Публикации

Какво прави от момичето жена, от жената опитна жена и от опитната жена зряла, и опитна жена…Замисляли ли сте се..? Ами много просто….

Количеството живот, което тя е натрупала или с други думи казано – опита.

И не само опита, но и изводите, които са направени въз основа на този опит. И не само това, но опита, изводите и решенията, които взима една жена…И не само това, но опита, изводите, решенията и отстояването – подържането на поведение вследствие на това решение- защитаване на позиция и отстояване или с други думи казано от Всемировия Учител Бодхисатва Беинса Дуно – „устой”. ( Като казва Учителя – на този свят сме да се научим на устой, не на Любов..Тя се учи другаде, тук само се проявява.

Това на Земята не е училище за Любов, а една от функциите му е за проявяване на това състояние – Любов…)

Но да се върнем на темата. Ето това – гореспоменатото – прави от момиченцето зряла и опитна жена. И от момчето – мъж.

И когато има повече разум се говори за опит, но когато има разум и логика – говорим за взета поука…Но осмислянето става с ума…

Осъзнаването става с ума, разума и чувствата…Но освестяването идва с ума, с разума, с чуствата и съзнанието ( съзнанието е функция на свръх съзнанието ), а съзнанието е това, което управлява душата в този свят – било мъж или жена. Това, което събира, управлява и разпределя преражданията, уроците – коя душа на коя какво ще причини и др. неща…

Скоро повече ще поговорим по въпроса на национално ниво и така…

С две думи съзнанието е „диспечера” на душата съобразно преражданията и във всеки един живот, и кога, какво тяло да заеме съобразно физическите, социални, семейни и нардностни, племенни, расови и др особенности. Какви уроци да си вземеи така…За свръх съзнанието вече говорим за други неща там – то е непознаваемо на тоз етап от повечето индивиди стоящи все още в областа на храненето със себеподобни братя по разум – животните, непрактикуването на духовно поведение и др. неща, но неискам да засягам никой..:))

И така…Къде го чукаш…Къде се пука…:))

Откъде тръгнахме…Къде стигнахме..:))

Хайде да спирам, че може да си умуваме така цяла година..Лек ден..:))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *