Uncategorized, Публикации

Най-удивителните случаи на преместване във времето! При пробив в бъдещето тези хора остарели внезапно

ezoterikabg.net 2019 vrata na vremeto putestestvie vuv vremeto

Науката днес разполага с наличните теоретични знания за пътуване във времето.На теория е възможно създаването на машина на времето, спред тази теория за съществуването на машина на времето е необходимо наличието на огромни гравитационни сили.

В научните среди се водят дискусии за възможностите за пътуване във времето.И макар учените все още да не са достигнали до единно мнение,в историята на човечеството са натрупани доста факти,които доказват,че преместването във времето е реално.Така по времето на египетските фараони,през средновековието,по времето на Великата Френска Революция са регистрирани появите на странни машини ,хора и механизми.

 
ezoterikabg.net 2019 vrata na vremeto putestestvie vuv vremeto

Съществува поверие ,че вратата на времето се отваря изключително под въздействието на природни стихии- бури,земетресения ,цунами.

Едно от най-известните регистрирани аномалии се отнася към 12 век в Испания.Свещеник е описал едно много странно явление,което се е случило с монаха от абатствотто Сан Матео.Монасите с кораб се отправили към Херкулесовите Стълбове,но попаднали в ужасна буря и техния кораб бил подвърлян във вълните,очаквало се всеки момент да се случи трагедия,но изведнъж този шурм утихнал и екипажа видял ,че се намират на бреговете на някакъв остров.Монасите слезли на крайбрежния бряг на този остров.На острова имало крепост,както я описали монасите от чисто злато,а всички пътеки били от златни плочки.На пътя за крепостта монасите видяли двама старци. Те посрещнали непознатите много неприветливо,изслушвайки приключенията на монасите те им казали веднага да се прибират обратно,тъй като един ден на острова бил равен на 300 години на Земята.Изплашени монасите се вслушали в съвета на старците,бързо се отправили към кораба и отплавали.

След 3 седмици плаване монасите се върнали в родната Гава/град в Испания/.Но се оказало,че тя се различава много от града,който напуснали преди няколко седмици.Освен това хората,които ги заобикаляли били облечени много странно и необичайно.Когато монасите се върнали в своя манастир,те не познали нито настоятеля,нито обитателите.

ezoterikabg.net 2019 vrata na vremeto putestestvie vuv vremeto 3

Когато настоятеля изслушал историята на монасите погледнал в архива,и се оказало ,че описание на тяхното отплаване било направено преди 300 години.В края на този ден всичките монаси,които разказали за това странно пътешествие умрели.

Много загадъчна история се случила в Нюнберг. През май 1828 година местни полицаи хванали бягащо от тях момче.Въпреки щателно проведеното разследване и разпратените по цяла Европа снимки,да се узнае неговата самоличност,а също и мястото от където се е появил този младеж се оказало невъзможно.Дали му име Каспар Хаузер.И сина на единия от полицейските служители приютил момчето у дома си.То имало невероятни способности и навици.

Момчето виждало невероятно добре в тъмното,разбирало, езика на животните,с докосване на пръстите си премахвало всяка болка.Но не знаело какво е това огън и мляко.Вечер дълго гледал залязващото слънце.Историята с това дете завършила много странно.На сутринта след нощна буря той изчезнал от спалнята,когато в стаята влезли възрастните момчето не било вътре,там останали всички негови вещи,прозореца бил затворен,входната врата също била заключена отвътре.Момчето изчезнало и неговата самоличност така си останала загадка.Но съществува предположение,че преди появата си в Германия момчето е живяло в съвършено различен свят.

 ezoterikabg.net 2019 vrata na vremeto putestestvie vuv vremeto 5

Не по-малко странна история се случила през септември 1990 година в Ленинградска Област.Обикновен съветски инженер на име Николай отишъл за гъби. В гората го застигнала някаква странна гъста и дълбока мъгла.Уплашен да не се загуби той се върнал назад по пътя,където оставил своя стар запорожец.Но не познал мястото.Вместо на разбит селски път той се оказал на асфалтирано шосе,по което се движели странни автомобили.Недалеч стояла паркирана странна кола ,а до нея мъж и жена.Николай се приближил към тях и им казал ,че се е заблудил и ги запитал за пътя.Жената изкарала от колата карта,на нея било написано с големи букви “ Карта на Ленинградска Област 2022 година“.Нейния спътник изкарал от джоба си голям плосък предмет и го натиснал- там също се виждала карта.Както ние разбираме сега явно е ставало дума за смартфон в ръката на мъжа,но Николай естествено не бил виждал мобилен телефон.

След дълъг разговор се изяснило,че той се намира на правилното място,но попаднал в бъдещето в 2024 година.Научил ,че Съветския Съюз се е разпаднал,че ще настъпят тежки времена,но след това всичко ще се оправи.Мъжа му предлагал да остане ,но Николай настоявал ,че има жена и две деца и трябва обезателно да се върне назад в 1990 година.Николай забелязал ,че мъглата започнала да се вдига и с всичка сила избягал обратно към гората.Влязъл в необичайната мъгла и след известно време забелязал своя запорожец.

ezoterikabg.net 2019 vrata na vremeto putestestvie vuv vremeto 6

Много странни и мистични събития се случили и продължават да се случват след корабокрушението на трансатлантическия пътнически кораб „Титаник“.Мистиката на този кораб се основава на временно пространствената бариера,която нарушил „Титаник“.Тя се потвърждава от някои събития.Например в ноември 1990 година екипажът на норвежкия риболовен кораб „Фосхаген“ спасил жена,която неизвестно как се оказала на айсберг насред морето на 2500 мили югозападно от Исландия.

Тя твърдяла ,че се нарича Вини Кауз и че по чудо се била спасила след потъването на „Титаник“.На вид момичето изглеждало около двайсетгодишно.Но било облечено по модата от началото на 20 век.

На 9 август 1991 година научно изследователския кораб „Ларсон Ампер “ във водите на Атлантическия океан се приближила към спасителна лодка,чийто единствен пътник бил мъж на средна възраст с брада,който твърдял,че е капитан на „Титаник“.Той твърдял ,че е януари 1912 година и имал униформата,която принадлежала на потъналия „Титаник“.Мъжът бил изпратен в психиатрично заведение.Но най-странното е внезапната смърт и на двамата.И преди смъртта си те мигновено се състарили,което много озадачило лекарите.И още един факт.

През 1985 година отряд водолази се спуснали в потъналия „Титаник“ и изкарали няколко вещи ,които не принадлежали на онова време.Например оръжието,с което стрелял капитана ,за да успокои тълпата се оказало,че е произведено през 1928 година,но ние всички знаем,че трагедията се е случила през 1912 година.Също така бил намерен куфар,в който сред вещите имало и няколко доларови банкноти,серията на които била произведена през 1996 година.

Странни случаи на преместване във времето са се случвали във всички времена и на различни места по Земята.Но далеч не всеки,който се е сблъскал с необичайно явление ще започне да разказва за това на обкържаващите го,боейки се ,че ще го приемат за ненормален.

През 1954 година след народните вълнения в Япония при паспортна проверка бил задържан мъж.Всички документи били в ред,с изключение на това,че били издадени от несъществуващата държава Туаред.Самият мъж твърдял,че неговата страна се намира в Африка между Судан и Мавритания.Вместо това бил изненадан да научи ,че на мястото на неговия Туаред се намира Алжир.Всички знаем ,че племената на туарегите живеят в земите на Алжир,Либия и Мали,но те никога не са имали своя държава и суверинитет.Откъде този загадъчен мъж е попаднал в нашето време с паспорт на гражданин от несъществуваща държава в нашата реалност ?

Няма смисъл да описваме всички случаи,голямата част от тях са сходни.Практически винаги преместването във времето има необратим характер.Но понякога се случва хората,които са изчезнали благополучно да се връщат.За съжаление много от тях попадат в лудницата,заради своите разкази,на които никой не иска да повярва.

Учените се опитват да решат проблема с пробивите във времето .

Превод от руски: Е.Иванова

По езотерика.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *