Публикации

Никулденски празници до 12.12.2020г. с Виделей

НИКУЛДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ С ВИДЕЛЕЙ
 
Скъпи приятели на Виделей!
Преди да ви информираме защо и как подаряваме БЕЗПЛАТНИ семинари в текста по-надолу, то нека споменем богаташа – светец, на който е посветен днешния ден.
Никулден – 6 декември е посветен е на свети Николай Мирликийски, който се почита като избавител на пленниците и покровител на моряците, пътешествениците, търговците и банкерите.
Светецът Николай, чието име означава „Побеждаващ“, се почита и като патрон на рибарите. Според народно-християнския мит той е господар на целия подводен свят – рибите и водните демони. На този ден се украсяват коледните елхи, а на трапезата се поднася риба, чието тяло е покрито с люспи (най-често това е пълнен шаран).
Въпреки, че днес най-голямо внимание обикновено се обръща на трапезата и празнуването, всъщност благотворителността е много по-близо до духа на Никулден. Самият Николай Мирликийски е бил човек, който за разлика от други хора, провъзгласени за светци е живял охолно, разполагал е с голямо богатство, често е дарявал пари на нуждаещите се, споделял е своите блага и е помагал по всевъзможни начини, за което се е стараел да не се разбере. Тази традиция се е пренесла и днес в редица европейски страни, където на Никулден се подаряват подаръци. Затова един от начините да почетем този ден е именно да помогнем на кауза, която ни е присърце.
 
За съжаление тази година не можем да отбележим по традиционния начин този светъл празник. Затова решихме да го отбележим по НОВ НАЧИН.
 
Подаряваме ДВА безплатни стационарни и ДВА безплатни онлайн семинари с начало януари 2021 за всеки, който закупи от нашият магазин през периода 6-9 декември артикули на обща стойност 150 лева. Опитваме се да покриваме разходите по дейността ни и да подпомагаме духовните творци – лекторите ни, като представяме подбрани книги и следните неща:
 
1.Книги за:
БОГОМИЛСТВО
ОРФИЗЪМ
ЕЗОТЕРИКА
ИСТОРИЯ
ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ
БЯЛОТО БРАТСТВО
ТУРИСТИЧЕСКИ ПЪТЕВОДИТЕЛИ
АРХЕОЛОГИЯ
НУМЕРОЛОГИЯ
КАБАЛА
ЗДРАВЕ и др.
 
2. Енергийни и целебни знаци на дрехи:
БЛУЗИ С БЪЛГАРСКИ ШЕВИЦИ И БРОДЕРИИ, С ГЛАГОЛИЦА И РОЗЕТА НА ПЛИСКА.
ЕНЕРГИЙНИ ХАРМОНИЗАТОРИ за ЗАСИЛВАНЕ И ДОБИВАНЕ НА ЗАЩИТА НА ОФИС, ДОМ, ПОМЕЩЕНИЯ И ДР. ЕНЕРГИЙНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ
 
3. С грижа за здравето – подбрани
ДОБАВКИ, ЕТЕРИЧНИ МАСЛА, като с разпространението им се стремим да подпомогнем българските производители.
 
Това е нашия магазин:
 
Купувайки от нашият магазин, Вие ни подкрепяте и подпомагате нашата дейност!
Приходите от продажбите се използват за развитие на дейността на Виделей, за заплащане на наеми на зали, хонорари на лектори, наеми на снимачна техника, хостинг и други услуги по поддръжка на сайтовете ни и др.
 
Но ако просто решите да направите дарение за дейността ни и да ни подкрепите – благодарим Ви! Значи ни цените! Ето как може да помогнете:
 
ЕТО ЧАСТ ОТ ДЕЙНОСТТА НИ – 1200 ( ОТ 1900 ) ВИДЕО МАТЕРИАЛИ И ТВ. ПРЕДАВАНИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 17г. : https://www.youtube.com/c/AsenAsenovXermes/featured

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *