Публикации

Течната светлина и кодовете – настъпва нощта срещу Водици или водокръщи (Богоявление, Йорданов ден), една от най – магичните нощи на годината. Този голям български празник води началото си от дълбока древност, още от преди христа. Свързан е с вярата в очи

4

 

ТЕЧНА СВЕТЛИНА СЕ ИЗСИПВА ОТ СЛЪНЦЕТО ИМЕННО ДНЕС С НАЙ-ГОЛЯМА СИЛА. В ПОЛУНОЩ СРЕЩУ ВОДИЦИ – БОГОЯВЛЕНИЕ – ЙОРДАНОВДЕН ВОДАТА ЗАПОЧВА ДА ЧУВА И ДА СБЪДВА.СПОРЕД УЧИТЕЛЯ ВОДАТА Е ТЕЧНА СВЕТЛИНА ПРИВНЕСЕНА В ТОЗИ СВЯТ ОТ ЕТЕРНИЯ. ТЯ КОДИРА МИСЛИТЕ НИ, КОИТО СЪЩО СА ВЪЛНА – СВЕТЛИНА И ГИ ПРЕНАСЯ МИГНОВЕНО ПО ЦЯЛАТА ВСЕЛНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА РАЗЛИЧНИ СЪСТОЯНИЯ НА ТВОРЕНИЕТО, НО И НА ВОДОРОДА- НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕНИЯ ЕЛЕМЕНТ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА. ЗНАЕМ – ТОВА Е ЕЛЕМЕНТА,ОТ КОЙТО СМЕ ИЗГРАДЕНИ, НО ГО КОНСУМИРАМЕ ПОД ФОРМАТА НА ВОДА. ТАКА КОДИРАМЕ, ПРЕНАСЯМЕ БОЛЕСТИ ИЛИ РАДОСТИ, ПРАВИМ СИ МАГИЯ ИЛИ ДОБРУВАМЕ.НИЕ ТВОРИМ  ДОБРИНИ ИЛИ ЗЛИНИ С НАШИТЕ МИСЛИ, НАСТРОЕНИЯ, МОЛИТВИ, НАРИЧАНИЯ.НИЕ СВЕТИМ И КОДИРМЕ ВОДОРАДА ВИЖТЕ КАК – започваме отдалече:

Народът на Слънцето винаги е почитал водата, като символ на Живота и Сътворението. Всъщност водорода, който се съдържа и на Слънцето и във водата е свързващото звено – компонентата, която излъчва светлина от слънцето – водорода преминава в хелий и благодарение на това се осъществяват реакциите на слънцето и се отделя топлина и светлина – тоест ние пием водород и се обливаме от светлина – създадена от водород. Хапваме плодове и зеленчуци създадени от светлината, а всички химични елементи на земята са създадени от преминаването на Водорода в Хелий, после той преминава във въглерод, кислород и накрая до желязо и никел. Учителят Беинса Дуно ( наричан от незапознатите с Учението Петър Дънов ) – информира за „течната светлина“ – водата, която той много точно казва, че е привнесена от етерния свят и не е създадена от този. Да си припомним – никой учен не може да създаде вода от водород и кислород при каквито и дае опити.

2020г. Слънцето е в перихелий – най-близо до Слънцето се намира нашата планета и най-обилно е облята от светлина на днешния ден. ТОЕСТ МАКСИМАЛНО КИЛИЧЕСТВО ФОТОНИ обливат телата ни, планетата ни, съществуванието ни. Нашите гени се заздравяват или развалят от светлината – респективно от мислите, които излъчваме. Ето доказателство:

Когато учените поставили образец ДНК в малък кварцов контейнер и го облъчили с мек лазер, открили, че ДНК работи като гъба, попиваща светлината. По някакъв начин молекулата на ДНК поглъщала всички фотони светлина в това място и ги съхранявала във вид на спирали. Молекулата създавала вихър, привличащ светлината, но в много по-малък мащаб. Било доказано, че с помощта на неизвестен процес молекулата на ДНК извлича фотоните от пространството. Ето в какво се състои интересният ефект в тези изследвания. Учените премахнали молекулата на ДНК от кварцовия контейнер, а на мястото, където тя се намирала преди, светлината продължила да се завърта в спирала, макар че физически ДНК вече я нямало там. Някаква невидима сила изобщо не се нуждаела от ДНК. Единственото рационално научно обяснение е, че съществува енергийно поле, което е единно с молекулата на ДНК, сякаш последната има енергиен „двойник“. Двойникът има същата форма, както и физическата молекула, но ако премахнем ДНК, двойникът остава там, където преди е била молекулата. За да продължи да съхранява видимата светлина. Когато експериментаторите залели фантома с течен азот (ефект на внезапно силно охлаждане), спиралата светлина изчезнала, но отново се връщала след 5–8 минути. Околният свят отново се организира в уникален спирален модел ДНК, който остава видим още 30 дни. Информацията за това е достъпна вече 25 години, но практически никой не е чувал за това а самите експерименти са повтаряни многократно включително от Робърт Пекора в САЩ.

НАЧАЛОТО. Биохимикът Глен Рейн от Лондонския университет е изследвал по какъв начин ДНК реагира на въздействието на съзнанието. Известно е, че в клетката преди нейното делене (или ако тя е увредена, тоест мъртва) спиралата на ДНК се разединява. Тя започва да се съединява, когато клетката работи над ремонт или се изцелява. Мащабът на съединение или разединение може да се разбере по това, колко добре тя поглъща светлина с дължина на вълната 260 нанометра. В своите експерименти Рейн взел жива ДНК от човешка плацента, поставил я във вода и я съхранявал в мензура. След това различни хора се опитвали да съединят или разединят ДНК със силата на мисълта.Контролните образци, с които никой не се опитвал да прави нищо, се променили само до 1,1% а обработените с мисъл – до 10%. Това означавало, че нашите мисли няколко пъти усилват процесите на ДНК. Освен това хората с най-хармонично вълново излъчване притежават най-силна способност да изменят структурата на ДНК, а силно възбуден индивид (с много нехармоничен модел на мозъчни вълни) създавал ненормално изместване в ултравиолетовия диапазон, поглъщан от ДНК. Изменението протичало на дължина на вълната 310 нанометра (близо до стойността на Поп – 380 нанометра), дължина на вълната, способна да предизвика рак. Сърдитият човек също принуждавал ДНК да се сцепва по-силно при съединение. Според Рейн изменението в светлината с дължина на вълната 310 нанометра можело да значи само, че протича изменение във физическата и химическата структура на една или повече бази на молекулата на ДНК“.Рейн отбелязал, че ключово качество на енергията, способна да създава хармония във вълните на мозъка и да влияе на ДНК, е излъчването от сърцето: Макар техниките, прилагани от различните лечители, да са различни, всички те изискват фокусиране върху сърцето. Тоест сърцето излъчва, свети и кодира светлина, ползва водорода, фотоните и водата и може да положи отпечатък върху всяка материя, ако се насочи от ума, който чрез мислите си също свети. Ние наричайки изработвайки светли мисли, желания, молитви – записваме хармонични или нехармонични кодове върху носител – светлина – вода и в деня на отваряне на Небесата – Богоявление създаваме една наша желана или нежелана реалност. Система на живот на Земята се обновява периодично, както всяка програма трябва да се коригира от създателя и и това става в определени точки, моменти в които се създават условия за регулиране и обновяване на системата. Този ден е един от тези върхови за популацията на земята и индивите и кодираш – редуциращ момент.

Големият български празник ВОДИЦИ води началото си преди Христа. Свързан е със силата на водата да „помни”и преклонението пред животворството й.
Старите българи са вярвали, че на границата между земния и отвъдния свят тече Реката на живота. Мястото, където душата се “измива” за последно, “съблича” тялото си и пречистена поема по Пътя към Бога си. Знаели са, че Водата пречиства, лекува и помни.
Затова повечето от обредите са свързани с действия и наричания, отправени към, от и за Водата: Мълчана вода, Жива вода, Кадена вода, Наречена вода, Умна вода, Мъчна вода, Любена вода, Вречена вода, Здрава вода …
Паметта и силата на Водата, както и тяхната употреба и контролиране учените откриват и започват да използват едва през последните 15 години. Оказва се, че това е много старо знание, познато на българите от векове!

Празникът ВОДИЦИ е разделен на три части:

4

Започва от 5-ти януари вечерта, когато в полунощ “потайна доба” небето се разтваря и сам Бога застава на Портата и “изпълнява желание”.
Това е Нощта на Мълчаната вода: Изнася се съд с чиста вода, която цяла нощ “мълчи” под звездите. И всеки, който иска “сбъдване” в полунощ, до тази вода изрича най-голямото си и силно желание. Водата и Бога го чуват и го „сбъдват”! Наричат го ДА БЪДЕ!

6-ти януари е Мъжки водици. Млади мъже се хвърлят в реката за здраве и “мъжка сила”, а мъжки отрочета до една година се изкъпват в студена вода, за да станат мъже. Хвърлянето на Кръста е много стар, предхристиянски обичай, който символизира връщането на Животворното начало на водата. За това на този ден водата лекува и заздравява и всеки иска да умие болест и грях на Живата вода!

7-ми януари е Женски водици. На този ден се къпят млади жени и женски отрочета до една година. Тъй като женската утроба носи Силата на сътворението, жените понасят котли с Жива вода от “къпаните” реки и ръсят с тях за здраве и Благоденствие. Жените са Водичарки, Совойници. В някои райони на този ден отново се гадае и предсказва за любов и зачеване.
На 7-ми януари свършват всички коледни празници и женското и мъжкото начало се обединяват от Водата и Сътворението. Започва сватбения период! НАРЕЧИ СИ ВОДАТА!

БЪЛГАРСКО ОБРЕДНО НАРИЧАНЕ

На ВОДИЦИ се нарича за Ново начало! Това може да бъде сторено както на 6-ти , така и на 7-ми януари. Обредът се извършва с Вода, която от Мълчана се превръща в Наречена. Всеки Добросторник в обреда се умива с Мълчаната вода и изрича най-силните си желания и копнежи пред нея, за да я “обърне” в Наречена, Силна вода! Предизвиква се и се изказва почит пред Силата на Водата, за да е силно и плодоносно Новото начало!
Нарича се за Ново начало, Сила, Благоденствие, Любов и Здраве!

КАК ДА НАРЕЧЕШ ВОДАТА СИ

„Здравей, Добросторнико! Веднага казвам, че щом четеш това, трябва да си наясно, че ще пиша за Магията. И за това как можеш да я сториш сам. Ако нещо те стяга под лъжичката, да знаеш че е собствената ти вяра. Недей да вървиш против нея!
Ако пък наричаш себе си християнин и с любопитство и радост би участвал в тази приказка, може би е крайно време да си зададеш някои въпроси. Та да започваме:
Когато се здрачи достатъчно навън на 5-ти, налей вода в един съд. Може да е купа или малка тенжерка. По-добре да е по-голям съд и по-широк! Гледай да не е пластмасов съд.
Някога водата се е наливала от извор или кладенец, но ти ползвай чешмата в къщи.
Изнеси водата навън – на балкона или прозореца, или на двора. Хвани съда с две ръце и притихни малко с водата си. Остави я да те усети. Подишай свежия въздух с нея. Постойте си така поне 5 минути.
Поздрави я и й кажи името си. НА ГЛАС!!! Тя вече те познава. Тя е ТВОЯТА вода. Постойте още малко заедно, остави съда навън и се прибери. Нека водата ти остане няколко часа под небето да се „измълчи” и пречисти.

magia za lubov s voda

Точно преди полунощ излез отново при нея. Тогава преди ВОДИЦИ силата й е най-голяма. Отново хвани съда с две ръце. Дланите ти трябва плътно да обхващат стените. Знам, че е студено…
Сега се свържи с твоята вода. Помисли кое е най-голямото ти желание, кое е това, чието сбъдване ще ти донесе нова Сила и Радост. Не бързай!
ИЗРЕЧИ НА ГЛАС ПРЕД ВОДАТА СИ НАЙ-СЪКРОВЕНОТО СИ ЖЕЛАНИЕ!
Заяви волята си ясно и категорично! Наричай, не моли!
Притихни отново и постой с нея. Опитай се да си представиш как ще изглежда живота ти, когато точно това желание бъде сбъднато. Опитай се да „видиш” тази картина в твоята вода.
Огледай се в нея!
Как ще изглеждаш сбъднат?
Виж как си облечен!
Има ли някой наоколо?
Къде си?
На какво мирише?
Какъв сезон е?
Наслади се на Сбъдването си!
Предизвикай абсолютната си увереност, че това ще се случи!
Кажи на водата всяка дума, която се явява в този момент…
И завърши НА ГЛАС с най-старото и силно наричане:
РЕЧЕНОТО МИ ДА БЪДЕ СТОРЕНО!

После покрий водата с кърпа (по възможност бяла) и се прибери.
Остави водата си цяла нощ да поеме ПРАВОТО ТИ СЛОВО. Да го чуе, да го залюлее, да го изкъпе, да му вдъхне живот и да пренареди твоето СБЪДВАНЕ.

Сутринта на ВОДИЦИ, когато се събудиш първо иди при Водата си. Измий си очите с нея и с много обич отпий от твоето Сбъдване. После пак…
Усети твоя ДАР с цялата си душа. После склони чело пред Водата и на глас й благодари!
Прибери я. Можеш да я изпиеш цялата или по малко, както искаш, да наръсиш с останалото от нея дома си, да полееш някое цвете – както прецениш. Това е НАРЕЧЕНА вода и тя ще носи енергията на желанието ти. Силата й е право пропорционална на емоцията, която си вложил в нея и на количеството Вяра, изпълваща душата ти. Така че, магията е в твоите ръце!

ДАЛИ Е ИСТИНА

Това е много стара Магия. За мен работи от години.
А колко работи за теб, зависи от Силата ти, Куражът ти и Корена ти.
Моля ви, подарете тази Магия на децата си! Позволете им да станат част от старата българска приказка! И, направете ми една услуга, не наричайте това вълшебство, бихте излъгали! Не сменяйте същинското име, за да сте в мир със собствената си вяра. Това е част от правото слово на Магията и силата й!

Честити ти Водици, Добросторнико!

„Добра стига, български рожби!
Дъхът ви сещам, с Дъха си отвръщам.
Вярата и Думите, рожби,
В дълбините си в Чудо превръщам!
Нека Всякоя болка, Урок да бъде научен!
Нека след загуба страшна, дар да бъде заслужен!
Да бъде Обич в очите, с които един друг ще се гледате!
Да бъде Здраве в снагите ви, Животът ви дълго да пази!
Да бъде Сила и Смелост, истината на глас да изричате!
Да бъде Благо и Радост от тука нататък в съдбите ви!
Да бъде Благодат за България, че корените ви да пребъдат!
И нова сила да дойде за Ново начало по Пътя ви!
И ако от Истина идва, туй що от Водата поискахте
Нека след днес, на ВОДИЦИ, сбъднато да го видите!“
И НЕКА РЕЧЕНОТО ТИ В ТАЗИ НОЩ ДА БЪДЕ СТОРЕНО!

Розмари Де Мео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *