Клуб Виделей

Нашата мисия

Ние от Фондация Виделей правим всичко възможно да откриваме и популяризираме истината за българската история, духовните учения, възниквали по нашите земи, древни енергийни центрове и светилища и др., да въздигаме от забравеното минало великото учение на богомилите, да извисяваме българския дух и култура и да работим всеотдайно за утвърждаване на общочовешките ценности и морал в България и по света.

Виделей през годините…

През тези 17 години от създаването ни, постигнахме много! Имаме проведени стотици стационарни и пътуващи семинари, проведени няколко хиляди лекции с изтъкнати наши учени, историци, писатели и др. Създадохме над 1300 видеа и хиляди статии. Популяризирахме, разпространявахме и съхранявахме българския дух, култура, традиции и духовни ценности в България, Европа и света.

За цялата тази дейност се изразходват много финансови средства и много труд. Всички такси за наем на зали и снимачна техника, обработки на записаните видеоматериали, преводачески услуги, техническа поддръжка на сайта ни, каналите в youtube и страниците ни във фейсбук, разходи по пътувания, заплащане на хотели и транспортни разходи на нашите лектори, заснемане на интервюта,  и още много други разходи се заплащат и са възможни благодарение на Вашата подкрепа!

Вашата подкрепа!

Можете да ни подкрепите и станете членове на нашия клуб! Заедно да запазваме духовните ценности на България!

Като член на клуба Вие имате право да:

 1. Участвате в организираните срещи на клуб Виделей, с участието на интересни лектори, духовни наставници, обучители в енергийни практики, хора със специални умения и мн. други.
 2. Имате достъп до онлайн библиотеката на Виделей, която съдържа над 37 000 сканирани книги.
 3. Достъп до енергийните съоръжения в новия офис на Виделей в София.
 4. Научавате първи за предстоящите пътуващи семинари, сбирки, лекции и други дейности на Виделей.
 5. Имате възможност да предлагате и поръчате теми и лектори за следващи събития, видеозаснемания и др.
 6. Получавате допълнителна, по-задълбочена информация и материали по различни теми.
 7. Участвате в организирания пътувания и специални семинари само за членове на Виделей.
 8. Приоритетно записване за пътувания в страната и чужбина
 9. Ползвате от 5 до 20 % отстъпки:
  – при участие в семинари;
  – при участие в пътуванията, организирани от Виделей;
  – при закупуване на продукти от нашия магазин – книги, енергийни съоръжения, дрехи и хранителни добавки.
 10. Имате възможност да използвате всички канали на Виделей (YouTube – 8 милиона гледаемост, уеб сайт, 20 групи и страници във Фейсбук, ТВ. Предаване, качено и в интернет) за разпространение на информация за своята дейност.
 11. Ще имате достъп до непубликувани видео материли през годините, както и за в бъдеще. Тези видео материали са свързани с различни обучения, които не се преподават обществено, както и изнесена информация със по-специфичен характер.

Клубната карта важи за срок от една година.

Клубна карта „Благодетел на Фондация Виделей“

Като благодетел на Фондация Виделей вие имате право да: Участвате във всички  клубни срещи на клуб Виделей, с участието на

Клубна карта „Поддръжник на Фондация Виделей“

Като поддръжник на Фондация Виделей Вие имате право да: Участвате в 5 клубни срещи (годишно) на клуб Виделей, с участието

Клубна карта „Съмишленик на Фондация Виделей“

Като съмишленик на клуб Виделей Вие имате право да: Участвате в 3 клубни срещи (годишно) на клуб Виделей, с участието