Публикации

Мощен защитник в бъдната вечер- как лесно да си го приготвим на трапезата.

Сега е специално време за изготвяне на мощен Защитник в Бъдната вечер. Силите на Светлината вече пробиват зимната половина на деня, мрака отстъпва, удължава се деня, а това е свързвано с преобладаващото влияние и мощта на определени Светли същества,сили, които се грижат за светлината, за деня, за всички живи същества, за конструкцията, управлението и подредбата на Този Свят. Разбира се грижата е и за хиляди други наглед малки детайли, които са тухличките в голямата стена, на голямата сграда наречена Система на живот-Земя , за да увеличат потенциала си и поемат раждането, пробивната мощ на Христовата душа…Това се случва в навечерието на Рождество Христово. Небесата са готови да пропусната енергията на Сътворението, мобилизирани за крепка подкрепа на Делото на Спасителя. Всяка живинка, всяко растение на Силата е готово да съдейства. В този момент импулсирането на един такъв Помощник на Светлината – в случая чесън – с Божията Молитва и ритуал на Бъдни вечер кодира в молекулите, в енергийната обвивка, в астралната му и етерна проекция огромна сила, въздействие за защита и предпазване от други нехармонични и негативни вибрации, трептения, информации, енергии, които се внедряват по различни начини в обкръжението на био-енергийната ситема на съществата от по-висш порядък – хора и въздействат крайно отрицателно. Фолклорът ги нарича уроки, магии, лоши очи, проклятия и т.н. Ето как може да си направим прекъден чесън, който да пазим през цялата година и да ни служи като защита.

Взимате три глави небелен чесън. По възможност по-големи. Слагате ги в средата на трапезата на Бъдни вечер. Може да сложите и колкото желаете повече глави, но три от тях си ги наричате, че няма да се консумират и след прикадяването ги слагате на високо в дома.

Може да използвате и цяла връзка от десетки глави, ако имате няколко имота или домове, офиси, сгради и т.н. Ако ги събере масата ги слагате. На трапезата задължително трябва да има САМО постни ястия 7, 9 или 11!!! Когато всички напитки и ястия и плодове – всичко е сложено на масата ЕДВА ТОГАВА СЕ ЗАПОЧВА.

1. Нареждате се около маста прави всички.

2. Пали се свещ в осовната питка.

3. Казва се „Отче наш“.

4.След което най-възрастния от дома, а ако най-възрастния е просто гост – то домакинята на дома сипва в една чаша ЧЕРВЕНО вино, което е предварително поставено на масата – бутилката и започва да разлива по една капка на 4-те посока на света – 4-те ъгъла на масата, като не се намира между хората и масата, а е зад гърба на хората. Тоест те си остават в кръга около масата, а човекът минава зад тях. Почва се от източния край с думите: „От Земята никнало” – сипва една капка на източния ъгъл – отива на западния ъгъл – разлива друга капка и казва от „Бога раснало”- отива на южния, разлива 3-та капка и казва ”Като пролет да цъфти” – отива на северния ъгъл, разлива и казва” Като есен да завързва” (задължително се приключва на северния ъгъл. Енергийните меридиани вървят от Юг към Север и така се диагностицира човек от радиестезисти и т.н..)

5. Остава чашата на масата.

6. Взима се кадилника от същия човек, в който преди започването е добре да има сложен въглен или в момента се поставят само и единствено от него- той прави целия ритуал, но никой НЕ СЕ ОТДЕЛЯ ОТ МАСАТА.

7. Слага се тамян – задължително купен от църква, не от магазинче.

8. Почне ли да дими се започва прикадяването, което е кодирането, защитата, на цялото семейство, на дома, а чрез Защитника – чесъна се предава и на други места. По-надолу ще разберем как. Така Дима е започнал да излиза и сега – Внимавайте – с дясна ръка по посока обратна на часовниковата стрелка се започва прикадяването на хората, които все още са прави около масата. Минава се зад тях и се правят кръгови пасове – движения като хем са около гърдите на човека, който прави ритуала тоест сякаш сам себе си прикадява хем това става като се движи зад всеки един от хората на масата и обикаля масата в кръг 3- пъти! Почвате от ваше ляво рамо с кадилника и все едно въртите волан на кола го движите в кръг от ваше ляво рамо – сърцето – към дясно рамо пред гърдите и правите кръгове така и минавате зад всеки един от масата като гледате димът да обхване всеки един. Протягате ръка към главата му -тила за да мине дима от там. Започвате от вашето място 3-те обиколки и завършвате на вашето място. Докато обикаляте си казвате шепнешком Отче наш, а другите мълчат. След това правите вече над самата маса кръгови 3 движения от ваше място, като са по спирала – третото движение, кръгче на ръката с кадилника е най-малко и се спира ТОЧНО НАД ЧЕСЪНА! Задържате малко и докосвате с кадилника главите. Махате настрани долу до масата до вашия десен крак кадилника, докато се издими. Да, понякога става много димно в стаята, но това е много, много добро ! Продължавате:

9. Вземате запалената свещ от питата на масата и я слагате някъде настрани.

прекръствате се, взимате питката, която ще се къса, на която е била досега свещта с две ръце давате я на всеки да се прекръсти и я целуне, след което със следващия по старшинство на масата разчупвате питката, като я вдигате на ниво глава или над главата и правещия ритуала с дясна ръка повдига единия край нагоре към небето, а другия насреща – трябва да е лявата му ръка, навежда питката надолу към Земята. Раздавате парчетата на присъстващите. Трапезата не се вдига цяла вечер, дрехите с които сте били не се перат веднага, а се накисват във вода преди това. Самата вода се излива на цветя или на дърво. Чесънът – слагате го над входната врата. Така всеки, който минава бива „окъпан” от влиянието на мощния ритуал и сила на Защитника от Бъдната вечер. Тушират се негативни влизания в дома или офиса от недобронамерени хора и негативни вибрации. На секцията в дома на високо слагате другата глава и от време на време в тежки и трудни моменти може да я допирате с натъркване или ако имате много – да срежете от скилидката чесън малко, за да излиза леко летливата му субстанция до: дясно слепоочие, тил, теме, междувеждие, лява гърда, подмишници, лъжичка, пъп, средата на гръбнака, свършека на гръбнака, дясно и ляво бедро – вътрешната част, дясно подколяно, ляво коляно, дясно под стъпало, ляво стъпало. Това са входове в четирите центъра на етерния двойник, на звездното и 7-те на мисловното тяло, които се пречистват. Те са като вихри на обмен на енергии и кодирания от бъдната вечер чесън оказва огромно влияние на тези места. Засега толкова. Това е най-съществената и важна част от Бъдната вечер. Благодаря.

Статията е обект на авторско право. Никаква част от нея не може да бъде копирана, съхранявана, разпространявана по какъвто и да било начин без писменото съгласието на автора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *