Публикации

Новолуние-14.11.2012 от 00:09 часа – време за сбъдване на желания..! Как да пишем желания по време на новолуние

magnet

 

по Жан Спилър / и не само ;)/

Желанието е въпрос на вземане на решение за това, което искаме да създадем и за изясняване на нашето намерение.

Това е повече от процес на мислене – то включва чувството, което ни пронизва през цялото време, че това е правилно за нас и трябва да го приемем напълно с цялото си сърце.
Когато предприемем извънредна стъпка ДА ЗАПИШЕМ ТОВА ЖЕЛАНИЕ И ДА ГО ДЕКЛАРИРАМЕ ВЪВ „ВЪЛШЕБНИЯ МОМЕНТ“ /Новолуние, Новолуние в Овен, най-мощен период/, ТО ЩЕ СЕ СБЪДНЕ!

Новолунието през Октомври е на 15.10.2012, от 15:02ч. То също има леки компликации, както някои от последните. Луната веднага започва празен курс в същия час и така до 24:00ч. Препоръчително е да се пише след 24:00ч или казано по-ясно – да се пише най-рано в първите минути на 16.10.2012. Знакът е Везни и темита по него са: хармония, изтънченост,баланс, любов, брак, партньорство, работата в екип, уменията ни да преговаряме, да постигаме споразумения, да бъдем тактични и дипломатични. А за здравето – бъбреци, надбъбречни жлези , тазобедрена област, захарен диабет.

„Макар и невинаги да си даваме сметка за това, в живота ни действа и една невероятно могъща сила. Нарича се Закон за привличането и точно в този момент той влияе на определени хора, ситуации и взаимотношения около вас“ – Майкъл Лозиър

Закон за вибрацията и привличането

За първи път понятието „закон за привличането“ се използва в издание на Ню Йорк Таймс през 1879 г. Там обяснението за него е, че представата за крайната дестинация, до която трябва да стигнем, премахва препятствията до достигането и.
Законът за привличането става широко популярен след излизането на Тайната, през 2006 г.- филм на австралийската сценаристка и продуцент Роанда Бърн. Лентата бе последвана и от книга със същото заглавие през 2007 г., която се превърна в изключителен бестселър.

Най-лесният начин да бъде представен Законът за привличането е човек да мисли за себе си, като за магнит. Най-общо казано, според този закон, „Подобното привлича подобно”.
Повечето хора не разбират, че всяка мисъл има честота и може да се измери. Мислите изпращат магнетичен сигнал, привличащ аналога обратно към нас! Представете си живот в охолство и ще го привличете към себе си! Това действа винаги и при всекиго.
Проблемът е, че повечето хора мислят за онова, което не искат, а после се чудят защо им се случва отново и отново. Законът за привличането не прави разлика дали възприемате нещо за добро или лошо, дали го искате или не. Той просто откликва на мислите ви – така е създадена Вселената.
Ако сте се вторачили в дълговете си, в провалената си връзка, ако се чувствате ужасно – това е сигналът, който изпращате към Вселената и получавате още от същото.
Може да си мислите за миналото, настоящето или бъдещето, но независимо дали наблюдавате или си пропомняте, или си представяте – при този процес активирате мисъл и Законът за привличането – най-могъщият закон на Вселената – откликва на мисълта ви.
Сътворението се случва непрестанно.

Всеки път когато човек си помисли за нещо, или се замисли дълбоко, той е в процес на сътворяване и от тези мисли ще се прояви нещо. Законът за привличането казва: „Ще ви дам, каквото кажете” и така ако се оплаквате от нещо лошо, вие създавате още повече от това лошото.
Когато имаме позитивна нагласа – привличаме позитивни хора, обстоятелства и събития.
Когато сме негативни и сърдити – привличаме сърдити хора и негативни обстоятелства.
Така привличаме към себе си преобладаващата си мисъл, била тя осъзната или не.
Когато хората започнат да разбират Закона за привличането, започват да се плашат от всички онези негативни мисли, които имат. Трябва да сте наясно с две неща:
Първо – вече научно е доказано, че утвърждаващата мисъл е стотици пъти по-мощна от отрицателната мисъл. Това ведната елеминира всякаква степен на тревога.
Живеем в реалност, в която съществува един буфер от време. И това е хубаво! Не бихте искали да живеете в среда, в която мислите ви се проявяват веднага. Представете си как всички страхове оживяват- ще е ужасно, нали? Та повечето от нас не си дават сметка за мислите си, действат автоматично, сякаш на автопилот…
Второ- резултатът от нашите мисли идва след известно закъснение и това наистина е нещо хубаво!
За да привлича само позитивни неща в живота си, за да се превърне живота си човек в едно позитивно изживяване, той трябва да осъзнава мислите си и да ги подбира внимателно. (из „Тайната“ – The Secret)

magnetТози Закон е много прост и работи в 3 стъпки:

Първа Стъпка: ВИЕ – Пожелайте си нещо!

Втора Стъпка: ВСЕЛЕНАТА – Вселената създава начин да ви го поднесе!

Трета Стъпка: ВИЕ – Започнете да си се представяте в ума си така, сякаш вече имате това, което сте си пожелали и повярвайте с цялото си сърце, че вече го имате!

Вашата задача са първа и трета Стъпка, останалото е работа на Вселената! Вселената ще ви води и ще ви зареди с енергията, която ви е необходима, за да предприемете Точното Вдъхновено Действие и да получите, това което сте си пожелали!
Просто бъдете БЛАГОДАРНИ за всичко,което имате и за това което искате да имате. Мислете само в сегашно време и не забравяйте, че Вселената сте самите Вие. Не вие се намирате във Вселената, а Вселената се намира във вас!
Не се отказвайте, колкото и време да отнеме, защото не е важно каква е мечтата ви, важно е какво ще направи тази мечта от вас!
http://richwoman.blog.bg/drugi/2010/02/18/goliamata-taina-na-jivota-e.495974 

Всяка наша мисъл притежава енергия, освен това всяка наша мисъл трепти с определена честота. Като радиостанциите, всяка е позиционирана на точно определено място и може да бъде хваната, като се насториш на съответната честота. Нашите мисли също биват улавяни от Вселената. Тя притежава мощен радиоприемник и улавя дори и най-тихите честоти на нашите мисли.
Нашите мисли не само могат да бъдат разпространени и уловени, но те привличат всичко онова, което съдържат към нас самите. Накратко казано, законът за привличането гласи: Подобните неща се привлизат. Ако си позитивен и изпълнен с оптимисъм привличаш положителни неща към себе си, ако си негативен няма защо да се учудваш, че не ти върви.
Това, което са представлявали нашите мисли в минало, представлява нашата същност сега, а това което си мислим сега – изгражда нашето аз в бъдеще. За това хубаво си помислете какъв искате да бъдете? Какви неща искате да привлечете към себе си, защото те ще дойдат и никой друг освен вас не е отговорен за това.
Ако силно желаете нещо, то трябва да имате първо нагласата, че вие го заслужавате, то ви се полага и вие ще го имате. Ако разсъждавате за нещо, което ви липсва, като за нещо, което го нямате и нещо, което не вярвате, че може да се даде на вас, то никога няма да го получите. Когато вие си мислите „ На мен не се случват такива неща” това излиза директно в ефир по радиото на Вселената и посланието се разбира буквално и просто няма как да ви се случи, защото„на него не му се случват такива неща” . Когато се съжалявате или окайвате своята съдба не забравяйте, че светът възприема всичко буквално. За него не е от значение, че вие сте имали тежак ден, унили сте и за това си мислите така. Вашите мисли във всеки един момент са факти за Вселената.
Използвайте този закон във ваша полза. Бъдете позитивни. Вярвайте в себе си, в това, че безпрецедентно заслужавате най-доброто и че го получавате във всеки един момент. Не позволявайте да ви завладяват черни мисли и низши страсти. Всичко това ще се отрази на вашия жвот в бъдеще, а съм убедена, че не желаете това.
Отбягвайте песимистите, не обръщайте внимание на негативните прогнози, заобиколете се с позитивни неща, повтаряйте си положителни утвърждения и ще усетите, как вашите честоти се изместват към все по-светлото бъдеще.
Когато разбереш, че получаваш това, за което мислиш и което е също толкова важно, когато осъзнаваш какво мислиш, тогава си в позиция да упражняваш пълен контрол над собственото си преживяване. http://fairy.blog.bg/drugi/2010/09/28/zakon-za-privlichaneto.612337

Закон на привличането
Сходните неща се привличат

Закон за съзнателното сътворяване
Онова за което мисля, онова в което вярвам и онова което очаквам се реализира

Закон за допускането
Аз съм това което съм и позволявам на другите да бъдат това което са

The Secret/ Тайната – по книгата на Ронда Бърн
Beyond the Secret /Отвъд Тайната
The Opus/Опусът

Майкъл Лозиър – „Законът за привличането” / „Как да получим повече от това, което желаем и по-малко от онова, което не искаме”/ – София, 2007г.

І. ДЕФИНИЦИЯ НА ЗАКОНА НА ПРИВЛИЧАНЕТО– „Аз привличам в моя живот онова , което привлича моето внимание, енергия и интерес – независимо дали е позитивно или негативно.”

Законът на привличането реагира на всяка вибрация, която изпращате – положителна или отрицателна – и по този начин я умножава. Запомнете – той просто РЕАГИРА.
Каквото посееш в съзнанието си, това ще покълне в житейския ти опит.

img 47618 791640 l

ВСЕКИ СЕ Е СБЛЪСКВАЛ СЪС ЗАКОНА ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО, НО НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО НАКАРА ДА РАБОТИ ЗА НЕГО!

„Никога не очаквай нежеланото и никога не пожелавай неочакваното. Когато очакваш „нежелателни последствия” , ти сам ги привличаш, а когато желаеш да ти се случи „нещо неочаквано”, само прахосваш ценна психична енергия.Когато винаги очакваш онова, което настойчиво желаеш, твоята собствена „привлекателност“ нараства неимоверно. Съзнанието е като магнит и привлича онова, което съответства на неговата доминираща нагласа.“ – Реймънд Халиуел – „Да действаш според закона“

ІІ. СЪЗНАТЕЛНО ПРИВЛИЧАНЕ = да подходите по-отговорно към собствените си емоции.
Вашите мисли са изградени от думи

ДУМИ

МИСЛИ (изградени от думи)

ЧУВСТВА (положителни или отриц. вибрации)

1.Думи, които ви карат да постигнете нежелани ефекти – НЕ, НЕДЕЙ, НЕ ИСКАМ.
Да започнем с малка демонстрация – „НЕ МИСЛЕТЕ ЗА СТАТУЯТА НА СВОБОДАТА!” – знам че току-що направихте точно това – двете съставки на вашето същество(съзнателна и несъзнателна) моментално са зачеркнали не – то в горното изречение.
Законът на привличането реагира по същия начин като съзнанието ви и чува тъкмо обратното.

2.Когато произнасяте фраза, съдържаща думите НЕ, НЕДЕЙ, НЕ ИСКАМ си задайте въпрос – „А КАКВО ИСКАМ АЗ?” – с отговора ще преформулирате мисълта в положителен дух /съответно ще се променят вибрациите/ .

3.Законът на привличането „не помни” каква вибрация си му изпратил преди 5 мин., 5 дни или 5 месеца – той реагира единствено на вибрацията, която му изпращаш сега – в този момент – и така ще се сдобиеш с още от същото.

ІІ. ТРИТЕ СТЪПКИ НА СЪЗНАТЕЛНОТО ПРИВЛИЧАНЕ:

А. ИДЕНТИФИЦИРАЙ ЖЕЛАНИЕТО СИ
Б. ОТДЕЛИ ВНИМАНИЕ НА СОБСТВЕНО СИ ЖЕЛАНИЕ
В. ПОЗВОЛИ МУ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ

А. ИДЕНТИФИЦИРАЙ ЖЕЛАНИЕТО СИ

1.Ако искате Законът да работи за вас – трябва да си изясните какво искате /идентификация на желанието/. Повечето хора се затрудняват с формулировката му – по-лесно им е да определят онова, което не искат /Лозиър го нарича КОНТРАСТ = всичко онова, което ни вдъхва негативни емоции/.
КОНТРАСТЪТ е полезен – щом го забележите и идентифицирате като нещо, което НЕ ИСКАТЕ, вие вече започвате да си изяснявате това, което ИСКАТЕ /Просто се запитайте „А КАКВО ИСКАМ АЗ?”/

2.Постигане ЯСНОТА ЧРЕЗ КОНТРАСТ /или КОНТРАСТЕН СПИСЪК/
Ето 10 житейски сфери, в които яснотата е винаги благотворна:
– Кариерата;
– Финансите;
– Отношенията с партньора;
– Отношенията на работното място;
– Деловите отношения с клиентите;
– Бизнес партньорите;
– (Само)образованието;
– Здравето;
– Други

Как да попълните своя КОНТРАСТЕН СПИСЪК:

В графа А напишете всички неща, които в момента ви притесняват – постарайте се да включите повече точки /повече контрасти = повече яснота./
Отделете няколко дни за списъка, изчетете го отново и след това попълнете графа Б /задавайки си въпроса „А КАКВО ИСКАМ АЗ?” – попълвайте онова, което би ви харесало/

Например:

1. Парите никога не ми стигат/ 1. Парите да са в изобилие

2. Не мога да се видя с пари / 2. Не аз да търся парите, а те да ме намират

3. Едва свързвам двата края / 3. Винаги да имам излишни пари

Запомнете – на този етап само засичате желанията си, нищо повече, но съставянето на списъка ще ви помогне да се почувствате по-добре.

Б. ОТДЕЛИ ВНИМАНИЕ НА СОБСТВЕНО СИ ЖЕЛАНИЕ

image plazmaАко искате конкретен резултат трябва да сте сигурни във вибрациите, които излъчвате. Около всеки човек се образува вибрационен балон, в който се събират всички излъчени от него вибрации. Законът реагира само на това, което е ВЪТРЕ В НАШИЯ ВИБРАЦИОНЕН БАЛОН /ВИБРАЦИОННА МЕМРАНА/ Ако искате да задействате Закона, вие трябва да задържите желанието във вашия вибрационен балон.

ДВА ИЗПИТАНИ НАЧИНА ДА ПРЕДИЗВИКАТЕ ВИБРАЦИЯ, която ще захрани с допълнителна енергия вашето желание:

1.Изразявай се така, че КАЗАНОТО ОТ ТЕБ ДА ВДЪХВА ПОЗИТИВНИ УСЕЩАНИЯ.Потвърждението на желанието – винаги в сегашно време.
Ако изречението „Аз имам хубаво и стройно тяло” ви звучи нереалистично /когато заявяваш нещо, в което не си убеден, вече създаваш предпоставки за отрицателна вибрация , защото неискрените думи активират вътрешните ти съмнения/, преформулирайте готака: „АЗ СЪМ В ПРОЦЕС НА сдобиване на хубаво и стройно тяло” / „АЗ СЪМ НА ПЪТ ДА се сдобия с хубаво и стройно тяло „/
– това означава, че вие сте се включили активно в този процес;
– вашето изявление звучи вече по-правдиво, което означава, че;
– ще излъчите позитивна вибрация

2.ДЕКЛАРИРАНЕ НА ЖЕЛАНИЕТО
Ако се си изяснили какво точно желаете, време е да попълните съответнатаДЕКЛАРАЦИЯ– същата има 3 компонента:

2.1.Уводни слова- „АЗ СЪМ В ПРОЦЕС НАпривличане на необходимите условия за реализиране на моето желание /” НА ПЪТ СЪМ ДА изградя условията, при които може да се реализира моето желание т.е. да направя, узная или да се сдобия с всичко, необходимо за целта”

2.2.Изложение,базирано върху списъка с изяснените желания Използвайте изявленията от вашия списък като ги комбинирате със следните фрази /така включвате позитивна вибрация и желанието се озовава във вашия вибрационен балон/:

ПРИЯТНО МИ Е ДА ЗНАМ, ЧЕ ….моят идеален партньор живее в моя град
ЧУВСТВАМ СЕ ВЕЛИКОЛЕПНО, КОГАТО…откривам банков депозит за моя бизнес
РЕШИЛА СЪМ ДА…играя гимнастика 30 мин/дневно
И ОЩЕ, И ОЩЕ…
УСЕЩАМ ПРИЯТНО ВЪЛНЕНИЕ, КОГАТО…виждам перфектната си визия
ХАРЕСВА МИ ИДЕЯТА ДА…имам солидна клиентела
ИЗТРЪПВАМ ОТ РАДОСТ ПРИ САМАТА МИСЪЛ…за околосветско пътешествие
ПРИЯТНО МИ Е ДА СЕ ВИЖДАМ КАТО…здравословно хранещ се човек

2.3. Заключение– ЗАКОНЪТ ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО ЩЕ РАЗКРИЕ И ПОДРЕДИ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА СБЪДВАНЕ НА МОЕТО ЖЕЛАНИЕ.

ДЕКЛАРИРАНЕ НА ЖЕЛАНИЕТО

АЗ СЪМ В ПРОЦЕС НА привличане на необходимите условия за реализиране на моето желание /” НА ПЪТ СЪМ ДА изградя условията, при които може да се реализира моето желание/ т.е. да направя, узная или да се сдобия с всичко, необходимо за целта.
ПРИЯТНО МИ Е ДА ЗНАМ, ЧЕ …………………………………………..
ЧУВСТВАМ СЕ ВЕЛИКОЛЕПНО КОГАТО………………………………………..
РЕШИЛА СЪМ ДА………………………………………………….
УСЕЩАМ ПРИЯТНО ВЪЛНЕНИЕ, КОГАТО…………………………………..
ИЗТРЪПВАМ ОТ РАДОСТ ПРИ САМАТА МИСЪЛ……………………………….
ПРИЯТНО МИ Е ДА СЕ ВИЖДАМ КАТО………………………………………..

ЗАКОНЪТ ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО ЩЕ РАЗКРИЕ И ПОДРЕДИ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА СБЪДВАНЕ НА МОЕТО ЖЕЛАНИЕ.

В. ПОЗВОЛИ МУ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ

1.Позволението предполага отсъствие на съмнения /”Точно аз ли ще спечеля”, „Точно на мен ли ще се случи!”/. Позволението предполага отсъствие на негативни вибрации/”Аз съм такъв Марко Тотев!”/.
Най – често източник на съмнението /съответната негативна вибрация/ са собствените ни ЗАКОСТЕНЕЛИ ПРЕДСТАВИ. Те се появяват след думичката ЗАЩОТО, в комбинация с „НЕ МОГА” , „НЯМА ДА СТАНЕ”
Ще ми се да напиша книга, но НЕ МОГА, ЗАЩОТО нямам висше образование.
Искам да имам стройно тяло, ама това НЯМА ДА СТАНЕ, ЗАЩОТО в нашия род всички са дебели.

2.КАК ДА ФОРМУЛИРАТЕ ВАШЕТО ПОЗВОЛЕНИЕ
Винаги когато изразявате свое закостеняло убеждение /съмнение/ ви предлагам да попълните специален формуляр /позволително/ който ще ви позволи да се отърсите от него.
2.1. Най-напред си задайте въпроса: „Има ли някой, който в момента прави това, което и аз искам да правя / да има това, което и аз искам да имам/?”
2.2. Ако отговорът е положителен си задайте въпроса: „А колко хора го правят днес? Ами вчера? Ами миналия месец? Миналата година?”
2.3. Съставете самия текст в канцеларски стил – в трето лице, все едно попълвате официален документ /ако говорите в първо лице, това може да породи у вас съмнения/
2.4. Уверете се, че написаното от вас звучи правдиво.

Закостеняла представа – Искам да имам стройно тяло, ама това НЯМА ДА СТАНЕ, ЗАЩОТОв нашия род всички са дебели.
Въпрос: Има ли на тази планета хора, чиито тела са с по-различни размери и форма от тези на останалите членове на семейството?
Отговор: Естествено, че има.
Въпрос: А колко хора имат такива тела днес? Ами вчера? Ами миналия месец? Миналата година?
Ето как изглежда позволителното: Телата на сума ти хора, дори и в този квартал, са с доста по-различни размери и форма от тези на останалите членове на семейството им. На планетата със сигурност живеят милиони хора, чиито тела са по-стройни от тези на техните родители, братя и сестри. /Нали не сте забравили – без първо лице/

ЗАЯВЛЕНИЕ

АЗ …………………………………………………………………………. ……………
ДАВАМ СВОЕТО ПОЗВОЛЕНИЕ за осъществяването на моето желание И ЗАЯВЯВАМ, че от моя страна няма да има никакви спънки…
ПОДПИС:………………….

3. Има два начина да разбереш, че си дал своето Позволение:
3.1 Когато изпитваш облекчение и си казваш : „О, сега се чувствам много по-добре!
3.2.Когато вече разполагаш и с доказателства, че желанието ти се сбъдва

4. ОЩЕ НЯКОИ СРЕДСТВА, УЛЕСНЯВАЩИ ПОЗВОЛЕНИЕТО:

4.1. ДА СЕ РАДВАШ НА ВСЯКО НОВО ДОКАЗАТЕЛСТВО– така признавате, че сте се доближили още повече до това, което желаете. Например сдобили се сте с информация, която сте търсили /привлекли сте я/, срещнали сте някой, който се доближава до вашия идеален партньор /клиент/.

4.2. Да ЗАПИСВАШ ВСЯКО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА СИЛАТА НА ЗАКОНА.
Водете си дневник /Книга на доказателствата/ и когато усетите сянка на съмнение го разтворете. Намирането на такива доказателства спомага за разсейване на съмненията.
Например –ДАТА….. – „Днес ме поканиха на обяд”, „Получих 30% отстъпка”, „На вечерята получих безплатен съвет”, „Попаднах на интересна промоция”
Важни са не думите, а емоциите, свързани с тях.

4.3. Да ОЦЕНЯВАШ жестовете на Закона И ДА БЛАГОДАРИШ.
Водете си бележник на благодарностите – така вие целенасочено ще изпращате силни позитивни вибрации, които ще изпълват вътрешността на вашия вибрационен балон.
Например –ДАТА….. – „Благо – Дарна съм на моите приятелки, че ми отделят толкова време!”, „„Благо – Дарна съм, че получих нови знания по…”

4.4. ДА ИЗПОЛЗВАШ ФОРМУЛАТА „АЗ СЪМ В ПРОЦЕС НА…” или „НА ПЪТ СЪМ ДА… „
Още в мига в който си намислил ново желание, заговорил си за него, или си го записал, ти вече започваш процеса на привличането му.

4.5. ДА ИЗПОЛЗВАШ ФОРМУЛАТА „АЗ СЪМ РЕШИЛ(А) ДА…”
Това е изпитано средство да преместиш фокуса от онова, което нямаш върху това, което желаеш и така се получава прилив от позитивни емоции.
Сравнете: „Ще ми се да имам това…” и „Решил съм да имам това!

4.6. ДА ИЗПОЛЗВАШ ФОРМУЛАТА „МОЖЕ ДА МИ ИЗЛЕЗЕ КЪСМЕТЪТ!” – води до смяна на вътрешната нагласа

4.7. ДА ПОТЪРСИШ ИНФОРМАЦИЯ
Когато в ума ви се прокрадне съмнението, вместо да саботирате собствено си начинание, потърсете малко информация. Самото желание за информация, ще ви помогне да осъществите вашата цел.

4.8. ДА СИ НАПРАВИШ ПРИТЕГАТЕЛНА КУТИЯ t2 1582876, в която да държиш разни неща, представляващи вашето желание – снимки, рекламни дипляни, визитни картички… – по този начин вие символично ще си позволявате да го имате

4.9. ДА СЪЗДАДЕШ ПРАЗНО ПРОСТРАНСТВО /или ВАКУУМ/:

а/ целенасочено – направете си нова папка на харда или оградете дата на календара /в мобилния,в бележника/ – „Нов клиент”, „Нова среща”, „Продажба”. Винаги като ги погледнете ще се сещате, че искате да ги привлечете в този период от време.
б/ непреднамерено – например клиент е отменил поръчката, любовна среща е пропаднала – можете да промените негативната вибрация като си кажете „Току-що създадох празно пространство, за да привлека нов клиент, ново гадже”

4.10. ПОЗВОЛИ НА ЗАКОНА ДА УРЕДИ НЕЩАТА.
Ако изпаднете в съмнения /”Не знам дали ще стане?!”, „Какво да правя?!?”/ – СПРЕТЕ! и кажете – „Това не е моя работа! За това е Законът, той да уреди нещата!”

ТОВА БЕ ТЕОРИЯТА, А СЕГА ТРЯБВА ДА ПРИСТЪПИТЕ КЪМ ПРАКТИКАТА – ДА ПРИЛОЖИТЕ УСВОЕНОТО В ТАЗИ КНИГА. ПОЗВОЛЕТЕ НА ЗАКОНА ДА ПРЕОБРАЗИ ЖИВОТА ВИ !!!

Конспектира за вас – Л.Начева-Антонова

ОСНОВОПОЛАГАЩИ ПРИНЦИПИ НА ЗАКОНА ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО

how law of attraction works

1). Определение – „Подобното привлича подобно”.

2). Мислите са енергия и действат като магнити, привличащи други мисли с подобни вибрации.

3). При достатъчно натрупване на мисли на определена тематика те се превръщат в жизнен опит. Колкото повече мисли(идеи), толкова по-бързо се реализира тази тематика.

4). Емоциите действат като катализатор на мислите, ускорявайки процеса на тяхната реализация. Позитивните мисли генерират позитивни емоции и привличат позитивен опит, негативните – обратно – способстват за привличането и генерирането на негативен жизнен опит.

5). Всичко във Вселената се състои от енергия – и в крайна сметка от мисли. Енергията и мислите са взаимосвързани и взаимообратими. Всяка частица енергия има уникална честота и вибрация. Мислите, явявайки се енергия, също имат уникална честота или вибрация. Емоциите са структури на вибрационните енергии, които се явяват мощен магнит за подобна енергия.

6). Когато мислите са в съзвучие с нашата Божествена същност се появяват позитивни чувства. И обратното – ако й противоречат – се зараждат негативни чувства и емоции.

7). Чувствата са безпогрешен ориентир, което неизбежно води до откриване на истинската ти същност и положителната ти Божествена природа.

8. Всичко във физическия свят е (било) създадено от мисли. Създаването е фактическото привличане, инициирано от Закона за привличането.

9). Създаването чрез намерение е съзнателно използване на Закона за привличането.

10). Теориите за съдбата, късмета или шанса са резултат от неправилно и неосъзнато прилагане на Закона за привличането.

11). Теорията на вероятностите и статистиката са по-малко актуални в присъствието на съзидаващата сила. Създаването чрез намерение допринася за преодоляване на вероятността или шанса.

12). Законът за привличането се явява естествен резултат от Закона за свободната воля. Възможността за генериране на мисли/идеи на всякаква тема привлича аналогични мисли и се превръща в жизнен опит. Защитата от нежелателни последици (ефект на доминото) се осъществява чрез съсредоточаване на вниманието върху желания резултат.

13). Упоритата съпротива на нещо привлича още повече от него. Борбата с това, което не искаме, винаги води до реализацията на този нежелан резултат.

14). Това, на което обръщаме внимание, привличаме в живота си, независимо дали ни харесва или не.

15). За да получим това, което искаме, е необходимо да се съсредоточим върху него. Фокусирайки се върху това, което не искаме, допринасяме за привличането му в нашия живот.

16). Защитавайки се от това, което не искаме, ние вибрираме на честотата на нежеланото и така го привличаме в живота си.

17). Всъщност, не е възможно деактивирането на нещо, което не искаме. Когато се изкушаваме да „изключим“ нежеланите неща, ние включваме вибрацията на нежеланото, и затова започваме да привличаме още повече от това. „Опитайте се да не мислите за слон“

18). Никой не може да създаде нищо в нечий чужд живот, защото никой не може да мисли с чужди мисли. Освен това, никой не може да създаде нищо във вашия живот, защото никой не може да мисли с вашите мисли. Това е свободата на волята.

19). По такъв начин, Законът на привличането ни защитава от всичко и от всички, а нашето мислене строго следи всичко, което идва отвън.

20). Всеки от създателите (творците) в коя да е сфера на съзиданието използва свободната си воля и Закона за привличането.

21). На кръстопътя на всички сфери на съзидание се създава общата реалност.

22). „Да промениш света“ – означава да промениш собствената си реалност – т.е. да промениш една от пресичащите се сфери на съзидание -своята собствена – като по този начин ще повлияеш на цялата обща реалност.

23). Вселената не прави разлика между вибрациите, които се създават чрез наблюдение, и тези, които се създават с помощта на въображението. Домът, в който живеете, се състои от вибриращи енергетични структури. Домът на мечтите също се състои от вибиращи енергетични структури. Законът за притежанието работи еднакво за всички. Ефективната визуализация може да доведе до реално проявление. За да измените реалността, визуализирайте това, което искате, заедно с усещането (емоцията), че вече го притежавате.

24). Груповата медитация или визуализация може да бъде използвана за изменения в големи мащаби. Вибрацията на няколко сфери на съзидание се пресичат с други сфери, създавайки обща силна вибрация в общата реалност.

25). Всички действия са резултат от предварителна мисъл или мисли – а не обратното.

26). За да промените живота си е необходимо да промените своите мисли преди още да са се въплътили в действителността. Промяната на вашите вибрации може да представлява 95% от процеса на промяна. Резултатът е привеждането на енергийните си структури в съответствие с това, което искате, и това води до действия по пътя на най-малкото съпротивление.

27). Двойственост или полярност – това е просто имане (изобилие) или нямане (липса). Фокусирайки се върху липсата, не създаваме желания резултат. Просто се съсредоточи върху постигането на желаните резултати, което води до изобилие.

28). Целият дефицит (всички липси) е резултат от съсредоточаване на вниманието върху недостатъците. Цялото изобилие е резултат от акцентирането върху постигане на желаните резултати.

29). Всички чувства са резултат от предишни мисли. За да промените чувствата си по отношение на определена област от вашия живот, трябва да промените мислите си за тази област.

30). Привличането започва когато чувствата са формирани. Например, ако се чувстваш беден, не може да привлечеш просперитет. За да привлечеш просперитет, трябва да се чувстваш богат.
Това е естествен резултат от Закона за привличането – подобното привлича подобно.

31). Всичко във вашия живот сте привлекли сами – с помощта на вашите мисли и чувства.

32). Вашата настояща реалност е резултат от предишните ви мисли и чувства.

33). Вярата е сформиран образен модел на мисли.

34). Кармата е образен модел на мисли, който привлича определена енергия. За да промените своята карма, трябва да идинтифицирате и промените убежденията си.

35). Добрите чувства са резултат от мислите, а не от действията. Много хора смятат, че за да се чувстват добре, трябва да правят нещо, което ги кара да се чувстват добре – това не е съвсем вярно. Преди всичко вие си мислите, че някакви действия ви карат да се чувствате добре, но тези действия само ви помагат да поддържате позитивните си мисли.

36). Вселената е изключително справедлива. Всичко в живота ви е резултат от привличащите сили на вашите вибрации във всяка една сфера.

37). Не съществува несправедливост. Всички хора получават това, върху което концентрират своето внимание.

38). Научната обективност е мит. Експериментаторите, които съзнателно доказват някаква хипотеза, всъщност работят със Закона за привличането. Експериментаторът привлича енергия или обекти, които са в хармония с намеренията на експеримента. По този начин, независимите експерименти може да де окажат с противоречиви изводи.
В пространствено-временната Вселена не могат два обекта да бъдат в едно място едновременно. Поради това не може да има двама наблюдатели с една и съща гледна точка, дори и ако виждат събитие във Вселената по едно и също време. Доколкото всеки от тях има различна гледна точка, не може да има пълно съгласие по отношение на истинската същност или реалност на обекта. Истинската обективност изисква наблюдатели, които могат да възприемат цялата пространствено- временна Вселена незабавно, във всяки момент от времето. Но това е присъщо само на Бог. Тъй като нито един наблюдател не може да има статуса на Бог и доколкото науката отхвърля Бога, не могат да бъдат истински научните твърдения за обективност.

Подготвено по материал от статия на Кенет Майкъл Джеймс Маклин

http://newtomorrow.ru/zakon/principi.php 

Превод на Дриймленд от руски – Л.Начева-Антонова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *