тази богиня се свързва с една област в седловината Градището, близо до Малко Търново, в Странджа.

Всичко започва в началото на 1981 година с една карта, незнайно как попаднала в ръцете на иманяр от района. Според Красимира Стоянова, Ванга проявила интерес към тази карта и споделила някои неща свързани с нея. Пророчицата разказва за каменен ковчег от черен гранит, скрит дълбоко под земята и изписан с непозната за нас писменост. Донесен е преди хиляди години.

„Дори и да намерят този саркофаг, няма да могат да разчетат писмото. А то е много важно! Защото с него е записана историята на света – две хиляди години преди нашето време и две хиляди години след него.

Този саркофаг е скрит по нашите земи от хора, които са дошли по вода от Египет. Вървели са с камили. Имало е роби, войници и висши началници. Една нощ при пълна тъмнина и при пълно мълчание ковчегът е бил спуснат надълбоко и зарит с огромно количество пръст, а хората, които са участвали в тази работа, до един са избити на мястото. Така тайната е запечатана с потоци невинна кръв, за да дочака времето, когато ще бъде открита, показана на бял свят и разгадана от хората. Това е едно хилядолетно послание с безценна стойност.“ – добавя Ванга.

Тя описва мястото, където трябва да отидат – близо до Малко Търново в седловината Градище в Странджа планина. Красимира Стоянова с още четирима спътници намира това място и го посещава на 4 и 5 май, както й казва Ванга. Там през нощта срещу 5 май, с появата на първия лунен лъч те имат мистично преживяване. На скалата пред тях се появява холографско изображение на две големи човешки фигури, които те определят като мъже. Единият е застанал прав, а другият, който прилича на фараон е седнал. Картината е изумителна и се запечатва дълбоко в съзнанието им.

Някои хора твърдят, че на мястото, за което говорим има гробница на богинята Бастет и нейно изображение може да види. Пенсионираният учител по история Янко Харбалиев разказва:

„Това е богинята Бастет. Изобразена е като жена с всички атрибути – седнала, краката до коленете се виждат. С дълги коси, сплетени, както египетските фараони са си слагали косите. Главата й е на котка. Като се загледа човек , може да види главата на богинята Бастет“.

Според писателят Н. Фъртунов, Людмила Живкова още по време на специализацията си в Оксфорд през 70-те години се среща с висш представител на британското разузнаване МИ6. Той й съобщава, че с помощта на британските СДВ станции (станции за сканиране със свръхдълги вълни) в близост до седловината Градище в Странджа планина са открили кухина с удивително правилна кубична форма, което навежда на мисълта, че не е от естествен произход.

В началото на април 1981 година под покровителството на Людмила Живкова е сформирана експедиция от петима души, между които ръководителя на служба „Културно наследство“ Кръстю Мутафчиев и племенницата на Ванга – Красимира Стоянова. Скоро след това Людмила Живкова почива при странни обстоятелства и работата по разкопките е прекратена. Красимира Стоянова прави повторен опит да продължат с разкопките, но за съжаление – неуспешен. Скоро след това Кръстю Мутафчиев е осъден за злоупотреби и всичко приключва. След години двамата с Красимира Стоянова издават книги, но версиите им доста се различават. Според авторът на „Хомо сапиенс за хомо сапиенс“ по време на разкопките са открили находки с извънземен произход. Той лансира и идеята за гробницата на богинята Бастет на това място. Говори за ръкопис, наречен „Ребусът“.

Според Красимира Стоянова пък никога не е ставало въпрос за подобна гробница и за извънземни находки. Тя твърди, че са изкопали само една дупка и нищо повече. Казва, че истината за онова, което се намира скрито дълбоко под земята ще излезе наяве тогава, когато му дойде времето. Когато хората са готови да приемат тази информация.

Сега вече почти всички участници в тази експедиция не са сред нас. Дали седловината Градище е свързана по някакъв начин с египетската богиня Бастет и дали и какво са открили участниците в злополучната експедиция, няма как да разберем. Тайнствената планина Странджа продължава да крие своите тайни.

И така, ето как продължи моята история

Трябваше да бъда на връх Градище до Малко Търново, където се намира това сакрално място на 08.08.08!

Ден преди да отида на срещата бях предупреден от изключителната контактьорка Йорданка Николова от град Стара Загора да не отивам на върха, защото енергията, която ще бъде излъчена по това време ще е от такова естество, че може да премина в … “другото измерение”.

Това беше сериозно предупреждение. Един от посветените, мой близък приятел, Бранимир, също ме съветваше да не рискувам.

Но как бих могъл да се откажа от посланието получено преди толкова години и заради което си бях променил живота.

Нямах никакво съмнение че трябва да бъда на мястото на „срещата”, дори и да се наложи да мина в другото измерение.

И така на седми август 2008 потеглих към върха. Знаех върха, виждах го, но когато навлизах в гората по стари горски пътища и пътеки, непрекъснато обърквах посоките. По едно време закъсах с колата и ми отне няколко часа докато я оправя. Както и да е… времето напредваше и не можах да открия пътя до върха, затова останах на около 500 м. от него на една поляна, от където можех да го наблюдавам.

Борех се със съня… някъде около 3 часа сутринта при едно от пробужданията ми видях нещо странно. Върхът беше обвит в мека светлина. Да, върхът светеше. Изведнъж се появи ярък червен лъч, който отиваше нагоре. Слязох от колата и видях, че над върха имаше светещо тяло в триъгълна форма. Тялото се очертаваше ясно от червен триъгълник със същата светлина като лъча свързващ го с върха. Аз носех и видео камера, за да заснема каквото би се случило, но докато я изкарам от колата, всичко това изчезна.

На сутринта най-после достигнах до мястото, известно като гробницата на Бастет. Заснех го подробно. Имаше следи от предишни разкопки правени със сериозна техника.

Вътрешно усещах че нещо не беше наред, но не можах да разбера какво е то. Там има много силно енергийно излъчване, което е трудно да бъде понасяно за по-продължително време.

Някаква птица прелетя с писък и тогава разбрах, че … около мен нямаше живи същества. Нямаше птици, нямаше дори мухи и комари, с които бе пълна гората предишната нощ, не видях мравуняци.

Някъде около обяд започнах да чувам много слаб звук идващ от гробницата. Бях на около 20 метра от нея. Първо помислих, че ми се причува. Но не беше така. Звуците продължаваха. Имах чувството, че подслушвам чужд разговор или че на мен ми се казва нещо. Аз зная много езици, чувал съм и най-различни звуци през живота си, но това беше нещо като че ли … извънземно. Каквото и да бе това, то остана в мен и след няколко месеца започна да се разкодира.

Сега разбирам, че имаме възможност да разберем какво Отците Основатели искат да знаем и за какво да се подготвим.

Да ви кажа ли, в общи линии, какво беше посланието?…

И така, посланието е за: Най-голямото събитие, предстоящо пред човечеството.

Информацията за него не е нова. То се знае и очаква от край време.

Новината е че, Времето за настъпването му е дошло!

Две основни идеи ми бе казано да споделя с вас:

1. Предстоящите възможни, дори апокалиптични промени, които ще променят всичко около и в нас.

2. Къде, в нашето тяло се намира физическия орган за връзката ни с метафизичното, с космическия разум, с вселенския “интернет”, от който можем да черпим всякаква необходима ни информация. Как и кога ще станем същества от следващото измерение.

1 . Има два основни фактора, които може да ПРЕДИЗВИКАТ ПРОМЕНИ на земята. Те МОГАТ ДА променят ФУНДАМЕНТАЛНО ЖИВОТА И географията НА НАШАТА планета

На 21.12.2012 Земята ще бъде в абсолютно подравняване със слънцето и центъра на Млечния път, галактическо събитие, което се случва само веднъж на всеки 25800 години. Никой не знае какъв ще е ефекта на това съвпадение върху земята, но е възможно да бъде значително. Геофизиците имат теория, според която този феномен се нарича промяна на полюсите, при което цялата мантия на земята ще се премести в рамките на дни, дори на часове, променяйки позицията на северния и южния полюс. Това ще предизвика световни катастрофи. Земетресения ще разтърсват всеки континент. Масивни цунамита ще изтрият градовете по крайбрежията. Ще бъде съвършена планетарна катастрофа. Колкото и невероятно да изглежда това предвиждане, то е подкрепено от науката. Алберт Айнщайн първи го предположи през 1955. Нови проучвания на Принстънския университет доказват, че полюсите са се променяли и преди. Северния полюс е бил в Тихия океан, преди 800000 години, разполагайки Аляска на Екватора. Дори и тази промяна на полюсите да е продължила бавно през годините, то тя е предизвикала глобална промяна на климата и преместване на морските нива. Ако е преминала бързо е предизвикала планетарни катастрофални бедствия и масово изтребление на живите съществата.

– Приближаващата среща с “НИБИРУ”, “РАЗРУШИТЕЛЯ” или както също я наричат – ПЛАНЕТАТА “Х”.

2. Къде, в нашето тяло се намира физическият орган за връзката ни с метафизичното, с космическия разум, с вселенския “интернет”, от който можем да черпим всякаква необходима ни информация.

Как и кога ще станем същества от следващото измерение.

Медитирайки ми бе казано и видях какво е бъдещето на обмена на информация на нашето човечество с космическия разум. Но преди да продължа с космоса, да се концентрираме върху нещо по земно.

Това е интернета.

Този феномен се развива с все по-бързи темпове, превръщайки го в световен център за обмен на информация и знание.

Той става все по-обхватен и опростен за ползване. Вече има сайтове, където с натискане на клавиша на мишката получаваме милиони места за информация по интересуващия ни проблем. Има и програма, все още в начален етап на развитие, която ни дава готов, разработен отговор на вълнуващите ни въпроси извлечен от цялата налична информация в интернета, вместо ние да си я търсим сред безбройните сайтове.

Това не започва ли да прилича все повече на разговор със световното познание?

Задаваме въпрос и получаваме отговор от света. Вече няма значение от къде точно идва отговора и кой го дава. Просто получаваме отговор от световното познание.

С развитието на нанотехнологиите, компютрите ще бъдат променени и намалени до големината на миниатюрен биологичен чип. Този чип-компютър би могъл, за удобство дори да се имплантира в тялото на човека.

При необходимост, само с помощта на мисълта ще можем да се допитваме до световното познание – „интернета” и да получим и разберем отговора на интересуващия ни въпрос.

Значи бъдещето на нашата цивилизация е да имаме възможността да станем част от световния разум. Човечеството вече има технологични възможности за осъществяването на тази идея.

А дали във вселената съществува „космически интернет” – вселенски информационен обмен?

– Да съществува.

– Можем ли да се свързваме с него?

– Да можем.

– Но как и с какъв „уред”?

Биологичния „компютърен чип” за връзка с безкрайното, с „космически интернет”, с Бога, е поставен във всеки от вас от момента на Създаването.

Вижте, това което видях и аз, а именно един символ, …обикновената шишарка. Шишарковидния символ е бил много важен, от древни времена …та до наши дни.

Защо ли?

Още при Шумерите виждаме шишарковидни символи.

Защо са всички тези символи, които стават все по-директни, когато продължим нататък.

Защо всички тези култури по света се фокусират на шишарковидната форма.

Това е жезълът на Озирис, богът на подземния свят на Египетската митология.. Виждаме неговия жезъл, който изобразява издигащото се кундалини. Змията, която още представлява ДНК …и тука на върха, когато кундалини енергията се издига,… към какво те гледат?

Това е шишарката, в която всички тези енергии се събират.

А това е вавилонския бог Тамус и както виждате той държи шишарка.

Така че отново… това е много могъщ бог и виждаме показването на същия тип символизъм.

И отиваме в хиндуизма. Богът е Шива, богът на разрушението на старото и даващ път на новото.

На какво прилича косата му? На какво прилича главата му? Прилича на шишарка…Има връзка с неговото трето око и змията овъртяна около главата му. Същата иконография отново. И това е толкова силно в хинду традицията, че дори и сега е обикновена практика да се носи символа на третото око на челото.

При Будизма… отново същото нещо.

Сега да погледнем на по-скорошни богове.

Бакхус… виждате това на жезъла му. Какво е то?

Отново шишарка. Защо наричаме спирт твърдия алкохол … защото спирит значи и дух. Защото отваря вратата за тези духовни влияния. И древните са знаели това, затова са ги наричали спиритс.

Те са знаели, че пиенето отваря „шишарката” и за това са я сложили на върха на жезъла.

Дионисий … на върха на жезъла има какво? …Шишарка.

Тази снимка е от мексикански бог държащ борови шишарки

Какво ли символизират те?

Бронзовата ръка, на Римски мистерии от култа на Дионис, датира от края на Римската империя, когато всички форми на предсказания от гледане на ръка до астрология, процъфтяват. Ръката носи символи. Поклонниците на Дионис довеждат себе си до безумие, в което те могат да получат визии за бъдещето.

Обърнете внимание на шишарката на палеца на ръката. Смятам за много интересно, че Шишарката е тясно свързана с този култ, чиито акцент беше върху секс оргии, и предсказания за съдбата.

Вижте и най-голямата борова шишарка в света … на площада на Ватикана.

Питам се какво ли означава този символ. Защо символа на шишарката е толкова важен, че така упорито се е настанил в символиката на култури и религии от времето на древната шумерска цивилизация, … та до наши дни.

– Това е, което открих за себе си и ми бе казано да го споделя с вас. Което „открих” в същност се оказа известно на посветените от хиляди години.

А ето и голямата тайната, голямата тайна за „третото око”, за физическия орган в нас, който ни дава възможност за връзка с космическия разум, с вселенския „интернет”, с Бога?

Това е част от нашия мозък, която е генетично заложена и която може съзнателно или не да бъде използвана за такава връзка и получаване на информация директно от „Бога”.

Това е заложен още при създаването на човека, по образ и подобие божие, „космически, божествен интернет чип” за връзка с вселенския интернет.

Това е легендата за „Третото око”!

Чрез него посветените могат съзнателно да се докосват до информация, която ги превръща в пророци, гадатели или ясновидци.

А можете ли вие да станете „посветени”?

Да, ако го желаете!

„ТРЕТОТО ОКО”

Третото око може да вижда извън физическата реалност през системата на чакрите, когато ние медитираме или търсим отговори от по-висши вибрации.

Къде се намира центърът, който фокусира енергията на всичките ни чакри и как става връзката ни с вселената.

Къде е този център, … защото центърът е, където се случва цялото действие.

Защо е така?

В центъра на нашия мозък има малка жлеза, наречена шишарковидна жлеза – Пиенална (Епифизата), която виждате тука и се нарича Пиенална-шишарковидна, защото…има формата на шишарка.

Тя се намира в точния геометричен център на мозъка …точно тук…

Докато физиологичната функция е била неизвестна до съвременността, то мистичните традиции и езотерични учения отдавна знаят, че тази част в средата на мозъка е свързващото звено между физическия и духовния свят.

Да, това е значението на символа на шишарката, който видяхме в началото.

ПРИКАЗКАТА ПРОДЪЛЖАВА

Искам още веднъж да припомня, че цялата тази информация, получена на мястото известно ни като „Гробницата на Бастет”, всичките тези разговори идват само във форма на енергия, във форма на мисли, във форма на идеи. Това са мисли, които могат да идват от подсъзнанието ми. Може да е информация, която да съм учил или чувал през годините от различни източници. Това са мисли, които ми идват по време на медитация и са “преведени” на моя език според това както аз съм го разбрал и речниковия запас, който притежавам. Аз нямам начин да го докажа, нито пък искам да го доказвам. Нищо от което казвам не трябва да се приема като, правило догма или закон. Освен ако има някакъв смисъл за вас. Ако ви доставя удоволствие. Ако вие го желаете и ви прави щастливи.

И така на добър час…

В процеса на изследването на обекта и случките около него трябва да потърсим още информация и отговори на въпроси като:

– Какво още не знаем за този случай?

– Всичко ли, което знаем е истина?

– Още колко потвърждения ни трябват?

А също така, към каква част от обществото може да бъде насочена информацията от този семинар и каква би била тяхната реакция?

Павел Дойчев,

4 септември 2010 г,

Малко Търново

Конференция „Мистерията Бастет”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *