Събития архив

Новогодишно парти на Виделей. Парк, море, мин. басейни, поход и др. Св.Константин и Елена, Варна. 2,3,4 дни по желание!

Едно чудесно предложение от приятели на Виделей за Нова година!

Самостоятелен хотел само за нас, стаи, студиа и апартаменти. Обзаведени с кухненско оборудване за собствени партита и забавления, ако някой желае нещо да си приготвя. Само ние сме си там и хотела е на наше разположение без външно напрежение :))

Парк, разходи, супер природа, морска градина и наблизо: два минерални басейна с топла лековита вода за чаша питие в ръка. Наслаждаваме се на релакс, СПА, под звездите или през деня в компания на светли души в различни тела, усмивки, и добра компания, блага приказка на равна нога. Ресторанти, и заведения за всички настроения 🙂 Богата празнична програма с избор на местна или вегетарианска храна, песни, танци, томболи за пътешествия, награди и разни други изненади :))

И още възможности навред с Дух Български пробуден да вървим напред! Но това не е всичко – има още избори: леко посещение на Оброчище и чудни гледки на светилища със скално разположение.

Да, прекрасно предложение! 98 лв. на човек за две нощувки в курорта Св. Константин и Елена. С лектори, симпатизанти на Виделей, изненади, среща с приятели, хора, забавления и чудни настроения:)))

Само 30 места свободни за Новогодишната богата на емоции, на храна и напитки празнична програма! Предложението е 68 лв. на човек за Новогодишната вечеря, а имаме и възможности за другите вечери – ресторант или собствено парти. Ще го решим заедно записаните приятели. Наоколо има и др. хотели, но сме запазили само 65 места за ресторанта, ако някой от Варна или страната реши да заповяда само за Новогодишната празнична вечеря. За участие – моля изпратете първо емайл и ще върнем отговор с предложението за записване:
party.videlei@abv.bg

Ако желаете се обадете на тел. 0897660662 за информация за налични свободни места. Обаждането не отменя запитването в писмена форма към посочения емайл. Едва след това следва плащане.

Датите са: 30.12.2016 и 31.12.2016. Това са две нощувки. Има варианти и и за пристигане на 31.12.2016, както и за оставане на 01.01.2017г. Всеки ден преди 30.12/2016 и 01.01/2017 се заплаща по 45 лв. на човек.

Оформя се следното:

– 98 лв. хотел общо за двете нощувки на човек.

– 5 лв. басейн ( не влиза в цената на куверта, нито в капарото. Посочваме го като информация и вариант).

– 68 лв. празнична вечеря на човек в ресторант, която ще има вегетариански вариант. Менютата ще изпратим след запитване.

За резервации ни искат 50% от хотела и ресторанта, което прави почти 83 лв. Това е минималната сума за записване. В хотела сме свободни да правим и музикално и танцово и кулинарно парти за останалите дни. Разбира се басейна не е задължителен, нито празничната вечеря, но повечето хора ще са в ресторанта. Очакваме запитвания и тогава ще изпратим менютата. Имаме и резервен вариант – ако се запълнят бързо първите тридесет места – съседния хотел има още толкова. Има и други хотели, но са по – далече. С предимство за записването за ползващите хотела и ресторанта в пакет.

Поздрави: Асен Асенов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *