Виделей, Водеща новина, Публикации

НЛО битките над Европа

Въздушни битки над Средновековна Европа

 Въпреки факта, че някои изследователи на феномена НЛО погрешно смятат, че той за пръв път е започнал да се проявява едва в края на Втората световна война, различни исторически хроники са запазили доказателства за наблюдение на неидентифицирани летящи обекти както в древността, така и през Средновековието. Ще става дума само за удивителните случаи на проявата на това явление, записани в европейски исторически документи.
Например, един такъв документ от колекцията на Ватикана, запазен в Централната библиотека на швейцарския град Цюрих, описва едно от подобни събития, случили се в небето над германския град Нюрнберг на 14 април 1651 г. На разсъмване този ден много жители на този град видяли голям брой кървавочервени, синкави и черни „топки“ или „дискове“ в небето. Някои от тези странни „топки“ се нареждали три поред или се нареждали в квадрат от четири обекта, докато други висяли в небето един по един.
Сред тези много различни „топки“ или „щитове“ също са наблюдавани кръстовидни предмети с кървав цвят. Ръкописът също така говори за две огромни „тръби“ в небето, в които също може да се видят три, четири или повече от същите „топки“. Тогава между тези обекти започнала въздушна битка, която продължила около час. Обекти, свалени от огъня на противоположните страни, горящи, паднали на земята. И, наблюдавайки какво се случва, жителите на града видяли как предмети изгаряли на земята и облаци се издигали над тях, като облаци пара. През цялото това време под топките се наблюдава и странен обект, наподобяващ огромен черен връх на копие.
В същата колекция има още един документ, който описва подобно събитие, което се е случило над швейцарския град Базел на 7 август 1566 г. Хрониката разказва, че на разсъмване във въздуха се появили голям брой черни „топки“, които много бързо се придвижвали „между земята и слънцето“, видими на небето. Тези балони явно водят въздушна битка, а превозните средства, ударени от оръжието, „стават червени и огнени, а след това угасват и изчезват“.
Какви въздушни армии биха могли да организират такива битки помежду си през 1560-те години, когато според официалната версия на историята нашата цивилизация все още не е могла да има такива технологии? Но наистина ли е толкова вярна наложената ни официална версия на историята? В края на краищата, щом започнете да изучавате по-внимателно сами и особено малко известни исторически източници, постоянно се натъквате на различни „несъответствия“ и „задръствания“, оставени от фалшификаторите.
И не случайно, когато тези въздушни битки привлякоха вниманието не само на уфолози, но и на независими изследователи на реалното минало, слугите на фалшификаторите се втурнаха да измислят псевдоразобличения, обявявайки събитията, наблюдавани от жителите на средновековна Европа за „атмосферни природни явления“. Но лично аз вярвам, че тази версия е откровено фалшива, тъй като описанието на тези събития ясно показва въздушна битка на някакви летателни апарати.
Но какви битки биха могли да бъдат? В книгата си „Малка енциклопедия на Великата Тартария“ руският изследовател на тайните на древните цивилизации А. Кадикчански заключава, че през 1640-те години (някъде между 1645 и 1649 г.) е имало катастрофално събитие, което е причинило глобално наводнение и е отмило с вълна от мегацунами град Тартария в Сибир и довело до климатични промени. В същото време, макар и не толкова мощно, то е повлияло и на други региони на света. Между другото, други изследователи също говорят за същата глобална катастрофа, която унищожила обединената ведическа цивилизация. Те го датират само за различен период. Например О. Павлюченко смята, че това се е случило по-близо до края на същия век. Но по един или друг начин виждаме, че тези въздушни битки също са се провеждали в приблизително същия исторически период.
Може ли глобален катаклизъм да е резултат от космическа атака от враждебна раса на нашата планета? На теория, разбира се, че би могъл. И сега много независими изследователи са открили следи от високи технологии в нашето минало. Това означава, че присъствието на въздушни превозни средства в земната цивилизация е било напълно вероятно. Следователно тези битки могат да бъдат опит за отблъскване на атака от космоса.
Но, съдейки по факта, че нашата наука и история са силно изкривени и много реални знания са обявени за „забранени“ и остават недостъпни за обикновените хора, врагът, въпреки това, успява да победи земната цивилизация, отслабена от катаклизма. И тогава, с помощта на техните слуги, които предадоха останалата част от човечеството, да ни налагат фалшиви версии на науката и историята, както и да насаждат религии и идеологии за разделяне на една цивилизация на отделни народи, класи, партии и религиозни конфесии. Отражение на такива събития може да се намери в един от митовете на Стария Завет, където определен „Господ” разделя някога една цивилизация на отделни нации, „смесвайки техните езици”. И от този момент нататък някаква паразитна сатанинска сила, без да рекламира присъствието си на планетата, започва постоянно да използва принципа „Разделяй и владей!“ срещу човечеството.
Но е напълно видимо как съвременното човечество деградира, пристрастено към паразитните „ценности“ на начина на живот на „хищници-консуматори“, тъй като науката тъпче на място, с изключение на тези насоки, които са необходими за създаването на „тотален електронен концентрационен лагер“ в рамките на „новия световен ред“. И само алчността на собствениците на транснационални корпорации за горива и енергия ли ни кара да използваме вредни за околната среда технологии за преработка на нефт и газ?
Но в края на краищата вече има независими изследователи, които доказаха, че тези петрол и газ неслучайно се възобновяват в кухините на Земята, тъй като всъщност те са продукти на нечия жизнена дейност. Но чия? Да, на същата тази сила, враждебна на човечеството, която го пороби в миналото. И е напълно разбираемо, че градовете на тази цивилизация, която използва човечеството като планетарна канализация, са разположени в подземните кухини на Земята. Точно оттам се осъществява глобалното управление на човечеството и налагането на сатанински „нов световен ред“ върху нас.
Но през последните десетилетия не всичко е толкова зле за човечеството. Засега има определена приятелска сила на Земята и близо до нея. Ето защо плановете на самозванците, обслужващи технологичната паразитна цивилизация, все повече се провалят и всички опити за организиране на глобална световна война или друга глобална катастрофа за човечеството и не носят осезаеми резултати. И затова времето на освобождаването от властта на тази сатанинска сила не е далеч. Но е време и ние да се „събудим“ и да спрем да „скачаме според мелодията“ на нашествениците, поддържайки агонията на паразитната система.
Разбира се, всичко, което посочих тук, е само хипотеза.  Но призовавам тези, които не са загубили способността да мислят самостоятелно, да се включат в изследването на истинското минало, скрито от нас зад псевдоисторическите митове за фалшификаторите. Именно там, в нашето минало, се пазят всички източници и истински причини за настоящото влошаване на съзнанието на хората и тежкото положение на нашата планета. И само като вземем предвид всички тези грешки от миналото и направим съответните заключения, ще можем да се върнем към „златния век“ на човечеството, откраднат от нас от нашествениците, към онази много хармонична реалност без паразити и техните слуги.
Нео нула

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *