Публикации

Какво е важно за този ден – храна, луна, действия, бездействия заблуди и др.. енергиите на луната и информация за състояния от човешкия живот

Дата: 28.09.2012, Петък 

Цвят: Розов/Светло син
Планета: Венера
Песен: Фир-фюр-фен
Храна: грах, сусам, череши, ябълки, сини сливи, смокини, вишни, ягоди, малини, дини, мащерка

Мисъл за деня:
Мнозина говорят за Божията Любов, а не могат да се примирят… Да престанем с тази самоизмама! Онзи, който люби, той слугува на всичките. Тъй както Бог слугува, тъй да слугувате – то е Любов. Когато всичките хора станат така силни да слугуват, тогава ще се прояви Любовта… Аз не говоря за обикновените слуги, които се ценяват за пари. Според мене най-учените хора трябва да станат слуги в света – светът така ще се изправи.

Упражнение на седмицата:

Съвременните хора си навличат ред нещастия от много спане. Не лягат навреме, когато трябва да спят, и не стават навреме, когато трябва да стават. Тази работа е много проста. Кокошките по кое време лягат? Те знаят, че когато залезе Слънцето, има много тренове за другия свят, съобщенията за другия свят са много добри, но по-късно след 22, 23, 24 часа треновете са редки, ще трябва да чакат. Не може да отидеш в другия свят, ще бъдеш буден на гарата, ще чакаш, но щом се качиш на пристигналия трен, е лесно. Той ще те носи в другия свят.

Упражнение:

Излез навън вечерно време и наблюдавай небето в продължение на 10–15 минути, опитай се да се свържеш с Бога и светлите същества.
Кажи формулата: „Господи, благодаря Ти за живота, който Си ми дал. Аз искам да вляза в Новия живот – живота на Любовта“.
Като правим това, неприятностите, които са определени да имаме за другия ден, ще минат по-леко.

Фаза – Растяща Луна – между Първа четвърт и Пълнолуние

Един ден след точния аспект на фазата Първа четвърт процесите се стабилизират и периодът на растеж продължава до Пълнолунието. В природата този момент отговаря на прехода между пролет и лято, а в жизнения цикъл на човека – на юношеството и младостта. Човек се намира в добро разположение на духа, организмът е наситен с енергия и сили, работоспособен, готов да разгърне максимално своя потенциал. Ако сте изпуснали третият ден след Новолунието като начален за започване на нова работа, сега периодът също е благоприятен, за да осъществите замислите си.

В момента е Тринадесети лунен ден

Символ – колело.

През този ден могат да се повторят много ситуации от миналото, могат да се проявят стари проблеми. Ако при вас се връщат стари неща, значи, нещо не сте изпълнили както трябва. Отнесете се към това внимателно, постарайте се да се освободите от товара на миналото – и ще получите нови сили за бъдещи дела.
В миналото в този ден са пекли хляб, прели са прежда, изготвяли са кръгли талисмани. Денят е благоприятен за работа в колектив, за учене и получаване на нова информация. Днеят не благориятства започването на сериозни нови дела.
В тринадесети лунен ден вървят процеси на подмладяване на организма. Добре се усвояват лекарствата и козметичните средства. През този ден може да се премахват петна, бенки, бръчки. Полезна е банята и сауната. Болестите на този ден могат да бъдат продължителни.

Луната е в знак Риби

Минавайки през знака Риби, Луната прави хората свръхсетивни и те по-лесно възприемат фините вибрации от Космоса. Склонни са към големи прозрения, но и към силно безпокойство. Изпитват нужда от защита. Чувствата и емоциите вземат превес над логиката и разума. Настроенията зависят от обкръжаващата среда и бързо се променят. Възможни са интересни философски и религиозни открития. Хората, вярващи в Бога, започват да търсят връзката с Първоизточника и изпитват желание да се слеят с него.
Дни, подходящи за обмисляне на идеи и за предварителна подготовка на предстояща дейност. Благоприятен период за встъпване в брак, за работа с институции и спонсори, за сключване на договори, за общуване с хора, чиито професии са свързани с морето. Добро време за правене на закваси (особено при новолуние). Прекрасен период за творческа работа и духовни занимания. Сега е моментът да се прояви състрадание и милосърдие към хората и да се проумее, че всички сме едно цяло. Чудесни дни за медитация и молитва. Препоръчителни са бани на краката, които са много чувствителни в този момент. Рефлекторните зони на всички органи са там и това е възможност да се активизира дейността им. Ако използвате цветотерапия, за да релаксирате, използвайте цветовете на морските вълни – светлосиньо, синьозелено и по-наситено синьо.
През това време да се оставят големите проекти. Неблагоприятен момент за прекаляване с плътските наслади и за тайни любовни връзки. Съществува опасност от измами и заблуждения. Илюзиите се смятат за реалност. Да се внимава със здравето. Противопоказна е консумацията на алкохол и психотропни вещества, защото се усвояват лесно от организма. Стъпалата са много чувствителни ? да не се ходи много. Желателно е да не се използват нови ароматни масла, защото, кожата е уязвима и съществува опасност от алергични пристъпи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *