Публикации

С.Сверюкова. Каква ще е съдбата на китайците, а негрите? Oтваря ли се черепа им?

images copy

 

Каква ще е съдбата на китайците…

„Между тях има хора с голяма древна мъдрост, предавана от род на род.

images copy

Сега е последното им физическо изменение, след което ще се запази сегашната им физика. Ще се разви­ва само умът им. С всяко новодошло поколение умът се избистря. Там има единици, които притежават из­ключителна мъдрост. Тази раса няма упадък, още ще върви, няма застой. Ще се прераждат още много ду­хове.

В негърската раса рядко има умни хора. Бавно вър­ви развитието им. След много много дни ще започнат да променят цвета си в тъмно бежов, светло кафяви, но расата им ще се запази. Числеността им няма да е много голяма. Евреите стоят на първо място по ум, на са малко на брой. След тях са китайците.

Познавали ли са по-висши енергии?

Дадено е било на малцина. Те са били с по-развит ум. Имали са елементарни летателни апарати, с които са летяли на малка височина.

Нещо като три съединени дъски, отпред с пер­ка. Много по късно идват хора, които са боравели и с взривни вещества. Те са имали голям ум и голяма мъдрост.

(глас)

Ще се хвърли много светлина близките няколко го­дини и тая светлина ще се възприеме. Земята сега на­бъбна и ще даде. И етера ще даде. Земята чака за това време. Човешкият ум ще възприеме много светлина в духовно отношение.

Ще има бич Господен, ще се потресе Земята. Мо­лете Отца да се съкратят тези дни.

(глас)

Измененията на лицевата част на черепа ще зави­си от развоя на индивида. Челото му ще е по-изпъкнало. Физиката ще се смалява, а умът ще расте. Леко изменение ще има в черепа – ще се отворят шевовете на черепа, незабележимо за физическо око, а само за духовно развитото.

Всеки шев е свързан с определен силов център на ушите. Има дванадесет центъра. Главата има един, който допълва. Щитовидната жлеза ще се развие. За напредналите същества, като че ли по заповед ще се развиват съответните центрове и по своя воля всеки ще може да развие съответен център. Човешките жле­зи, ръководещи съответните центрове ще се развиват в по-голяма степен и там ще се дадат неща, които до сега не са дадени. Досега е имало само единици с развити жлези за съответните центрове. Азът ще кон­тролира всичко, той ще ръководи. Силовите центрове ще бъдат в услуга на главния мозък“.

Слава Севрюкова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *