Събития архив

Новo.Среща, беседа,семинар-23.02.2014 М.Миланов, Хр. Маджаров, Г.Герасимова, Г.Маджарова, Венелин Фиковски, д-р. Румен стоилов, психолог-езотерик Георги Мелихранов ,Дамян Поп-Христов.Център Идея Вита ул.Лерин 64 от 10:00 часа

НОВАТА СРЕЩА, ОТНОВО ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН ЩЕ БЪДЕ НА 23.02.2014 В ИДЕЯ ВИТА. МОЖЕ ОТ СЕГА, АКО ПРЕЦЕНИТЕ ДА СИ ВЗЕМЕТЕ БИЛЕТ ОТ ТАМ ИЛИ ПО ПОСОЧЕНИЯ ПО-ДОЛУ НАЧИН ПРЕЗ И-ПЕЙ. ЗАПОЧВАМЕ ЕЖЕМЕСЕЧНИ СРЕЩИ, СЪБИТИЯ С ЦИКЪЛ ОТ МНОГООБРАЗНИ И СЪЩЕСТВЕНИ ТЕМИ С ТЕЗИ И ДР. СПЕЦИАЛНО ПОДБРАНИ ЕЗОТЕРИЦИ, ЧИИТО ОГРОМЕН ОПИТ И СЪЩЕСТВЕНИ ПОЗНАНИЯ ДА НИ ОБОГАТЯВАТ В НАШИТЕ ТЪРСЕНИЯ. БЛАГОДАРЯ. Приятели. Всички видяхме, каква уникална среща се получи на 19.01…Всеки получи за себе си различна информация, енергия и отговори на въпросите си за търсещите ни ни души..! Сега смятам да обогатим тази предстояща среща на 23.02.2014 с още 4-ма ( !!! ) езотерици, личности постигнали голям напредък, уникални резултати в своя духовен път, който ще споделят с нас. Видяхте по кратките им изказвания каква ерудиция и познания има в тях. Заповядайте отново…Досега в България не са се събирали на едно място езотерици от такъв ранг. Спокойно може да ги наречем корифеи, тежката артилерия в своите среди. Спас Мавров, Милан Миланов,Георги Мелихранов, Румен Стоилов, Венелин Фиковски, Гергана Герасимова, Христо Маджаров, Галя Маджаров! Личности посветили десетки години в изследвания на мистериите, тайните на обкръжаващата ни действителност. За много от нас те са живия извор за получаване на знания и без съмнение най-достоверна информация в езотеричен и окултен план. И още може да се доврим на стойностната, проверена информация касаеща истинското, незахаросано състояние на битието, живота и неразрешимите на пръв поглед противоречия на духа и материята. На истината и неистината, на любовта, енергията на телата, омразата, кармата, която си градим… Наистина ли може да не страдаме, сами ли градим живота си или сме кукла на конци, атакуваме ли себе си с нашите мисли и вредим ли на близките си. .? Дали ни харесва или не, но виждаме ИСТИНСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА НЕЩАТА. Сега може на живо, директно в пряк контакт да намерите отговори на вашите, дори и още незададени въпроси. Заповядайте…! 10:00 часа на 23.02.2014г. град София, център Идея Вита, улица Лерин 64, ж-к. Красно село ( през една пряка от улица Нишава) Ето една последователност от неща, която ще ви осигури присъствие на семинара: 1.Чувате се с организатора на семинара, за да сте сигурни, че има свободни места, и не са изчерпани билетите за него-0897-660-662.Асен Асенов Плащате през И-пей ( ePay)

 

Описание Сума
Seminar 23.02.Sofiq 10.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
2.Най-добре, ако ще плащате през ePay.bg или офис на Изи Пей да контактувате с Асен Асенов -тел: 0878/588195 или 0897-660-662
Уеб страница: http://videlei.com/contacts/ Не е нужно да има човек регистрация ePay за да преведе пари по тази система . Тоест не е нужно да сте регистриран в системата. Може да отидете до който и да е офис на Easypay или на банките, и др. магазини, офиси, които предлагат тези услуги и да продиктувате само номера, така наречения кин..( малко по-надолу е конкретиката за това ). Ето информация за офисите, както и банките, и др. фирми и организации чрез които може да платите за семинара към системата ePay: http://www.easypay.bg/?p=partners Това са доста места в България. Има ги във всеки град на няколко места и във всеки квартал по няколко, особено в София. Друг вариант е да попитате по телефона изипей къде наблизо до вашия дом има организация, фирма, банка, с която работят. Ето тел. на Изи Пей : http://www.easypay.bg/?p=contacts, а ето тук са местата в страната и кварталите в София, където да видите най-близкото до вас място : http://www.easypay.bg/?p=offices 3.В София „Център Идея Вита“ са домакини за помещението и при тях на място можете да купите билет, на посочения в сайта им адрес. Любомир Митев: -тел: 0885/071577 Уеб страница: http://idea-vita.com/?page_id=6 Ако плащате през каса в Изи Пей офис, или партньор на Изи Пей, казвате на касиера, че искате да направите: „Превод по микросметка на клиент в Epay.bg“ . Давате следните данни за получателя необходими като информация за плащането: Номер на получателя в ePay.bg: КИН: 0188054650 Сума: 10.00 BGN Основание за плащането: Семинар 23.02.2014 + телефон Също така давате и вашитe данни като наредител на превода: Ваш телефон за контакти и Трите ви имена. Издава ви се разписка от Изи Пей за наредената сума, която пазете, и ако искате изпратете по имейл на организаторите и домакините за потвърждение, или я представете на място в деня на семинара! Tаксата за превода на тези 10лв. е само 17 ст. през Изи Пей ! Лесно, бързо и удобно! Успех на желаещите!

Описание Сума
Seminar 23.02.Sofiq 10.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Кратка информация за гост-лекторите и тяхната харизма :Милан Миланов писателя, разузнавач, който предизвика сензация с разкритията си в тандем с ясновидката Гергана Герасимова. Идващите знания от Акаша представени от тях удивиха научните и езотерични среди, както и всички с интерес към древните познания, и истината за Българския дух ( натисни тук ) ( И тук ) ( И тук ) ( И тук ) ( За видео натисни тук )
Христо Маджаров – човека посветил живота си за разпространението на духовните знания, прабългарското величие на родината ни, Богомилското учение, Розенкройцерите и др. Показал великолепни разкрития за мисията и значимостта на българите….Написали повече от 30 книги, известни не само у нас но и по света. Ето повече информация : ( натисни тук ) ( И тук ) ( И Тук ) ( И Тук ) ( И Тук ) ( За видео натисни тук ) Спас Мавров Българския жив тангрист, посветен в тайните на шаманизма и окултните обреди, ритуали на древните пра-българи, траки. Писател, практик, скулптор, езотерик и спокойно може да кажем – българския шаман, запознат и прилагащ енергиите в нас на земята и етера, на природата, написал поредица от книги с най-пълната информация за Тангризма и връзката му с цялото ни битиеЕто повече информация : ( Натисни тук ) ( Натисни тук ) ( И тук ) (За видео натисни тук ) Галя Маджарова Достойната спътница в живота на Христо Маджаров, на свой ред изследовател, езотерик и писател в по-различния женски аспект на Духа Ето повече информация : ( натисни тук ) ( натисни тук ) Гергана Герасимова Ето повече информация : ( Натисни тук ) ( натисни тук ) ( За видео натисни тук )

ПРОГРАМАТА НА СЕМИНАРА-СРЕЩА-БЕСЕДА-РАЗГОВОР-ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ :

10:00-11:30 Милан Миланов и Гергана Герасимова- Тайните в България и скритите информации от нас. Въпроси и отговори от Акашовите записи.( МОЛЯ ПОДГОТВЕТИ СИ ВЪПРОСИ КЪМ ТЯХ ) 11:30:00-12:10 – Дамян Попхристов- БЕСЕДА-БОГОМИЛИТЕ И ЕВРОПЕЙСКАТА ИМ СИЛА. 12:10-12:40 ПОЧИВКА 12:40-13:30 – Христо Маджаров. „Магията и енергиите на пролетта“. 13:30-14:10 – Галя Маджарова.“ Малките Мистерии“ 14:10- 14:25 – Почивка. 14:25-15:20 Георги Мелихранов : Елфическата същност на Христовия Дух. Рилската вътрешна, теургична школа “ Самая Самант“ Отношенията Учител- Окултен ученик. 15:20-16-15 Д-р.Румен Стоилов : 16:15-16:50 -Венелин Фиковски. 16:50-17:00 почивка 17:00-18:30 Спас Мавров- енергийния обмен в телата на мъжете и жените в наши дни. Жреческото изкуство за управление на енергийните потоци в нас. Мощта на Тангра-продължение !!! Цена 10 лв. за целия ден. Местата са определен брой и има голяма вероятност да се запълнят бързо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *